Μαρία Σάκκαρη: «Έχω το σωστό άνθρωπο δίπλα μου που με κάνει ευτυχισμένη»

Μαρία Σάκκαρη: «Έχω το σωστό άνθρωπο δίπλα μου που με κάνει ευτυχισμένη»

Η διάσημη τενίστρια μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Η Μαρία Σάκκαρη είναι ζευγάρι εδώ και περίπου ένα χρόνο με το γιο του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Η σχέση τους έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο του Τύπου ωστόσο οι δύο νέοι δεν κρύβουν πως είναι μαζί.

Η 27χρονη και ο 24χρονος προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους όσο πιο μακριά γίνεται από τα φώτα της δημοσιότητας και να περνούν ανέμελες ιδιωτικές στιγμές.

Μαρία Σάκκαρη: «Εγώ ξέρω ότι είμαι πολύ καλά με αυτό τον άνθρωπο»

Η γνωστή αθλήτρια παραχώρησε συνέντευξη στο «Down Town» και δεν δίστασε να αναφερθεί στο δεσμό τους.

«Για τη σχέση μου με τον Κωνσταντίνο, η αλήθεια είναι ότι δεν με πολυαπασχολεί τι πιστεύει ο κάθε άνθρωπος. Εγώ ξέρω ότι είμαι χαρούμενη και έχω το σωστό άνθρωπο δίπλα μου που με κάνει ευτυχισμένη και απλώς κάνω focus σε αυτό. Πάντα υπάρχουν κακόβουλοι άνθρωποι σε ό,τι κάνεις στη ζωή σου, είτε αυτό είναι σχέση, είτε η δουλειά σου. Πάντα κάτι θα βρουν να πουν. Εγώ ξέρω ότι είμαι πολύ καλά με αυτό τον άνθρωπο, ότι περνάμε πάρα πολύ ωραία μαζί και αυτό έχει σημασία», τόνισε η 27χρονη τενίστρια.

Το τρυφερό post της Μαρίας Σάκκαρη για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Η Μαρία Σάκκαρη, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να ευχηθούν στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη τον περασμένο Αύγουστο για τα γενέθλιά του. Η διάσημη τενίστρια θέλησε να του πει «Χρόνια πολλά» με μία όμορφη και τρυφερή ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/CSC7LcUMzIS

«Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου. Μην σταματήσεις ποτέ να χαμογελάς», έγραψε η 27χρονη.

Το #couplegoals μήνυμα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τα γενέθλια της τενίστριας

Ο 24χρονος έκανε τον περασμένο Ιούλιο μια πολύ γλυκιά ανάρτηση για να ευχηθεί στην αγαπημένη του.

mitsotakis.jpg

«Κι επειδή στο Τόκιο ο μήνας έχει ήδη 25, χρόνια πολλά λαβ», έγραφε το caption που συνόδευσε την καλοκαιρινή φωτογραφία που ανέβασε ο Κωνσταντίνος για τα γενέθλια της Μαρίας Σάκκαρη.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη για τον αγαπημένο της

Καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ και της εκπομπή «Tik Talk» ήταν η Μαρία Σάκκαρη τον Ιούνιο του 2021. Η κορυφαία τενίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ανοιχτά στην προσωπική της ζωή και στην σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Το έχω πει δεν είναι μυστικό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Λειτούργησε αγχολυτικά. Ήταν η πρώτη φορά που με είδε από κοντά. Όσα τουρνουά κι αν έπαιξα όλον αυτόν τον καιρό, εγώ μακριά κι αυτός στον στρατό, με στήριζε και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Κωνσταντίνο. Έξι μήνες κρατάει η σχέση μας, η σχέση μου μαζί του είναι εύκολη. Έχουμε παίξει και μαζί τένις…».

«Όταν ήταν στρατό προσπαθούσε να με βλέπει. Του οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ, και που το λέω τώρα θα με ρωτήσει μετά γιατί με ευχαριστείς δημόσια στην τηλεόραση».

Για την ιδιότητα του και το γεγονός ότι είναι γιος του Πρωθυπουργού, η Μαρία Σάκκαρη τόνισε: «Ο Κωνσταντίνος είναι πάρα πολύ απλό παιδί. Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Κωνσταντίνοι. Η στήριξή του στο απαιτητικό της ταξίδι στο Roland Garros ήταν κάτι παραπάνω από έμπρακτη».

«Παίζει πολύ ωραίο τέννις, έπαιξε και μέσα σε γήπεδο του Roland Garros. Έχει πολύ καλό σερβίς, έχει τύχει να παίξουμε και μαζί και είμαι σίγουρη ότι θα ξανά παίξουμε στο μέλλον», συμπλήρωσε η Μαρία Σάκκαρη.

Πηγή κεντρικής: mariasakkari