Η Ευγενία Σαμαρά αποκάλυψε την αλήθεια για τον Σασμό λίγο πριν όλοι...χωρίσουν

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ευγενία Σαμαρά αποκάλυψε την αλήθεια για τον Σασμό λίγο πριν όλοι...χωρίσουν

Το μυστικό του Αστέρη και τα μυστικά όλων των άλλων τα οποία γνωρίζει ο Παύλος Βρουλάκης, ο οποίος αποφασίζει να τους χωρίσει...όλους. 

Η δικηγορίνα του Σασμού, δεν έχει ζήσει μέχρι στιγμής τις πιο ευτυχισμένες μέρες της στον Σασμό και ούτε αυτό προβλέπεται στο άμεσο μέλλον της σειράς. Ωστόσο η Ευγενία Σαμαρά μας έκανε μία αποκάλυψη για τα όσα θα γίνουν. Και αυτά είναι πολλά και ξεκινούν από το έκτακτο επεισόδιο σήμερα το βράδυ (Σάββατο 1/10). Στο σπιτικό των Βρουλάκηδων θα έχουμε δύο χωρισμούς ενώ ο Αστέρης αντιμετωπίζει την δυσκολότερη στιγμή της ζωής του.

Κάτι ξέρει η Στέλλα

Ήταν προδιαγεγραμμένο πως το μεγάλο μυστικό του Αστέρη στον Σασμό - το οποίο μόνο ο Μαθιός γνώριζε - πως έχει γίνει δότης νεφρού για να σώσει την Αργυρώ, θα έρχονταν κάποια στιγμή στο φως. Η Βασιλική υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει και η μόνη που επίσης το γνωρίζει είναι η μαμά της Αργυρώς, η Μαρίνα. Ε, σήμερα το μαθαίνει η Στέλλα και σοκάρεται. Εν ολίγοις μας το αποκάλυψε σήμερα η Ευγενία Σαμαρά με ένα της story στο Instagram. «Κάτι ξέρω», γράφει χαρακτηριστικά.

samara2.JPG

Η Στέλλα που έχει συνοδέψει τον Αστέρη στο νοσοκομείο, θα μάθει από μία νοσοκόμα ότι είναι μονόνεφρος (αυτή είναι η λέξη που χρησιμοποιεί) και θα συνδυάσει τα γεγονότα, μιλώντας και με την Βασιλική. Το σοκ που παθαίνει είναι μεγάλο και αυτή είναι η πρώτη φορά που αντιλαμβάνεται το πόσο πολύ αγαπά την Αργυρώ ο πρώην αρραβωνιαστικός της. Εκείνος θα την παρακαλέσει να μην το μαρτυρήσει, αλλά σύντομα θα το μάθει και η Καλλιόπη. Μετά την έκρηξη στο σπίτι τους και την εσπευσμένη είσοδο του Αστέρη σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Θα μας τον πεθάνετε στην ταλαιπωρία φέτος τον Ορφέα Αυγουστίδη!

https://www.instagram.com/p/CisrAZAL3qC

Ηighlight No2

Αυτά δεν είναι τίποτε με όσα θα έρθουν στην συνέχεια. Ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει και επίσημα στο σπίτι που μεγάλωσε, αλλά δεν θα είναι για πολύ ο καλούλης θείος και ο συμπονετικός. Θα βάλει όρους. Πρώτα από όλα στην Αργυρώ. Να μην εγκαταλείψει τον Σταύρο και να μην τολμήσει να ξαναμιλήσει στον Αστέρη. Μετά έρχεται η σειρά της Μαρίνας. Ούτε να το διανοηθεί να παντρευτεί τον Αντώνη. Θα πρέπει να μείνει χήρα τιμώντας την μνήμη του Μάρκου.

Μία έκρηξη στον Σασμό τα ανατρέπει όλα - Οι μισοί φεύγουν και ο Γιώργος Γεροντιδάκης έρχεται

https://www.instagram.com/p/CfmAmqko_sN

Η Μαρίνα προς το παρόν χωρίζει για να θολώσει τα νερά και η Αργυρώ ούτε που δίνει σημασία στα λόγια του γιατί όχι μόνο θα χωρίσει τον Σταύρο, αλλά για ένα διάστημα θα έχει κρυφό δεσμό με τον Αστέρη. Ο Παύλος θα γίνει εφιάλτης του, αρχής γενομένης από σήμερα. Απειλές και φοβέρες.