Η Νόνη Δούνια και ο Κυριάκος Μουρατίδης μένουν σε ένα πολύ «ψαγμένο» σπίτι στο Νέο Φάληρο

Η Νόνη Δούνια και ο Κυριάκος Μουρατίδης μένουν σε ένα πολύ «ψαγμένο» σπίτι στο Νέο Φάληρο
Instagram

Και μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον 17χρονο Στάθη και τη 16χρονη Ρία, απολαμβάνουν κάθε γωνία του.

Η Νόνη Δούνια δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι γνωστή τόσο στην πολιτική σκηνή όσο και στον λαμπερό κόσμο της showbiz. Γεννημένη στον Πειραιά στις 12 Ιανουαρίου του 1972, η γνωστή πολιτικός υπήρξε ηθοποιός, παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο.

Η μελαχρινή δυναμική γυναίκα, πριν από 20 χρόνια και πιο συγκεκριμένα το 2002, γνώρισε τον δημοσιογράφο και στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας "Cobalt", Κυριάκο Μουρατίδη και δύο χρόνια μετά, την 1η Ιουλίου 2004 παντρεύτηκαν. Το ερωτευμένο ζευγάρι, έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά: τον 17χρονο Στάθη και τη 16χρονη Ρία.

Παρά τις αυξημένες της υποχρεώσεις, η περήφανη μαμά και σύζυγος, παραμένει ενεργή στα social media, στα οποία μεταξύ άλλων, μοιράζεται φωτογραφίες που συνθέτουν το παζλ της οικογενειακής της ευτυχίας. Ανάμεσα στα κομμάτια που αποτελούν την πηγή της ζωής της, και τα παιδιά της για τα οποία έχει μιλήσει με υπέροχα λόγια και δημοσίως.

Για τη μητρότητα και το γεγονός πως άφησε την καριέρα της στον χώρο της μόδας, είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People. «Είμαι τελειομανής και πιστεύω πως πρέπει να αφιερώνε­σαι σε ό,τι κάνεις. Τότε επέλεξα πως θα αφοσιωθώ στα παιδιά μου. Είχα κάνει τον κύκλο μου και ήμουν στο πικ. Τότε πρέπει να αποσύρεται κάποιος. Όταν έχει ακόμη ζήτηση. Ως άνθρωπος ήμουν καλυμμένη, είχα ολοκληρώσει την καριέρα μου και αποφάσισα να αφι­ερωθώ στη μητρότητα, που είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή μιας γυναίκας».

Σχετικά με τον άντρα της ζωής της και τον έρωτά τους είχε πει στη συνέντευξη: «Απλά βρήκα τον άνθρωπο που ερωτεύτηκα και το ένιωσα. Είμαι παραδοσιακή και δεν θα έκανα ποτέ ένα γάμο για το θε­αθήναι. Ο άντρας μου με έλκυε σαν εικόνα και σαν προσωπικότητα από την πρώτη στιγμή».

Η δεμένη οικογένεια, η ευτυχία της οποίας αποτυπώνεται σε κάθε τους φωτογραφία, ζει σε ένα σπίτι στο Νέο Φάληρο το οποίο είναι διακοσμημένο με καλλιτεχνικές αναφορές, όπως ταιριάζει στη φιλοσοφία τους. Τα έντονα χρώματα όπως το κόκκινο και το κίτρινο είναι εκείνα που κάνουν εντύπωση στους επισκέπτες ενώ όπως φαίνεται από τα πλάνα που έχει ανεβάσει η πολιτικός στο Instagram της, υπάρχει μία μεγάλη αγάπη για τα Χριστούγεννα. Ακόμη, funky μαξιλάρια, ψαγμένα φωτιστικά, κάδρα και βιβλία αποτελούν βασικές deco αξίες.

Δες κάποιες εικόνες στην gallery που ακολουθεί.

Θυμίζουμε, πως στο βιογραφικό της πολιτικής καριέρας της Νόνης Δούνια, φαίνεται πως υπήρξε μέλος Δ.Σ. στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά. Όπως είναι γνωστό, στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Θυμίζουμε επίσης πως τον Ιούλιο του 2019 εξελέγη Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων με τη Νέα Δημοκρατία, ούσα η πρώτη γυναίκα Βουλευτής της ΝΔ στον Πειραιά.

Ανάμεσα σε άλλα, είναι Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής, καθώς και της Επιτροπής Βιβλιοθήκης της Βουλής.