Το σπίτι του Πέτρου Πολυχρονίδη στον Πειραιά έχει vibes από «Asia Expess»

Το σπίτι του Πέτρου Πολυχρονίδη στον Πειραιά έχει vibes από «Asia Expess»

Ο γνωστός παρουσιαστής μένει με τη σύντροφό του σε μια υπέροχη κατοικία γεμάτη βιβλία, επιτραπέζια παιχνίδια και θετική ενέργεια Τροχού της Τύχης.  

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μας κρατά καθημερινά συντροφιά τα απογεύματα, μέσα από τη συχνότητα του Star και την εκπομπή «Ο τροχός της τύχης». Φέτος θα τον απολαμβάνουμε σε ένα ακόμη project, το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, «Asia Express».

Ο 44χρονος ζει τα τελευταία χρόνια σε ένα υπέροχο σπίτι με καταπράσινο κήπο στην περιοχή του Πειραιά, μαζί με την σύντροφό του, Katrin Ladose. Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ και ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Το ερωτευμένο ζευγάρι προσπαθεί να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και οι κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις είναι περιορισμένες.

Όταν δεν έχει κάποια τηλεοπτική υποχρέωση ο παρουσιαστής απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και γαλήνης στο σπίτι μαζί με τα 2 του παιδιά (που έχει αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο του) αλλά και το κατοικίδιό του, μια πανέμορφη άσπρη γάτα.

«Εγώ το λέω Αμερικάνικο διαζύγιο, η πρώην σύζυγός μου το ονομάζει Ολλανδικό! Ο παρονομαστής, όμως, είναι ότι έχουμε πραγματικά πολύ καλή σχέση, δεν είμαστε ξένοι άνθρωποι που δεν μιλιούνται μεταξύ τους», έχει τονίσει ο Πέτρος Πολυχρονίδης για τη σχέση με την πρώην σύζυγό του.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το σπίτι που κοιμάται και ξυπνάει με τον σύντροφό της θα σε εμπνεύσει

https://www.instagram.com/p/CisutxVrXMt

«Είναι η Κατερίνα µου. Η οµορφιά των ανθρώπων πηγάζει από το πώς νιώθουν. ∆εν υπάρχουν όµορφοι και άσχηµοι άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι που επειδή είναι ευτυχισµένοι ακτινοβολούν οµορφιά. Νοµίζω πως εγώ, η οικογένειά µου, τα παιδιά µου, επειδή ζούµε ευτυχισµένοι, οµορφαίνουµε όλοι. Την Κατερίνα τη γνώρισα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είναι ηρωίδα. Αντέχει τον χαρακτήρα µου που κάνει 45 πράγµατα το ίδιο δευτερόλεπτο και σκέφτεται άλλα 50 το επόµενο», είχε δηλώσει ο Πέτρος Πολυχρονίδης σε παλαιότερη συνέντευξη στη Realnews για την σύντροφό του.

Το υπέροχο σπίτι του Πέτρου Πολυχρονίδη

Ο γνωστός παρουσιαστής τρέφει μεγάλη αγάπη για τις neutral αποχρώσεις οι οποίες πρωταγωνιστούν στο εσωτερικό του σπιτιού του. Το σαλόνι έχει έπιπλα σε γκρι και μπεζ χρώμα όπως καναπέδες και ιδιαίτερα χαλιά.

https://www.instagram.com/p/B9cY73Rg425

Μια ματιά στις αναρτήσεις του Πέτρου Πολυχρονίδη αρκεί για να διαπιστώσεις πόσο πολύ αγαπά το διάβασμα. Η μεγάλη μπεζ βιβλιοθήκη που δεσπόζει στο χώρο φιλοξενεί τα αμέτρητα βιβλία του και αρκετές κορνίζες με φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CBLom6gAFs4

Πηγή κεντρικής: petrospolychronidis

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες από το σπίτι του παρουσιαστή.