Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για τη θαλπωρή του σπιτιού της και θα σε κάνει να ταυτιστείς

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για τη θαλπωρή του σπιτιού της και θα σε κάνει να ταυτιστείς

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη σημασία του σπιτιού της.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» ήταν η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία μίλησε για την υποκριτική αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο την εκλαμβάνει εκείνη συγκριτικά με άλλους συναδέλφους της.

Η Μαριάννα Τουμασάτου στην εκπομπή The 2Night Show

Η 54χρονη ηθοποιός που έχει αγαπηθεί από τους θεατές, εξήγησε στον παρουσιαστή πως, αν και πολλοί ηθοποιοί δηλώνουν πως θέλουν να πεθάνουν πάνω στο σανίδι, εκείνη προτιμάει, όταν έρθει εκείνη η ώρα, να συμβεί στη θαλπωρή του σπιτιού της.

«Αν είμαι σε μία κατάσταση που θυμάμαι και είμαι στη θέση μου, ας πεθάνω και στο σανίδι, αλλά θα προτιμούσα στο σπίτι μου. Μεταξύ των δύο θα προτιμούσα στην ασφάλεια του σπιτιού μου», είπε.

Σαν το σπίτι, τίποτα

Ενώ πρώτα, η Τουμασάτου επισήμανε τη σημασία του να μπορείς να κάνεις αυτό που αγαπάς όσο μπορείς περισσότερο, σχολίασε πως, για εκείνη, το πιο σημαντικό είναι να ξεκουράζεται στο σπίτι της. Και κάπως θα σε κάνει να ταυτιστείς σχετικά με τις προτεραιότητες και την αξία του σπιτιού που μπορεί να απολαμβάνεις σπάνια επειδή είσαι στη δουλειά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

«Θες όσο ζεις να μπορείς να παίζεις. Θες να μπορείς να επικοινωνείς με ένα επάγγελμα που το αγαπάς, που το θες, που έχεις μάθει να δουλεύεις μέσα από αυτό. Αλλά όσο περνούν τα χρόνια, για μένα είναι πιο σημαντικό το να μπορώ να ξεκουραστώ στο σπιτάκι μου», είπε χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια της σειράς «Βέρα στο Δεξί» την ώρα που αρκετοί παρατηρούσαν το νέο της look - Ένα πιο κοντό, κομψό καρέ.

Αυτό εδώ:

marianna_toumasatou_the2night_show3.jpg

Και το προηγούμενο look:

https://www.instagram.com/p/Ca6g3-Ft3fm

Τέλος, η Τουμασάτου μίλησε με τον τρόπο της κόντρα στο ταμπού της ηλικίας, λέγοντας πως κάποιοι ρόλοι πρέπει να παιχτούν από ανθρώπους που βρίσκονται στη σύνταξη και αυτό είναι φυσιολογικό.

«Υπάρχουν και ρόλοι που πρέπει να παιχτούν από ανθρώπους που πια είναι στη σύνταξη, οπότε έτσι κι αλλιώς υπάρχει διαδρομή, μήκος. Αρκεί να είμαστε σε μία κατάσταση που να μπορούμε να το υπερασπιστούμε, να μην εκτεθούμε», δήλωσε.

Η αντίδραση στο Twitter

Πολλοί από τους θεατές ήταν συντονισμένοι και στο Twitter και γρήγορα άρχισαν να δηλώνουν τον θαυμασμό και την αγάπη τους προς την ηθοποιό με ποικίλα σχόλια.