Λύθηκε ο γρίφος του Σασμού: Είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο γιος του Στέλιου Μάινα;

Κατερίνα Μπούσιου
Λύθηκε ο γρίφος του Σασμού: Είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο γιος του Στέλιου Μάινα;

Το κοινό στα social media κάνει προβλέψεις, οι οποίες είναι πολύ κοντά στην αλήθεια και περιμένει με αγωνία την είσοδο του Γιώργου Γεροντιδάκη στη σειρά. 

Καλά πήγε και αυτό. Η δημόσια εμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη, έφερε αναστάτωση στον Σασμό και έχουμε και συνέχεια. Γιατί τώρα ξεκινά η πραγματική πλοκή του δεύτερου κύκλου της σειράς. Και αφού είπαμε για τον Παύλο, το κοινό στο Twitter χθες το βράδυ άρχισε τις υποθέσεις. Έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν πως ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ο χαμένος του γιος;

https://www.instagram.com/p/CjQbeAdrwTo

Ο Αστέρης στην εντατική και η Αργυρώ σε απόγνωση

Η κηδεία του Άγγελου ήταν μία καλή αφορμή για να δουν όλοι από κοντά τον θείο της Αργυρώς στον Σασμό, ο οποίος επέστρεψε για εκδίκηση. «Γύρισα ζωντανός και διψασμένος. Το άδικο θέλει πλερωμή» λέει απόψε στον Μαθιό, ο οποίος φοβάται μεν, δεν το δείχνει, δε. Το πρώτο θύμα είναι ο αδελφός του. Ο Αστέρης τραυματίζεται σοβαρά, όταν πέφτει μία βόμβα στο σπίτι του. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο και όλοι αγωνιούν. Η Αργυρώ δεν αποτελεί εξαίρεση.

https://www.instagram.com/p/CjPrsDzqaOn

Τον είδε το πρωί της κηδείας να τον διώχνουν κακήν κακώς όταν πήγε να συλληπηθεί την οικογένεια. Δεν τον μισεί πια. Κατάλαβε όμως ότι κινδυνεύει από τον θείο της. Για αυτό τρομάζει όταν ακούει τα νέα, πως αυτός είναι στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Θηρίο στο κλουβί (κυριολεκτικά) είναι η Καλλιόπη, που ζητά να την βγάλουν από τη φυλακή για να δει το παιδί της. Θα βγει ωστόσο σε λίγες ημέρες, καθώς η εισαγγελέας και ο αστυνόμος είναι σίγουρoι, πως δεν έκανε εκείνη τον φόνο. Ο αληθινός δολοφόνος, δηλαδή ο Κώστας κάνει το μοιραίο λάθος, το οποίο οδηγεί στην αποκάλυψή του.

Επιτέλους έρχεται!

Οι φανς της σειράς περιμένουν εδώ και λίγες ημέρες με αγωνία την είσοδο του Γιώργου Γεροντιδάκη στη σειρά και αυτή θα γίνει στο αυριανό επεισόδιο. Ως Λευτέρης Ορφανός, αστυνομικός στο επάγγελμα, ακολουθεί τις κινήσεις του εγκληματία Ευθύμη Φαρμάκη. Ο οποίος βρίσκεται πια στην Κρήτη και συναντά τον Παύλο για να εκτελέσει τις εντολές του, με συμβόλαιο θανάτου για τον Μαθιό.

https://www.instagram.com/p/CjDIi8moHtO

Mε συμβόλαιο θανάτου του Μαθιού ξεκινά ο Σασμός και ο Δημήτρης Αλεξανδρής είναι πανέτοιμος για αυτό

Και αφού μιλήσαμε για τον Στέλιο Μάινα, ας λύσουμε ένα γρίφο που αφορά το παρελθόν του. Σε σκηνές flashback, είδαμε εκείνον και την Γιώτα Φέστα να έχουν ένα μικρό αγοράκι, το οποίο πνίγηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Πνίγηκε όμως; Στο Twitter πιστεύουν ότι αυτό το παιδί φυγαδεύτηκε από τον Παύλο για να γλιτώσει από την βεντέτα. Και βρήκαν ποιος είναι. Μα, φυσικά ο Γιώργος Γεροντιδάκης! Δεν είναι απίθανο το σενάριο. Ο Βρουλάκης το ίδιο έκανε και στον εαυτό του. Θεωρήθηκε νεκρός για να αποφύγει τα χειρότερα. Τα χειρότερα όμως δεν ήρθαν ακόμη για εκείνον. Η πρώην σύζυγός του και εισαγγελέας στην υπόθεση της Καλλιόπης, Αιμιλία, μόλις μάθει ότι επέστρεψε θα αναστατωθεί. Ήδη έχει κάνει ένα γάμο και έχει αποκτήσει ένα παιδί. Πως μπορεί να τον συγχωρέσει για αυτό που της έκανε;

Προς το παρόν δείτε τα σχόλια για το νέο spoiler του Σασμού.