Παγιδευμένοι με τις νέες εξελίξεις η Άννα και ο Δημήτρης - Ο δολοφόνος μόλις αποκαλύφθηκε

Κατερίνα Μπούσιου
Παγιδευμένοι με τις νέες εξελίξεις η Άννα και ο Δημήτρης - Ο δολοφόνος μόλις αποκαλύφθηκε

Ο Άγγελός μου, ο θάνατός μου. Σημαδιακοί οι στίχοι του τραγουδιού της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, που είναι και το αγαπημένο τραγούδι της Άννας Ροδίτη και την συνδέει με την αδελφή της. Οι «Παγιδευμένοι» δεν γνωρίζουν ακόμη την αλήθεια. 

Το αστυνομικό ψυχολογικό θρίλερ, αποτελεί την έκπληξη της χρονιάς. Οι «Παγιδευμένοι» έχουν το βασικό συστατικό που κρατά το κοινό σε εγρήγορση, γιατί εκεί που νομίζεις ότι ξέρεις την αλήθεια όλα ανατρέπονται. Έτσι θα συμβεί και στα επόμενα επεισόδια, με τον δολοφόνο να κάνει ένα μοιραίο λάθος. Και η Άννα βρίσκεται τόσο κοντά του.

Ο Θοδωρής αποφυλακίζεται και ο Δημήτρης είναι ερωτευμένος

Τα στοιχεία πια δεν επαρκούν για να μείνει στη φυλακή ο Θοδωρής και ο αδελφός του εισαγγελέα αποδεικνύεται ότι δεν έχει διαπράξει το φόνο της Μυρτούς. Βγαίνει από τη φυλακή και ο Δημήτρης ξεκινά πιο δυναμικά τις έρευνες για να βοηθήσει την Άννα να βρει τον δολοφόνο της αδελφής της.

pagidevmenoithodoris.jpg

Καταλαβαίνει όμως ότι πια νιώθει κάτι παραπάνω για εκείνη εκτός από συμπόνια και στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε επιτέλους το ειδύλλιο μεταξύ του Μιχάλη Λεβεντογιάννη και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ.

https://www.instagram.com/p/CjKlGOZqmhJ

Ο Θοδωρής όμως δυστυχώς μπλέκει ξανά την υπόθεση. Ο Κοσμάς και πατέρας της Άννας δεν έχει πειστεί για την αθωότητά του, τον κυνηγά και σε μία συμπλοκή, ο μικρός του παίρνει το όπλο και τον σκοτώνει. Η δεύτερη τραγωδία για την Άννα την φέρνει αντιμέτωπη πια με μία πολύ δύσκολη συνθήκη, όπως και τον Δημήτρη. Μετά την αδελφή της, χάνει και τον πατέρα της. Και θα έρθουν σε κόντρα.

https://www.instagram.com/p/CjQlPp-Ly3y

Μέσα όμως σε όλο αυτό το...κομφούζιο, βρίσκει αφορμή για να δράσει ένας πολύ κοντινός άνθρωπος του δολοφόνου. Ο Αλέκος που ήταν δικηγόρος του Κοσμά (και ο γιος του Άγγελος είναι συνεργάτης της Άννας) έχει παραποιήσει τα στοιχεία για τον Θοδωρή για να στρέψει αλλού τις έρευνες και να ηρεμήσει την οικογένεια του εισαγγελέα. Όμως οι νέες εξελίξεις θα τον αναγκάσουν να αναλάβει δράση. Είναι εκείνος ο αρχηγός του κυκλώματος που κρύβεται πίσω από όλα; Ή μήπως είναι ο γιος του και το ανακαλύπτει εντελώς τυχαία;

https://www.instagram.com/p/CjShZmHobvS