Φωτεινή Αθερίδου: Όλες οι φορές που η mom to be έχει πει ακομπλεξάριστα την άποψή της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Φωτεινή Αθερίδου: Όλες οι φορές που η mom to be έχει πει ακομπλεξάριστα την άποψή της

«Η Φωτεινή έχει πρόβλημα με την ακοή, πρέπει να της μιλάς τρεις, τέσσερις φορές γιατί αλλιώς δεν ακούει. Έχει 75% απώλεια ακοής».

Η Φωτεινή Αθερίδου διανύει ήδη τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και η χαρά της mom to be δεν κρύβεται το τελευταίο διάστημα.

https://www.instagram.com/p/Cnw4FuAtGd0

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας είχαν μιλήσει για το πρόβλημα υγείας της ηθοποιού σε εμφάνισή τους στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

https://www.instagram.com/p/CqD1mUFtf2C

Το ζευγάρι αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Φωτεινή Αθερίδου η οποία έχει περιορισμένη ακοή.

«Η Φωτεινή έχει πρόβλημα με την ακοή, πρέπει να της μιλάς τρεις, τέσσερις φορές γιατί αλλιώς δεν ακούει. Έχει 75% απώλεια ακοής», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.

«Με την τρίτη φορά. Τώρα εντάξει μιλάς δυνατά και κάνω χειλανάγνωση. Έχω 75% απώλεια ακοής», απάντησε η Φωτεινή Αθερίδου.

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας παντρεύονται - Αυτό είναι το σπίτι των ερωτευμένων

Λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας αποκάλυψε πώς έκανε στροφή στην καριέρα του και ασχολήθηκε με την υποκριτική, αναφέροντας:

«Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός στα 23, μέχρι τότε δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου θέατρο και δεν μου άρεσε. Πέρασα ΤΕΦΑΑ, ήμουν γυμναστής και όταν τελείωσα έκανα προπόνηση σε έναν ηθοποιό ο οποίος μου πρότεινε να δώσω εξετάσεις, πήγα και πέρασα».

Ο γάμος και η βάφτιση του γιου τους

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο ενώ παράλληλα βάφτισαν και τον γιο τους την περασμένη χρονιά.

Ο 3χρονος πήρε το όνομα του παππού του, Θεόδωρος με την τελετή να πραγματοποιείται στον Πύργο Μελισσουργού. Κουμπάρα στον γάμο τους ήταν η κολλητή φίλη του ζευγαριού Μαρία Παπαφωτίου. O νεοφώτιστος βαπτίστηκε στην πισίνα του κτήματος, φορώντας το μαγιό του.

«Είμαστε 4 χρόνια μαζί. Δεν είχαμε σκοπό να παντρευτούμε αλλά όταν είδαμε το μέρος που έγινε ο γάμος, μας άρεσε και κάπως έτσι μας μπήκε η ιδέα να το κάνουμε.

Βαφτίσαμε τον γιο μας σε πισίνα. Έχει ταλέντο στο κολύμπι και του αρέσει πολύ. Άλλαξαν όλα μετά τον ερχομό του. Η μητέρα μου είναι συνέχεια κοντά μας, μας βοηθάει. Στην αρχή φρικάρει, γιατί ήμουν και ένιωθα πολύ μικρή. Είναι ξαφνικά μια ευθύνη, αλλά τώρα νιώθω εντελώς διαφορετικά», ανέφερε η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CimUpU3tbVL

Μιλώντας για τη σχέση με τον σύζυγό της αλλά και τις αλλαγές μετά τον ερχομό του γιου τους, η ηθοποιός σημείωσε: «Άλλαξαν όλα μετά τον ερχομό του. Η μητέρα μου είναι συνέχεια κοντά μας, μας βοηθάει. Στην αρχή είχα φρικάρει, γιατί ήμουν και ένιωθα πολύ μικρή. Είναι ξαφνικά μια ευθύνη, αλλά τώρα νιώθω εντελώς διαφορετικά».

Η γέννηση του γιου τους

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2019 η Φωτεινή Αθερίδου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Η αποκάλυψη της ευχάριστης είδησης ήρθε από την μητέρα της, Ελένη Γκασούκα, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την χαρά της και δημοσίευσε τα νέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

gennisi.jpg

Η Ελένη Γκασούκα πόσταρε μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ένας βρέφος που κρατιέται από το χέρι της μαμάς του ενώ στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά «Ήρθε».

Το σπίτι που στεγάζει την αγάπη τους

Μπορεί η Φωτεινή Αθερίδου να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή ωστόσο δεν διστάζει να μοιραστεί στα social media πλάνα από το εσωτερικό του σπιτιού που μένει με τον σύντροφό της και τον γιο τους.

https://www.instagram.com/p/CHV6HPiJgcO

Η 31χρονη έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και εμείς μπορέσαμε να πάρουμε μια γεύση από την αισθητική και το ύφος διακόσμησης που έχει επιλέξει. Όπως θα δεις στη gallery παρακάτω, ο χώρος του ζευγαριού είναι minimal, ενώ το γκρι χρώμα να πρωταγωνιστεί. Το τζάκι, οι άνετοι καναπέδες και τα λιτά διακοσμητικά ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco του σπιτιού. Το δωμάτιου του μικρού Θοδωρή είναι γεμάτο με παιχνίδια, διάφορα items και παιδικά έπιπλα.

Όλες οι φορές που η Φωτεινή Αθερίδου είπε αλήθειες

Η ηθοποιός φημίζεται για την ειλικρίνειά της και κάθε φορά που μιλά στην κάμερα το κάνει χωρίς περιστροφές.

«Πολύ ωραίο, τίποτα για πλάκα το κάναμε, να περάσουμε ωραία να γελάσουμε με τους φίλους μας, έτσι χαλαρά. Δεν θα έκανα ποτέ παραδοσιακό γάμο, βαριέμαι τόση ώρα να είμαι όρθια, τα βαριέμαι αυτά, αυτό που κάναμε ήταν τόσο… όσο», είχε δηλώσει πρόσφατα η 31χρονη.


«Δεν ήθελα τριών ετών παιδί να το βουτάμε μέσα στην κολυμπήθρα, δεν ήθελα ούτε να τον ταλαιπωρήσω, ούτε να τον τρομάξω, το κάναμε με έναν τρόπο που να μπορέσει να το αντιληφθεί, του είπα ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι», συμπλήρωσε.

Για τον μπαμπά της Θεοδωρή Αθερίδη η 31χρονη αποκάλυψε:

«Είναι αξιαγάπητος. Θυμάμαι ότι όταν ήμουν μικρή και τον σταματούσαν στον δρόμο για να του μιλήσουν, για να βγάλουν φωτογραφίες, με ενοχλούσε. Σκεφτόμουν, "Με ποιο δικαίωμα το κάνετε αυτό με τον μπαμπά μου", και κάτι τέτοια».

Για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

«Ήθελα πολύ να μεγαλώσει η οικογένεια, να έχει και ο Θοδωρής παρέα, γιατί εγώ είμαι μοναχοπαίδι και γενικά μου αρέσει η φασαρία στο σπίτι! Είμαι καλά και περιμένω με χαρά να καλωσορίσουμε το καινούργιο μέλος, πρώτα ο Θεός»!

Για τα κακεντρεχή σχόλια

«Στα κακεντρεχή σχόλια δε δίνω καμία βάση. Θα δώσω βάση μόνο στα σχόλια εκείνα που προέρχονται από ανθρώπους που εκτιμώ και με εκτιμούν και ξέρω πως αυτό που θα μου πουν θα είναι για καλό μου».

Πηγή κεντρικής: Fotiniatheridou