Η Αργυρώ στον Σασμό έκανε ξανά (και είπε) αυτό που δεν αντέχουν οι τηλεθεατές

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αργυρώ στον Σασμό έκανε ξανά (και είπε) αυτό που δεν αντέχουν οι τηλεθεατές

Οι αντιδράσεις στο Twitter έγιναν σχεδόν προσωπικές για τον ρόλο της. Μία φράση της στον άνθρωπο που μεγάλωσε το παιδί της, έφεραν αναστάτωση στο κοινό του Σασμού. 

Με τον Σασμό να είναι ξανά Νο1 trend στο Twitter, οι πιστοί του θαυμαστές έδειξαν ξανά, το πόσο πολύ ταυτίζονται με τα τηλεοπτικά τους είδωλα. Καμμιά φορά παίρνουν προσωπικά κάποια πράγματα από τις πράξεις τους, σα να αφορούν την κανονική ζωή. Άθελα της η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη που υποδύεται την Αργυρώ δίχασε το κοινό με μία της ατάκα προς τον Σταύρο, από σκηνή που θα δούμε πιο αναλυτικά στο σημερινό επεισόδιο, αλλά έγινε γνωστή από το τρέιλερ. Το κοινό στο Twitter ξεσπάθωσε εναντίον της.

https://www.instagram.com/p/CjGW-35LjJ3

«Δεν έχεις παιδί»

Την ώρα που οι θαυμάστριες του Ορφέα Αυγουστίδη στον Σασμό, λαχτάρησαν με την έκρηξη στο σπίτι των Σταματάκηδων και είδαν τον Αστέρη να τραυματίζεται σοβαρά, έπεσαν οι τίτλοι τέλους, αλλά και το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου. Εκεί βλέπουμε και έναν καυγά μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου, ο οποίος μετά τα γεγονότα, της ζητά να φύγουν κατεπειγόντως από το χωριό. Και εκεί μία ατάκα της προς τον Σταύρο ότι δεν έχει δικό του παιδί, έφερε ένταση στο Twitter. Δες και θα καταλάβεις.

Για πρώτη φορά υπερασπίστηκαν έναν τηλεοπτικό ήρωα όπως τον Σταύρο, που φρόντισε, που μεγάλωσε, που αγάπησε ένα παιδί που γνώριζε από την πρώτη στιγμή ότι δεν είναι δικό του. Από τη ζωή βγαλμένο. Μεγάλο φάουλ η Αργυρώ. Αχαριστία.

Ο Σασμός αν και κινείται φέτος με πιο αργούς ρυθμούς, χθες είχε πλοκή και δημιουργεί προσδοκίες για εξελίξεις. Ο Μαθιός θα είναι ανάστατος μετά τον τραυματισμό του αδελφού του, η Αργυρώ μέσα στην αγωνία για το αν θα καταφέρει να ζήσει, η Στέλλα πανικόβλητη, η Καλλιόπη σε απόγνωση και το μισό χωριό ετοιμάζεται να διαφύγει για να γλιτώσει από την βεντέτα που αναβιώνει. Όλοι φοβούνται αντίποινα και η Βασιλική ανησυχεί τόσο για τον Μαθιό της, όσο και για τον γιο της.

https://www.instagram.com/p/CjVoB45vtyc

Μέσα σε όλο αυτό το κρητικό πανδαιμόνιο, ο Κώστας ομολογεί στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο, την Άννα πως σκότωσε τον Άγγελο. Πάλι συλλήψεις και πάλι αναστάτωση θα έχουμε. Το bonus του σημερινού επεισοδίου, είναι η πρώτη σκηνή του Γιώργου Γεροντιδάκη. Πιο sexy ως ρόλος από εκείνον του Μελέτη από τις Άγριες Μέλισσες.

Λύθηκε ο γρίφος του Σασμού: Είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο γιος του Στέλιου Μάινα;