Οι «Παγιδευμένοι» φτάνουν στην δικαίωση και ο δολοφόνος επιτέλους συλλαμβάνεται

Κατερίνα Μπούσιου
Οι «Παγιδευμένοι» φτάνουν στην δικαίωση και ο δολοφόνος επιτέλους συλλαμβάνεται

Ο Άγγελος συλλαμβάνεται για το φόνο της Μυρτούς αλλά δεν θα είναι εύκολη η τελική καταδίκη του. Το κοινό στο Twitter σοκαρίστηκε από μία σκηνή. 

Ένα μικρό χάρτινο καράβι, ένα τόσο γλυκό σύμβολο, έδειξε τον δολοφόνο της αδελφής της δικηγόρου Άννας Ροδίτη και οι φανς της σειράς «Παγιδευμένοι» έμειναν σοκαρισμένοι και απορημένοι αν όντως οι προβλέψεις τους επιβεβαιώθηκαν ή αν τους διαφεύγουν σημαντικές λεπτομέρειες. Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, ο ύποπτος ως δολοφόνος συλλαμβάνεται, αλλά το να αποδειχτεί η ενοχή του δεν θα είναι τόσο εύκολο.

https://www.instagram.com/p/CjWGhakA8EB

Ο Άγγελος συλλαμβάνεται αλλά η καταδίκη του δεν θα είναι εύκολη

Το μικρό χάρτινο καράβι που βρήκε η Άννα Ροδίτη στο σπίτι του βοηθού της Άγγελου, χάρισε μία από τις πιο συγκινητικές και αποκαλυπτικές στιγμές της σειράς «Παγιδευμένοι» η οποία χθες σημείωσε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης (έφτασε μέχρι και 24,3% στο νεανικό κοινό) και μάλιστα με σκληρό ανταγωνισμό στο prime time. Αυτά τα μικρά καραβάκια συνήθιζε να δημιουργεί η αδελφή της Μυρτώ και μάλιστα τα είχε και η ίδια στο γραφείο της. Η στιγμή που ανακαλύπτει πως ο βοηθός της Άγγελος και ο μεγαλοδικηγόρος πατέρας του, Αλέκος Χατζής, είχαν σύνδεση μαζί της, την σόκαρε. Και την ώρα, που ενστικτωδώς πηγαίνει στο σαλόνι (όπου προφανώς έγινε ο φόνος;) και δίπλα της έρχεται ο πατέρας του Άγγελου, δικαίωσε την ουσία της σειράς, ως ψυχολογικό θρίλερ.

Οι τηλεθεατές και το κοινό στο Twitter άρχισαν να ανταλάσσουν απόψεις για το τι μέλλει γενέσθαι, μετά την μεγάλη ανακάλυψη. Κάποιοι μάλιστα, έδωσαν και ένα δυνατό spoiler και θα σου πούμε στη συνέχεια τι εννοούμε.

Η Άννα εξομολογείται τις υποψίες της στον Δημήτρη και ο sexy εισαγγελέας που ήδη είχε δει μία περίεργη σκηνή με τον Άγγελο να κρατά την κουβέρτα της Μυρτούς στην αγκαλιά του, την βοηθά για να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη. Δικαίωση.

aggelospagidevmenoi.jpg

Ο Άγγελος τελικά συλλαμβάνεται ως κύριος ύποπτος και από εκείνη τη στιγμή θα ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου για να αποδειχθεί η ενοχή του. Όμως αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Σοκαρισμένη η μητέρα του Υβόννη (πολύ ταιριαστός αυτός ο ρόλος με την Ταμίλα Κουλίεβα) αλλά πολύ ψύχραιμος ο δικηγόρος πατέρας του, αντιμετωπίζουν την νέα πραγματικότητα. Μόνο που η νέα πραγματικότητα έχει μεγαλύτερες εκπλήξεις για εκείνους. Ο Άγγελος θα ενοχοποιήσει τον πατέρα του, δίχως αναστολές, για να γλιτώσει εκείνος και θα μας μπερδέψει περισσότερο. Τίποτε δεν τελειώσε ακόμη. Και ίσως πολλά ακόμη δεν γνωρίζουμε.

Και εδώ θα ξεκινήσει, ένας νέος κύκλος μυστηρίου.

Μήπως δεν είναι απλά συνένοχος και κάλυψε το φόνο του γιου του και είναι τελικά, ο κύριος ένοχος για να καλύψει ενδεχομένως και τον ρόλο του ως εγκέφαλος του κυκλώματος των ναρκωτικών;

Ο αγώνας για το δίδυμο Άννας - Δημήτρη, θα είναι ψυχοφθόρος και επίπονος. Αλλά ο έρωτάς τους θα τους κρατήσει ενωμένους και πιο δυνατούς από ποτέ. Θέλουν πια και οι δύο να μάθουν την αλήθεια και να αφήσουν πίσω τους το σκοτεινό παρελθόν που αφορά στις οικογένειές τους.

Από Παγιδευμένοι, ερωτευμένοι - Η Άννα γίνεται ζευγάρι με τον sexy εισαγγελέα

https://www.instagram.com/p/CjV85VSKrAn

Πάντως στα γυρίσματα της σειράς, οι ηθοποιοί προσπαθούν να το διασκεδάσουν για να ξεφύγουν από την βαριά ατμόσφαιρα του σεναρίου. Και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης δείχνει πως έχει χιούμορ, ανεβάζοντας ένα μικρό βίντεο από τα backstage με τον τηλεοπτικό του μπαμπά Παύλο Ορκόπουλο, να φτιάχνει τα...μαλλιά του.