Ο Ορέστης Χαλκιάς αγνώριστος πριν τον Maestro - Η σύντροφός του και η hard rock μπάντα του

Κατερίνα Μπούσιου

Ο νεαρός ηθοποιός που υποδύεται τον αδελφό της Κλέλιας Ανδριολάτου στον Maestro, εκτός από το ταλέντο στην υποκριτική έχει ταλέντο και στην μουσική. 

Μπορεί να έχουν περάσει ήδη δέκα χρόνια από τότε που αποφοίτησε από την δραματική σχολή, αλλά το ευρύ κοινό, τώρα γνώρισε καλύτερα και θαύμασε το ταλέντο του Ορέστη Χαλκιά. Του Αντώνη και αδελφού της Κλέλιας Ανδριολάτου στον Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο οποίος του εμπιστεύτηκε ένα δύσκολο ρόλο και τον έβαλε στην dream team της σειράς. Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση, θα σου κάνει το άγνωστο στους πολλούς, hard rock προφίλ του. Στη ζωή του εκτός από την τέχνη, τον πρώτο ρόλο έχει ο έρωτας. Τη σύντροφό του μας την είχε αποκαλύψει μία και μόνο φορά.

Let's rock

Ο Θεσσαλονικιός Ορέστης Χαλκιάς ως ιδιοσυγκρασία, είναι ο αντίθετος πόλος του Αντώνη στον Maestro. Με γονείς ηθοποιούς, τον Κώστα Χαλκιά και την Όλγα Αλεξανδροπούλου, μεγάλωσε μέσα στο θέατρο, οπότε η επιλογή του να γίνει ηθοποιός, ήταν φυσική και αυτονόητη. Αποφοίτησε από την δραματική σχολή του ΚΒΘΕ και σχεδόν αμέσως, έγινε περιζήτητος σε θεατρικές παραστάσεις. Τηλεοπτικά, τον είχαμε δει και σε ένα μικρό ρόλο στον «Ήλιο» του ΑΝΤ1 ως Μάνος.

Πριν όμως μπει στον δρόμο του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τον Maestro, ο Ορέστης εκτός από την υποκριτική, ήταν ήδη γνωστός με την hard rock μπάντα του, Parafernelia, την οποία έφτιαξε μαζί με τους κολλητούς του, τα χρόνια της εφηβείας. Στο Schoolwave του 2009 θα τον δεις να τραγουδά και να παίζει μπάσο, πραγματικά αγνώριστο.

Το καλύτερο κοπλιμέντο για όσα είναι το έχει φέτος εισπράξει από την τηλεοπτική του γιαγιά, την Χάρις Αλεξίου. Η οποία σε ένα post της στο Instagram του έδειξε την αδυναμία της: «Ορέστης Χαλκιάς: Το Πλάσμα-Ταλεντάρα, που έγινε εγγονός μου και με κάνει να γελώ με τα καραγκιοζιλίκια του!»

«Υποκλινόμαστε» - Το κοινό μαγεύτηκε από την Αλεξίου και εκείνη μας αποκάλυψε πολλά για τον Maestro

Ο έρωτας και η σύντροφός του

Μπορεί στα παρασκήνια των γυρισμάτων να ήταν εξωστρεφής, όπως μας δήλωσε η Χάρις Αλεξίου, αλλά στα προσωπικά του, είναι αρκετά φειδωλός. Η μόνη φωτογραφία που υπάρχει με την επι χρόνια σύντροφό του, (αγνώστων όμως στοιχείων) είναι από κοινές διακοπές με τον ηθοποιό Αναστάση Ροϊλό, τον γνωστό μας Νικηφόρο από τις Άγριες Μέλισσες.

Και εκεί όπως βλέπετε ποζάρει μαζί με τον Αναστάση Ροϊλό και την σύντροφό του Εριέττα Μανούρη.

Ο Ορέστης Χαλκιάς αγαπά τις αλλαγές και λόγω των ρόλων του στο θεάτρο. Η ξανθιά version του, είναι μία ακόμη αποκάλυψη.

Στο σημερινό επεισόδιο του Maestro, θα τον δούμε ως Αντώνη να έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με τον τηλεοπτικό του πατέρα Φάνη Μουρατίδη. Η αρχή του τέλους για την πιο πλούσια οικογένεια των Παξών, μόλις έχει ξεκινήσει.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης