Ο Λιανός είπε την πιο μεγάλη αλήθεια για τα «καψόνια» της Μενεγάκη αλλά η Σκορδά μάλλον διαφωνεί

Πατούλια Κατερίνα
Ο Λιανός είπε την πιο μεγάλη αλήθεια για τα «καψόνια» της Μενεγάκη αλλά η Σκορδά μάλλον διαφωνεί

Λιανός και Ζαρίφη υποστήριξαν την Ελένη, ξεκαθάρισαν τι συμβαίνει με τα υποτιθέμενα καψόνια της Μενεγάκη και ο Ουγγαρέζος ένα ένα σχόλιο όλο νόημα.

Στο σίριαλ της σχέσης του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Ελένη Μενεγάκη, πήρε ανοιχτά θέση σήμερα η Φαίη Σκορδά. Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του Γιώργου Λιανού και της Κατερίνας Ζαρίφη για τα «καψόνια» της Ελένης σε συνεργάτες της - τα υποτιθέμενα- και καταλήξαμε στο νέο γραπτό σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Twitter, για τη σχέση με την Ελένη!

Τα 7 δευτερόλεπτα, το φευγιό της Ελένης και η τοποθέτηση της Φαίης

Η κουβέντα ξεκίνησε από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, η οποία πολλές εβδομάδες τώρα ασχολείται με το να χρονομετρά τις εμφανίσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή της Ελένης. Την Παρασκευή που πέρασε, η διάδραση του Ουγγαρέζου με τη Μενεγάκη άγγιξε τα 7 δεύτερα και η Φαίη, δεν άφησε ασχολίαστη την κίνηση της Μενεγάκη.

«Απλώς τόση ώρα δεν συζητάμε αυτό. Δεν συζητάμε το γιατί μία γυναίκα με τέτοια εμπειρία, που είναι ένας γλυκός άνθρωπος που ακόμα μέσα από τη θεματολογία της εκπομπής της και από το περιεχόμενο, δεν έχει πειράξει κανέναν, για να φτάσει στο σημείο να φεύγει από το πλάνο.

Γιατί να φύγει από το πλάνο; Δηλαδή είναι τυχαίο; Χτύπησε το τηλέφωνο; Ή έφυγε γιατί ο Δημήτρης ξεκίνησε τη στήλη του; Γιατί και οι υπόλοιποι πάθανε σοκ, δεν το περίμεναν.

Παιδιά έφυγε από το πλάνο. Και η Μενεγάκη δεν ξέρει ότι εκτίθεται, θα μπορούσε να είναι 3 λεπτά χαμογελαστή… Προφανώς και ήξερε ότι αν φύγει, αυτό θα σχολιαστεί. Η εκπομπή είναι της Ελένης, και είναι 100 χρόνια της Ελένης σωστά; Και τους συνεργάτες τους επιλέγει η Ελένη από ό,τι γνωρίζουμε. Δεν είναι φορετοί από κάποιον και με το ζόρι ανέχεσαι τις επιλογές κάποιου. Άρα τίμησε και τον Πούμπουρα και τον Ουγγαρέζο με μετεγγραφή και είναι και το ψωμί τους.

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτά τα 7 δευτερόλεπτα. Μπορεί να μην της ταιριάζει και η χημεία.Μπορεί ένας άνθρωπος να μην σου ταιριάζει, δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις κάποιες αλλαγές;

Σαφώς έχει και το δικαίωμα μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον να κάνει κάποιες αλλαγές με ωραίο τρόπο. Αυτό το 7 δευτερόλεπτα δεν το καταλαβαίνω. Έτυχε κάτι; Έπρεπε να πάει στην τουαλέτα; Ήθελε να δείξει κάτι; Κάτι στο μακιγιάζ; Αν έχεις ένα πρόβλημα, λες δεν θέλω να συνεχίσω», είπε η Φαίη Σκορδά σήμερα με αρκετά καυστικά λόγια για την Ωραία Ελένη της τιβί.

Η Ελένη ακούει αυτά τα πράγματα. Αν σε εμπιστευτεί, μπορεί να σου δώσει χρόνο να το κάνεις αυτό το πράγμα.

Πάντως, στη φημολογία για καψόνια της Ελένης στους συνεργάτες της, ο Γιώργος Λιανός που υπήρξε στην ομάδα της Μενεγάκη για χρόνια, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως καψόνια έζησε μόνο στον στρατό.

«Την περίοδο που συνεργαζόμασταν μου έγιναν κάποιες προτάσεις που πίστευα ότι ήταν η στιγμή να τις αξιοποιήσω. Μέχρι τότε ήμουν μέλος μιας παρέας. Μου δόθηκε μια ευκαιρία να μπω στην Acun Medya και δεν ήθελα να τη χάσω. Αν βλέπεις ότι σε μία εκπομπή δεν έχεις το χρόνο που σου αναλογεί, καλό είναι να ψάξεις να βρεις μια ιδέα που θα σου δώσει ελευθερία κινήσεων. Η Ελένη ακούει αυτά τα πράγματα. Αν σε εμπιστευτεί, μπορεί να σου δώσει χρόνο να το κάνεις αυτό το πράγμα. Καψόνια μόνο στο στρατό έχω περάσει».

Είναι ένας μετρημένος επαγγελματίας η Ελένη, η πιο επαγγελματίας της ελληνικής τηλεόρασης

Η Ζαρίφη από τη μεριά της, στήριξε Ελένη παρά το δύσκολο παρελθόν τους.

«Υπήρχαν εποχές να μην είμαστε στα καλύτερά μας με την Ελένη. Έχει τύχει εποχές να είμαστε στα καλύτερά μας και να βγαίνω για 5 λεπτά. Μπορεί και να θέλει περισσότερο χρόνο (ο Δημήτρης Ουγγαρέζος). Δεν ξέρω τι συμφωνία μπορεί να έχει κάνει. Πολλές φορές παίζουν αυτά. Αν ήταν στην απ’ έξω, νομίζω ότι δεν θα φαινόταν καθόλου. Είναι ένας μετρημένος επαγγελματίας η Ελένη, η πιο επαγγελματίας της ελληνικής τηλεόρασης με τη μεγαλύτερη διάρκεια.

Για κάποιους θα φανεί άδικο και για κάποιους δίκαιο. Δεν ξέρω τι παρασκήνιο έχει παίξει, οπότε δεν μπορώ να πω σίγουρα τι έχει συμβεί. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά, δεν υπήρχε περίπτωση να μην τηρήσει ο Δημήτρης συμβόλαιο. Από τη στιγμή που συμφωνεί κάτι, το πάει μέχρι τέλους. Ούτε θεωρώ ποτέ ότι ο Δημήτρης θα ήταν ο άνθρωπος που θα έπαιρνε τηλέφωνο να πει δεν λες ότι θα είμαι εκεί; Δεν είναι τέτοιος τύπος», δήλωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Στήριξη στην Ελένη και από τη Σταματίνα:

Με αφορμή τα όσα είπε η Κατερίνα Ζαρίφη για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ελένη Μενεγάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τα έβαλε με τον Δημήτρη και τόνισε:

«Επειδή είναι ένα θέμα που το έχουμε σχολιάσει εδώ, νομίζω ότι θα πρέπει να σταματήσουμε να το σχολιάζουμε. Γιατί αν έχει πρόβλημα ο Ουγγαρέζος, όπως φαίνεται να έχει, πρέπει να το αναλάβει να το διαχειριστεί. Νομίζω αδικούμε την Ελένη Μενεγάκη με αυτή την συζήτηση τελικά. Από τη στιγμή που κάποιος επαγγελματίας, ώριμα και συνειδητά, έχει και την ευθύνη της παραμονής. Ο Ουγγαρέζος και ο κάθε συνεργάτης δεν είναι υποχρεωμένος να είναι με την Ελένη Μενεγάκη. Το επέλεξε. Για να το επέλεξε θα είχε τους λόγους. Αν σταματήσει να καλύπτεται, μπορεί να το διαχειριστεί».

Το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου:

Ο Ουγγαρέζος, δεν απάντησε στην φημολογία των 7 δευτερολέπτων άμεσα αλλά έκανε το σχόλιο του στο Twitter.

Στους ακόλουθους που μιλούν για τη σχέση του με την Ελένη, ο Δημήτρης αρκέστηκε σε ένα ειρωνικό μάλλον «Άμπραβο» σε fan που έγραψε πως εκείνος και η Ελένη παίζουν παιχνιδάκια για την τηλεθέαση.

316110870_501040158717993_1358738665526380994_n-(1).jpg

Σε άλλο σχόλιο, αρκέστηκε να δείξει πόσο συμφωνεί με όσους του τονίζουν πως τον αγαπούν πιο πολύ στο ραδιόφωνο κι όχι δίπλα στην Ελένη ή στη Φαίη.

Η Ελένη όταν γίνονται αποχωρήσεις από άλλες εκπομπές, έχει πει την πιο μεγάλη αλήθεια

https://www.instagram.com/p/CiIMAfJjRvj

Όταν η Δούκισσα Νομικού είχε αποχωρήσει άρον άρον από το Πρωινό του ΑΝΤ1 και από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, η Ελένη είχε εξηγήσει πως έχει τύχει και στην ίδια να ξεκινάει συνεργασία με κάποιον και να μην της βγαίνει.

«Ούτε έχω μιλήσει με κανένα, ούτε και ξέρω. Εγώ μένω στο ότι, η Δούκισσα έθεσε τον εαυτό της εκτός και το κανάλι αποδέχτηκε την αποχώρηση. Από την άλλη ακούω και τον Γιώργο που ευχαριστεί το κανάλι, οπότε όλοι είναι χαρούμενοι. Για να μιλάμε σοβαρά, μέσα στις δουλειές μπορεί να ξεκινάς με κάποιον και να μην μπορείς να συνεχίσεις.

Σίγουρα, όταν υπάρχει αποχώρηση μέσα σε κάποια εκπομπή, σίγουρα και οι δύο πλευρές δεν αισθάνονται καλά. Δεν είμαι στον ΑΝΤ1 και δεν θέλω να ξέρω τι συμβαίνει μέσα. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν ο Γιώργος θα συνεχίσει μόνος. Καμιά φορά ξεκινάς και πιστεύεις πως η Ελένη μπορεί να ταιριάξει με τους συνεργάτες της αλλά όταν προχωράς δεν συμβαίνει. Υπάρχει εκπομπή που δεν έχει εντάσεις; Δεν θέλω να ξέρω τι έχει γίνει ακριβώς, αυτά είναι δικά τους θέματαΕύχομαι και οι δύο (Δούκισσα και Γιώργος) να νιώθουν πιο καλά. Η σεζόν άλλωστε μόλις ξεκίνησε», είπε τότε η Ελένη Μενεγάκη κλείνοντας το θέμα!

Η Ελένη Μενεγάκη αντέδρασε όπως εκείνη ξέρει στα νέα αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού