Ο Μαθιός κάνει το μεγάλο λάθος και βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Ευθύμη για τα μάτια της Βασιλικής

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Μαθιός κάνει το μεγάλο λάθος και βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Ευθύμη για τα μάτια της Βασιλικής

Η απόπειρα δολοφονίας του Αντώνη και της Μαρίνας στον Σασμό και όσα θα προκύψουν εξαιτίας της, βάζουν στο στόχαστρο τον Δημήτρη Αλεξανδρή για δύο διαφορετικούς λόγους. 

Δεν πρόλαβαν να κάνουν τον τηλεοπτικό γάμο της χρονιάς στον Σασμό και η Βασιλική με τον Μαθιό θα βιώσουν την πρώτη μεγάλη κρίση στην σχέση τους. Υπαίτιος θα είναι ο Δημήτρης Αλεξανδρής στον ρόλο του Ευθύμη, o oποίος βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων και για έναν ακόμη λόγο. Το κοινό στο Twitter προβλέπει ήδη πως θα έχουμε δράματα και θυμήθηκε την παλαιότερη τηλεοπτική συνεργασία του Δημήτρη Αλεξανδρή και της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και είναι πραγματικά σα να μην πέρασε μία μέρα.

«Μείνε μακριά της»

Ο Ευθύμης όπως θα δούμε και στα δύο επόμενα επεισόδια, δίνει εντολή δολοφονίας σε έναν από τους πιο αγαπητούς πρωταγωνιστές της σειράς, τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη, δηλαδή τον Δημήτρη Ήμελλο . Το αυτοκίνητο του με συνοδηγό την Μαρίνα πέφτει στον γκρεμό και το ζευγάρι του Σασμού, θα σωθεί, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Η τύχη του Αντώνη γίνεται η ατυχία του Ευθύμη, ο οποίος μπαίνει στο στόχαστρο. Ο κλοιός δίπλα του σφίγγει και δεν προβλέπεται να μείνει ατιμώρητος.

https://www.instagram.com/p/ClOtlBoqDeN

Το μόνο που δεν έχει υπολογίσει, είναι ότι έχει προκαλέσει και την ζήλια του Μαθιού. Έχουμε δει, μία συνάντησή του με την Βασιλική με μία υπόνοια φλερτ, θα δούμε όμως και μία δεύτερη, με τον Μαθιό ως παρατηρητή. Αυτό θα τον κάνει να ζηλέψει και να τον προειδοποιήσει να μείνει μακριά της και θα φέρει και την πρώτη μεγάλη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι.

Οι χρήστες του Twitter έχουν ήδη προβλέψει ότι δεν θα πάει καλά όλο αυτό. Θα έχουμε δράματα. Όμως, θυμήθηκαν και μία παλαιότερη τηλεοπτική συνεργασία του Δημήτρη Αλεξανδρή και της Μαριλίτας Λαμπροπούλου στην σειρά «Ίχνη» με τον Ευθύμη και την Βασιλική να φαίνονται ίδιοι, σαν να μην πέρασε μία μέρα.

Μαθιός και Βασιλική θα έχουν όμως και άλλες προστριβές. Ειδικά με την επαγγελματική συνεργασία που θα κάνει ο γιος της Νικηφόρος με τον Ευθύμη, αλλά και με την εκδικητική μανία του μικρού απέναντι σε όλους. Εδώ η θεία του η Καλλιόπη, έχει συμμετοχή.

https://www.instagram.com/p/ClThsoUoDhj

Γιατί όταν αποφασίσει να κάνει μία παράτολμη κίνηση και να βάλει φωτιά με την βοήθεια των συγγενών της στα χωράφια της Αργυρώς, ο Νικηφόρος θα είναι στο πλευρό της.

Ανακωχή και σωτηρία

Όμως ο Αστέρης θα γίνει το πρόσωπο, που το κοινό της σειράς θα λατρέψει για μία ακόμη φορά.

https://www.instagram.com/p/ClRULVgIyfE

Πρώτα από όλα για την ανακωχή που έχει κάνει με την Αργυρώ για να μην έχουμε και νέα βεντέτα και δεύτερον, για την σωτήρια παρέμβασή του για να μην εξαπλωθεί η πυρκαγιά. Κάποιες πληροφορίες λένε πως θα σώσει ακόμη και τη ζωή του Παύλου Βρουλάκη από το μένος της δικής του οικογένειας. Ήρωας γίνεται τελικά ο Αστέρης.