Η Suri Cruise είναι πια 16 ετών και η εφηβεία της πάει πολύ (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Η Suri Cruise είναι πια 16 ετών και η εφηβεία της πάει πολύ (photos)

Με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει αποκτήσει και από τους δύο γονείς της, η Suri Cruise είναι μια έφηβη κοπέλα εξαιρετικής ομορφιάς και ευγένειας.

Η Suri Cruise δεν είναι πια εκείνο το μικρό κορίτσι που θυμάσαι!

H 16χρονη Suri εμφανίστηκε στους δρόμους της παγωμένης Νέαε Υόρκης μαζί με φίλους της και το χαμόγελό της μας θύμισε φυσικά τη μαμά της, η οποία όταν υποδυόταν την έφηβη Τζόι στο Dawsons Creek έκανε τα αγόρια να την ερωτεύονται με την πρώτη ματιά.

Ίδια με τη μαμά

Η Katie Holmes έβαλε το χαμόγελο αλλά τα μάτια ανήκουν δικαιωματικά στον μπαμπά της Suri, Tom Cruise, ο οποίος στα 60 του χρόνια παραμένει μακριά από τη ζωή της 16χρονης κόρης του και της 43χρονης πρώην συζύγου του.

https://www.instagram.com/p/ClUcY8_oDU7

Χαλαρή και χαρούμενη

Η Suri πάντως, στη βόλτα της της κράτησε χαμηλό προφίλ και φόρεσε τζιν, sneakers και ένα υπέροχο τζάκετ ενώ φάνηκε πως περνούσε υπέροχες στιγμές. Πρόσφατα, η περήφανη μαμά Kate, μίλησε για τα ταλέντα της κόρης της όπως εκείνο στο τραγούδι και είχε αποκαλύψει πως η κόρη της τραγούδησε το Alone Together με τρόπο που τη συγκίνησε ενώ είχε εξομολογηθεί για το παιδί της:

Ο Tom Cruise διαψεύδει τις φήμες για εγκατάλειψη της κόρης του Suri

https://www.instagram.com/p/ClUVlbMsBuH

Περήφανη μαμά η Κέιτ

«Έχει πολύ πολύ ταλέντο, την αφήνω να κάνει τα δικά της, πάντα έτσι είμαι, αυτό θέλω γενικά, να κάνει ο καθένας αυτό που θέλει».

https://www.instagram.com/p/ClUVkoJM8Ih

Ο Tom δεν βλέπει το παιδί αλλά… έχει επαφές

Ο Tom Cruise πάντως μάλλον βλέπει την κόρη του μόνο από τις παπαράτσι φωτογραφίες της.

Μόλις πέρσι, ένα πρόσωπο από το περιβάλλον του ηθοποιού αναφέρει ότι μπορεί μεν ο Tom Cruise να έχει χρόνια να δει τη μικρή Suri, όμως μιλάει μαζί της συχνά στο τηλέφωνο.

«Ο Tom πιστεύει ότι πρέπει να δουλεύεται η σχέση. Ο ίδιος λέει ότι τα έχει πάει πολύ καλά σε αυτό και της λέει υπέροχες ιστορίες», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του Cruise.

https://www.instagram.com/p/CcfSA5oPCIg

Το 2005 γνωρίστηκαν για πρώτη φορά ο Tom Cruise και η Katie Holmes με τον γάμο τους να μην αργεί να έρθει. Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε έναν χρόνο αργότερα, συγκεκριμένα στις 18 Νοεμβρίου του 2006, και 7 μήνες μετά τον ερχομό της κόρης τους, Suri.

Την ανακοίνωση του διαζυγίου της Katie Holmes με τον Tom Cruise ακολούθησε μια φημολογία για «μάχη» που δινόταν σχετικά με την επιμέλεια της κόρης τους, Suri Cruise. Σύμφωνα με την International Business Times, φίλος από το στενό περιβάλλον της Katie ανέφερε ότι εκείνη ήταν τρομοκρατημένη με το ενδεχόμενο να πλησιάσει τη Suri ο μπαμπάς της και να τη μυήσει στη Σαϊεντολογία. Από την πλευρά του, ο Tom Cruise αρνήθηκε αυτού του είδους τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι δεν θα χρειαζόταν ποτέ να προστατεύσει τη Suri από τη θρησκεία.