Μετά την Κάτια το Χάος και ο Ρουβάς ανέβασε μια αμακιγιάριστη φωτό της για τα «χρόνια πολλά»

Μετά την Κάτια το Χάος και ο Ρουβάς ανέβασε μια αμακιγιάριστη φωτό της για τα «χρόνια πολλά»
Instagram

Όλα ξεκίνησαν πριν από 20 χρόνια και δύο δεκαετίες μετά ζουν την απόλυτη ευτυχία στο σπίτι που στεγάζει τα όνειρά τους στον Νέο Βουτζά. 

Όλα ξεκίνησαν με μια αντιπαράθεση σε μια διαφήμιση πριν από περίπου 20 χρόνια η οποία κατέληξε σε έναν μεγάλο έρωτα και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών. Ο λόγος φυσικά για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη οι οποίοι και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Τόσο ο τραγουδιστής όσο και το πανέμορφο μοντέλο, διατηρούν ένα χαμηλών τόνων προφίλ στα social meidia, ωστόσο χρησιμοποιούν κάποιες φορές το δημοφιλές Instagram προκειμένου να δείξουν κάποιες στιγμές της καθημερινότητάς τους. Για παράδειγμα, ο περήφανος πατέρας και σύζυγος Ρουβάς, δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί και διαδικτυακά χρόνια πολλά στην αγαπημένη του Κάτια, με αφορμή τη γιορτή της, σήμερα Παρασκευή 25/11.

Ανεβάζοντας μία συγκλονιστική αμακιγιάριστη φωτογραφία της, ο ερωτευμένος Σάκης έγραψε: «Είσαι το καλοκαίρι μου, ο ήλιος μου, το φως μου. Χρόνια πολλά αγάπη μου ❤️».

https://www.instagram.com/p/ClYZEwGt2TN

Η αλήθεια είναι πως η εν λόγω φωτογραφία, η οποία είναι αφίλτρη και απλά υπέροχη, μάς θύμισε έντονα ένα άλλο ερωτευμένο ζευγάρι που θα δεις εδώ.

Το σπίτι του ζευγαριού

Τα τελευταία χρόνια Κάτια και Σάκης ζουν στο Νέο Βουτζά και μεγαλώνουν τα 4 παιδιά τους δίπλα στην φύση και κοντά στην θάλασσα. Ο τραγουδιστής και το μοντέλο δημοσιεύουν συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι τους, δίνοντάς μας μια γεύση από τον χώρο τους, τον οποίο έχουν επιμεληθεί με πολύ αγάπη.

Η ζωή με 4 παιδιά

Το διάσημο ζευγάρι πριν από μερικούς μήνες είχε αποδεχθεί το viral challenge των 14 ερωτήσεων και απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις που τους τέθηκαν. Το μοντέλο και ο τραγουδιστής έκαναν μερικές αποκαλύψεις για τη σχέση αλλά και την καθημερινότητά τους σε video που τράβηξαν μέσα στο σπίτι τους, το οποίο δημοσίευσαν μετέπειτα στο TikTok.

Το σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη θα σε ταξιδέψει

Τα φωτεινά χρώματα και συγκεκριμένα το σομόν επικρατούν στο σπίτι της οικογένειας το οποίο διαθέτει κήπο, κοτέτσι, μποστάνι και θερμοκήπιο. Ο Σάκης Ρουβάς τρέφει μεγάλη αγάπη για την κηπουρική και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται φωτογραφίες από τον κήπο του με τους διαδικτυακούς του φίλους. Πρόσφατα μάλιστα μας έδειξε και την νέα του συγκομιδή με πεπόνια και καρπούζια.

https://www.instagram.com/p/CgXGr24jEy9

Την ίδια αγάπη που έχει για το μποστάνι του (επαγγελματικών προδιαγραφών όπως είδατε) έχει και για τον κήπο του. Όλο το σπίτι περιβάλλεται από λουλούδια και ψηλά δέντρα.

https://www.instagram.com/p/BkS0pMGA9t0

Ένα μεγάλο πέτρινο τζάκι δεσπόζει στο σαλόνι, το οποίο έχει έντονες ρουστίκ επιρροές. Η μεγάλη βιβλιοθήκη είναι το «ησυχαστήριο» του ζευγαριού αφού επιλέγουν να κάθονται εκεί και να διαβάζουν τα αγαπημένα τους βιβλία. To σπίτι διαθέτει επίσης πισίνα και γυμναστήριο, αφού όλη η οικογένεια λατρεύει τα σπορ και ασκείται σε καθημερινή βάση. Η Κάτια μας έχει δείξει πολλές φορές ότι ασχολείται πολύ με τις δουλειές του σπιτιού.

Η κουζίνα είναι το hot spot του σπιτιού

Ένα από τα αγαπημένα δωμάτια της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά είναι η φωτεινή, ρουστίκ και καλαίσθητη κουζίνα τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τον τραγουδιστή να μαγειρεύει, είτε μόνος είτε με τα παιδιά του. Ξύλινα ντουλάπια, πληθώρα μαγειρικών σκευών και vintage διακοσμητικά ολοκληρώνουν το deco και δίνουν ζεστασιά στον χώρο.

https://www.instagram.com/p/BbSJ1mxFzth

Η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube ένα βίντεο μέσα από την κουζίνα της όπου μας δείχνει την απόλυτη συνταγή.

Στο video που ακολουθεί η Κάτια Ζυγούλη και ο Απόστολος Ρουβάς σου εξηγούν πώς θα φτιάξεις τα νοστιμότερα μακαρόνια με κιμά.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της οικογένειας Ρουβά.

Πηγή κεντρικής: sakisrouvas

Οι φωτογραφίες από το σπίτι