Η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη πήγε στην πρεμιέρα του Χρήστου Μάστορα και τα stories μιλούν μόνα τους

Η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη πήγε στην πρεμιέρα του Χρήστου Μάστορα και τα stories μιλούν μόνα τους

Η Γαρυφαλλιά ποτέ δεν επιβεβαίωσε τη σχέση με τον Χρήστο Μάστορα ή μήπως το έκανε χτες με τα stories της;

H Γαρυφαλλιά Καλιφώνη φημολογείται από το καλοκαίρι πως είναι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα.

Χωρίς να έχει αποκαλύψει ποτέ το αν είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή από τις Μέλισσες, η Γαρυφαλλιά είχε αποκαλύψει πρόσφατα πως είναι σε σχέση.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και παραδέχτηκε πως βρίσκεται σε σχέση, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα του αγαπημένου της.

Το story από το Έναστρον

Και μπορεί ονόματα να μην αποκαλύπτει όμως η Γαρυφαλλιά και πήγε στην πρεμιέρα του Μάστορα με τη Δέσποινα Βανδή και διασκέδασε με τις κολλητές της κι εκανε και story με μια κατακόκκινη καρδιά δίπλα στον Μάστορα.

mastoras.JPG

Το love story του καλοκαιριού καλά κραττεί

Αν έμαθες το όνομα της Γαρυφαλλιάς Καλιφώνη από την φημολογούμενη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα, δεν υπήρξες σίγουρα fan της το 2018, όταν και μπήκε στο σπίτι του GNTM.

Πάντως, το ρεπορτάζ του Αυγούστου 2022, ήθελε τη Γαρυφαλλιά και τον Χρήστο να περνούν ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, όπου και προσπάθησαν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έμειναν σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην περιοχή Παλιούρι, έκαναν βόλτες, κολύμπησαν στην παραλία και διασκέδασαν σε μπαρ της περιοχής με τους θαμώνες να αποκαλύπτουν ότι τους είδαν φουλ ερωτευμένους.

H Γαρυφαλιά Καλληφώνη ομολόγησε την μεγάλη αλλαγή στην προσωπική της ζωή μετά «Το κρυφτό»