Οι τηγανητές πατάτες, η Μαρία Καβογιάννη και η προδοσία - Η Δέσποινα Βανδή έκανε αποκαλύψεις

Οι τηγανητές πατάτες, η Μαρία Καβογιάννη και η προδοσία - Η Δέσποινα Βανδή έκανε αποκαλύψεις

Η καλή της φίλη Μαρία Μπακοδήμου της πήρε συνέντευξη και η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε πολλά για τα παιδικά της χρόνια, για την αγάπη, την προδοσία, αλλά και την διατροφή της και την αντίδραση της Μαρία Καβογιάννη. 

Σε ένα spa έδωσαν το ραντεβού τους για την συνέντευξή τους, η Μαρία Μπακοδήμου και η Δέσποινα Βανδή, για την εκπομπή «Γεια σου». Οι κολλητές φίλες μίλησαν για όλα και η συνάντησή τους είχε αρκετή συγκίνηση, αλλά και πολλά γέλια. Από τα παιδικά δύσκολα χρόνια στην Καβάλα, στην αγάπη, την προδοσία, την διατροφή, αλλά και την Μαρία Καβογιάννη, η κουβέντα τους είχε αρκετές αποκαλύψεις.

«Δεν νομίζω αγαπηθεί όσο θα ήθελα»

Μόνο μασάζ και θεραπείες ομορφιάς δεν έκαναν η Δέσποινα Βανδή και η Μαρία Μπακοδήμου, κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής τους συνάντησης. Δεν πρόλαβαν άλλωστε, γιατί η κουβέντα τους, τράβηξε αρκετά σε χρόνο, με την τραγουδίστρια να διηγείται πολλά περιστατικά από τη ζωή της.

mpakodimou_vandi.jpg

Από τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Καβάλα, στην εσωστρέφεια που είχε ως παιδί, στις πρώτες της δουλειές ως πωλήτρια σε οίκο νυφικών και ως σερβιτόρα, πριν γίνει τραγουδίστρια στην Θεσσολονίκη, σπουδάζοντας παράλληλα στην Φιλοσοφική σχολή.

Η Δέσποινα μίλησε και για τα παιδιά της, την Μελίνα και τον Γιώργο, δηλώνοντας πως δεν υπάρχουν οι τέλειοι γονείς. «Έχω μία ουσιαστική σχέση με τα παιδιά μου. Τους έλεγα κάθε μέρα από τότε που ήταν μικρά το πόσο τ' αγαπώ. Και η δική μου μητέρα νόμιζε ότι ήταν καλή μάνα. Το ίδιο πιστεύω και για εμένα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους φίλους της, που είναι άνθρωποι που έχουν σταθεί δίπλα της στις δυσκολίες: «Οι φίλοι μου είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Τους έχω μεγάλη ανάγκη. Αν δεν είχα ουσιαστικούς φίλους στην ζωή μου θα είχα χάσει τον εαυτό μου. Φυσικά έχω νιώσει εξαπατημένη και προδομένη, αλλά αυτό δεν με σταματά από το να αγαπώ με τον ίδιο τρόπο».

Στη συνέχεια όμως η Δέσποινα, όταν η Μαρία Μπακοδήμου την ρώτησε αν νομίζει πως έχει αγαπηθεί όσο θα ήθελε, η απάντησή της ήταν αφοπλιστική: «Δε νομίζω ότι έχω αγαπηθεί ως παιδί και ως ενήλικη όσο θα ήθελα. Την μεγαλύτερη αγάπη την έχω εισπράξει από τα παιδιά μου».

«Δέσποινα μπράβο, τρως»

Με την Μαρία Μπακοδήμου, η Δέσποινα λόγω της φιλίας τους, έχουν συναντηθεί πολλές φορές σε φιλικά τραπέζια και έχουν κάνει κοινές διακοπές. Έχοντας στην παρέα τους, τόσο τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την σύζυγό του, όσο και την Μαρία Καβογιάννη. Η Δέσποινα περιέγραψε και ένα αστείο περιστατικό μαζί της, διαλύοντας τον μύθο πως εκείνη δεν παχαίνει, όσο και να τρώει, δηλώνοντας μάλιστα πως είναι «λιχούδω» το διάστημα που δεν δουλεύει και αφήνεται στους πειρασμούς.

https://www.instagram.com/p/B7LYM0dhI6X

Και διηγήθηκε την ιστορία της: «Είμαι σε φάση διατροφής, αλλά λέω ότι το Πάσχα θα φάω. Δεν μπορώ άλλο το κοτόπουλο σαλάτι, ψάρι σαλάτα. Ο Βασίλης φτιάχνει αντικριστό στην αυλή, αλλά εγώ δεν θέλω τίποτε από όλα αυτά, αλλά μόνο πατάτες τηγανητές. Έχω ζυμώσει ψωμί και θέλω να φάω ψωμί με πατάτες και τυρί φέτα. Μου φέρνουν τις πατάτες σε ένα μπωλ και τις τρώω με βουλιμία. Δίπλα μου έχω την Μαρία Καβογιάννη. Και λέω στον φίλο μου τον Στέφανο «θα δοκιμάσω και το δικό σου γλυκό». Και παίρνω να φάω το τιραμισού. Μετά ζητάω και άλλες πατάτες. Με παρακολουθεί η Μαρία και μου λέει «Δέσποινα μπράβο σου, τρως τόσο πολύ και δεν παχαίνεις ποτέ». Είχε τόση πλάκα όλο αυτό το χάσιμο που είχε στα μάτια της η Μαρία, είχε πάθει σοκ».

Η Δέσποινα εκτός από το αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής, έχει και ένα καθορισμένο τρόπο διατροφής. Και μας αποκάλυψε το μυστικό της για το υγεινό και λίγων θερμίδων πρωινό της: «Έχω κόψει το κόκκινο κρέας και το χοιρινό και το κοτόπουλο το έχω περιορίσει. Φτιάχνω την κρέπα πρωτείνης κάθε πρωί με νιφάδες βρώμης και φαγόπυρο, γιαούρτι, ασπράδι αυγού και βάζω από πάνω ότι μπορείς να φανταστείς από ξηρούς καρπούς αλλά και φρούτα. Στην διατροφή μου, έχω βάλει πολλά φρούτα και λαχανικά τελευταία τα οποία δεν έτρωγα».