Το καρέ της Βανδή και ο Ρόκκος αποθεώθηκαν από το κοινό και η Γαρμπή μας σύστησε την αδελφή της

Το καρέ της Βανδή και ο Ρόκκος αποθεώθηκαν από το κοινό και η Γαρμπή μας σύστησε την αδελφή της

Το ντουέτο του Στέλιου Ρόκκου με τον γιο του Δημήτρη, στο J2US  η σπάνια συνάντηση για τις αδελφές Γαρμπή και η νέα εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή η οποία θύμισε τους «Δύο ξένους».

Το 8ο live του J2US ήταν μία οικογενειακή υπόθεση. Τόσο με την εμφάνιση του Στέλιου Ρόκκου με τον γιο του Δημήτρη στη σκηνή, όσο και με την συνάντηση της Καίτης Γαρμπή με την αδελφή της Λιάνα. Το κοινό στο Twitter αποθέωσε τον εορτάζοντα Στέλιο Ρόκκο και λάτρεψε μία ακόμη αλλαγή στα μαλλιά της Δέσποινας Βανδή που θύμισε την Χαρούλα από τους «Δύο ξένους».

https://www.instagram.com/p/ClcJmA8vSAi

«Για εσένα μπορώ όλο τον κόσμο να αλλάξω»

Ο Στέλιος Ρόκκος , ο οποίος χθες είχε την ονομαστική του εορτή, ήταν ο guest τραγουδιστής της χθεσινής βραδιάς του J2US και μετέτρεψε όλο το show σε ένα ατελείωτο πάρτι, ερμηνεύοντας τα τραγούδια του. Αν τον έχεις δει σε κάποια live του, θα ξέρεις τότε ότι τα τελευταία χρόνια, οι εμφανίσεις του είναι sold out.

Το σπίτι του Στέλιου Ρόκκου είναι «σμαράγδι και ρουμπίνι» και γεμάτο έπιπλα που φτιάχνει ο ίδιος

Την χθεσινή βραδιά, είχε μαζί του στην μπάντα του και τον μεγαλύτερο γιο του Δημήτρη ο οποίος είναι μουσικός και από πολύ μικρή ηλικία τον έχει κοντά του σε αρκετές συνεργασίες του. Στο live ερμήνεψαν και ένα τραγούδι μαζί. Ο Στέλιος Ρόκκος έχει ακόμη τρία παιδιά, τον Ανδρέα ο οποίος είναι επίσης τραγουδιστής, την Μέλια και την Δέσποινα, από τους 4 γάμους του.

Ένα ακόμη μέλος του J2US, είχε κοντά του στο χθεσινό live αγαπημένο του πρόσωπο από την οικογένειά του. Η αδελφή της Καίτης Γαρμπή, Λιάνα βρέθηκε στα backstage του show για να την καμαρώσει. Λιάνα και Καίτη ξεκίνησαν μαζί το τραγούδι την δεκαετία του '80, κάνοντας μάλιστα στην αρχή φωνητικά σε πολύ μεγάλα ονόματα της νύχτας, αλλά και κάποια ντουέτα μαζί, στα πρώτα τους δισκογραφικά βήματα. Η Λιάνα ωστόσο εγκατέλειψε νωρίς το τραγούδι και αφοσιώθηκε στην οικογένειά της.

garbiadelfi.jpg

Μία ακόμη αλλαγή στα μαλλιά της Δέσποινας Βανδή, συζητήθηκε αρκετά στα social media. Αυτή τη φορά ο πειραματισμός με τον κομμωτή της Κώστα Παπαδόπουλο, θύμισε τον ρόλο που έκανε ως Χαρούλα στους «Δύο ξένους».

https://www.instagram.com/p/ClbxOKJL03C

Το μακρύ καρέ ήταν σήμα κατατεθέν της Δέσποινας για πολλά χρόνια και συνεχίζει να της πηγαίνει πολύ, όπως διαπίστωσαν και οι fan της, οι οποίοι και την αποθέωσαν στο Twitter, μαζί με την εμφάνιση του Στέλιου Ρόκκου, όπως θα δεις και στην photo gallery που ακολουθεί. Από το χθεσινό live, αποχώρησαν ο Dj Pitsi και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.