Ο Γιώργος Καράβας έφυγε από το GNTM και κάνει ερωτικό σαφάρι στην Αφρική με την Ραφαέλα του

Ο Γιώργος Καράβας έφυγε από το GNTM και κάνει ερωτικό σαφάρι στην Αφρική με την Ραφαέλα του

Οι διακοπές του κριτή του GNTM στην Ζανζιβάρη, μετά το τέλος των γυρισμάτων. Γιώργος Καράβας και Ραφαέλα Ψαρρού απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Τα γυρίσματα του GNTM μόλις ολοκληρώθηκαν και ο Γιώργος Καράβας μέχρι να δούμε το live του τελικού στις 23 Δεκεμβρίου, αποφάσισε να κάνει μίνι χειμερινές διακοπές με την σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού. Και μπήκε σε περιπέτειες.

https://www.instagram.com/p/ClY6iAZMdYf

Το σαφάρι στην Αφρική και οι μαγικές εικόνες

Την φετινή χρονιά ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε για πρώτη φορά στην θέση του κριτή του GNTM. Η μετάβαση από την θέση του coach, στην θέση του κριτή, λειτούργησε θετικά για εκείνον, παρά τις διαφωνίες, τις εντάσεις και τις κόντρες που είχε ακόμη και με την στενή του φίλη, Βίκυ Καγιά. Πολλές φορές έχουμε δει το κοινό στο Twitter να συμφωνεί με όσα λέει και κυρίως να εκτιμά τον «πυροσβεστικό» του ρόλο για να μην φτάσουμε στα άκρα.

Με τα δύσκολα γυρίσματα να έχουν ήδη ολοκληρωθεί, ο Γιώργος επέλεξε τον καλύτερο τρόπο για να αποφορτιστεί. Και έφυγε όσο... μακριά μπορούσε. Εδώ και λίγα 24ωρα, μαζί με την σύζυγο του Ραφαέλα Ψαρρού, βρίσκεται στην Αφρική, για να κάνει μίνι διακοπές και φυσικά σαφάρι.

https://www.instagram.com/p/ClWAHb0gj2O

Από τα post του στο Instagram, βλέπουμε ότι ήδη είναι εντυπωσιασμένος από το τοπίο και τα άγρια ζώα μετά την περιήγηση που έκανε με το ειδικό τζιπ του ξεναγού του. Χαρακτήρισε μάλιστα την Ζανζιβάρη, ως έναν παράδεισο.

https://www.instagram.com/p/Cldgci7MOVx

Κάποιος ωστόσο από τους followers του, αστειεύτηκε μαζί του, χαρακτηρίζοντας την Τανζανία όπου βρίσκεται, ως τις Μαλδίβες των φτωχών.

karavassxolioafriki.JPG

Ο Γιώργος Καράβας θα επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, γιατί μπορεί μεν να τελειώσαν τα γυρίσματα, αλλά όχι και το GNTM.

Tο τέλος του GNTM - Οι εκπλήξεις του τελικού οι 3 δοκιμασίες και η guest έκπληξη της Χατζηπαντελή

Στον ημιτελικό θα δούμε στο πλευρό του Γιώργου Καράβα, της Βίκυς Καγιά και του Τάσου Σοφρωνίου και την Σοφία Χατζηπαντελή, σε μία δοκιμασία που έγινε στην Ιταλία αρχικά και αργότερα στην Αθήνα. Και οι 4 κριτές θα κρίνουν στην ουσία τις 3 φιναλίστ για να δουν στην τελική φάση, ποια θα είναι η φετινή νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς. Οι προβλέψεις είναι πολλές, τα spoiler επίσης, αλλά οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, μιλούν και για μεγάλη έκπληξη και ανατροπή των προγνωστικών.