Η μεγάλη ανατροπή με την Μυρτάλη στη Γη της ελιάς - Χάνει όλη την περιουσία και την δύναμή της

Κατερίνα Μπούσιου
Η μεγάλη ανατροπή με την Μυρτάλη στη Γη της ελιάς - Χάνει όλη την περιουσία και την δύναμή της

Ένα έξυπνο σχέδιο του θείου της Ισίδωρου βγάζει την Μυρτάλη εκτός της οικογενειακής επιχείρησης. 

Η Μυρτάλη για τους fans της σειράς «Η Γη της ελιάς» δεν είναι ένα πρόσωπο που συμπαθούν. Η γλυκύτατη κατά τα άλλα Αφροδίτη Λιάντου, καλείται φέτος να υποστηρίξει μία μεγάλη αλλαγή στον ρόλο της και την έχουμε δει πολλές φορές αδίστακτη και σκληρή απέναντι σε όλους. Όμως ήρθε η στιγμή να πληρώσει το τίμημα. Βρίσκεται μόνη και χωρίς την περιουσία της. Χάνει ακόμη και την μεγάλη της σύμμαχο, την Ιουλία.

https://www.instagram.com/p/Cj0h67TIw7m

Η τιμωρία της Μυρτάλης

Θα είναι μία από τις πιο δυνατές σεναριακά στιγμές, αυτή που θα έρθει στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς. Η ειρωνική και ατίθαση Μυρτάλη, μετά από όσα έχει κάνει στην οικογένειά της, θα λάβει την τιμωρία που της αξίζει. Ίσως αυτό τελικά την «ταρακουνήσει» για να καταλάβει τα σφάλματά της.

https://www.instagram.com/p/ClbDeolqCbl

Οι fans της σειράς στο Twitter, μάλλον θα χαρούν με όσα δεινά βρουν την ηρωίδα, που καθόλου δεν συμπαθούν την φετινή τηλεοπτική χρονιά. Η Μυρτάλη κυριευμένη από τον εγωισμό της, θα προκαλέσει ένα ακόμη οικογενειακό συμβούλιο για να δείξει σε όλους πως εκείνη αποφασίζει. Το πρώτο λάθος είναι ότι τα βάζει μέχρι και με την αγαπημένη της θεία Ιουλία, η οποία της μιλά πολύ σκληρά.

https://www.instagram.com/p/ClWgZJ7ACc8

Το δεύτερο είναι, πως δέχεται την πρόταση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και σπεύδει στον Δημοσθένη για να βρει τα κεφάλαια. Όμως δεν έχει υπολογίσει σε μία κίνηση του θείου της Ισίδωρου, ο οποίος και αγοράζει τελικά και τις δικές της μετοχές κρυφά, αφήνοντας την ανιψιά του, αδύναμη, φτωχή και εκτός οικογένειας.

Η Γη της ελιάς θύμισε Παγιδευμένους και το κοινό ήδη αντέδρασε για την νέα σχέση της Αθηνάς

Θα περάσει πολύς χρόνος (και αντίστοιχα πολλά επεισόδια) μέχρι να ξαναβρεί τον παλιό καλό και αθόρυβο εαυτό της. Θα παίξει ρόλο και η σχέση της με τον Αλέξη από τον οποίο θα κινδυνέψει ξανά. Και εκεί η μόνη που θα την βοηθήσει θα είναι η Ιουλία.

Η Ειρήνη βάζει «φωτιά» στον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής

Η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας ξεκινά να φλερτάρει τον Φίλιππο (τον σύζυγο της ξαδέλφης της) και αρχίζει μάλιστα τις ίντριγκες, λέγοντας σε όλους πως εκείνος την προκαλεί. Εκεί θα έχουμε αρκετές ανατροπές, γιατί το ζευγάρι δεν θα μείνει αλώβητο από τις εξελίξεις, ενωμένο και αγαπημένο. Μάλλον το αντίθετο θα συμβεί και ο γάμος τους περνά την πρώτη μεγάλη κρίση. Ανάμεσα σε όλες τις εξελίξεις, έχουμε και τον γάμο της Ισμήνης με τον Κωνσταντίνο.

Εκεί επικρατεί προς το παρόν ηρεμία, αλλά όλοι μας ξέρουμε πως θα καταλήξει αυτό. Δεν αργεί ο καιρός που η Ισμήνη θα ανακαλύψει το σκοτεινό πρόσωπο του συζύγου της και τις παρανομίες του.

https://www.instagram.com/p/ClYte2ijYhL