Τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και η άρνηση στην πρόταση της Ελένης Μενεγάκη

Τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και η άρνηση στην πρόταση της Ελένης Μενεγάκη

Η πρώτη ελληνίδα MasterChef Μαργαρίτα Νικολαΐδη μιλά για σχόλια που δέχεται για την καριέρα και τα κιλά της και αποκαλύπτει ποιος από τους κριτές του MasterChef, δεν την ακολουθεί στο Instagram. 

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι μέχρι στιγμής, το πιο δημοφιλές πρόσωπο και η πιο αγαπητή στο κοινό νικήτρια του MasterChef. Κανένας άλλος νικητής - εκτός του Άκη Πετρετζίκη - δεν συζητήθηκε περισσότερο και δεν αγαπήθηκε παραπάνω από την πρώτη ελληνίδα MasterChef. Όμως η Μαργαρίτα όπως αποκάλυψε σε σημερινή της συνέντευξη, δέχεται το τελευταίο διάστημα αρκετά αρνητικά σχόλια τόσο για την συνέχεια της καριέρας της, όσο και για την εμφάνισή της. Δέχεται όμως και τα likes από έναν μόνο κριτή του διαγωνισμού μαγειρικής. Ποιος είναι εκείνος όμως που δεν την ακολουθεί;

https://www.instagram.com/p/Ck0O_wxogfC

Τα likes από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και η πρόταση της Ελένης Μενεγάκη

Η νικήτρια του MasterChef δικαιολόγησε αρχικά στην συνέντευξή της στην εκπομπή «Γεια σου» την απουσία της το τελευταίο διάστημα από συνεντεύξεις, λέγοντας ότι δεν έχει πια κάτι να πει και φοβάται μήπως γίνει...μαϊντανός.

«Όπως ήμουν στην αρχή που μπήκα στον διαγωνισμό και άρχισα να λέω διάφορες αρλούμπες στα παιδιά της εκπομπής - να θυμίσω ότι αρχικά είχα κοπεί και με πέρασαν στις οντισιόν μόνο όταν μαγείρεψα καλά - έτσι παραμένω και σήμερα».

Μαργαρίτα Νικολαΐδη στο Queen.gr: «Τα χρήματα από το έπαθλο του Masterchef τα ξοδεύω στο delivery»

Και στην συνέχεια μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει στα social media και εξηγεί γιατί αρνήθηκε προτάσεις για την τηλεόραση: «Μου γράφουν διάφοροι και με ρωτάνε «Μαργαρίτα τι καριέρα κάνεις; Δεν σε βλέπουμε πουθενά». Εγώ όμως δεν ήθελα να είμαι στην τηλεόραση για αυτό δεν είμαι, εκτός από την μία φορά που πηγαίνω στην Σίσσυ Χρηστίδου. Δέχθηκα πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη και η Ελένη είναι η Ελένη, όπως και να το κάνουμε. Ένιωσα ωραία, αλλά δεν γινόταν να πάω, επειδή είχα συμβόλαιο με το Star».

Εκτός όμως από τα σχόλια που δέχεται για τα επαγγελματικά της, υπάρχουν και αρκετά που ασχολούνται με την εμφάνισή της: «Στην αρχή στεναχωριόμουν με κάποια δημοσιεύματα, ειδικά όσα ανέφεραν πράγματα που δεν ίσχυαν. Ξέρω ότι έχω παραπάνω κιλά, αλλά αυτά τα σχόλια δεν με νοιάζουν καθόλου. Είμαι τέλεια και μου αρέσει έτσι όπως είμαι».

https://www.instagram.com/p/ChMOlmKsWCY

Η Μαργαρίτα όμως έκανε και μία αποκάλυψη με χιούμορ. Αν θυμάσαι καλά, ενώ ήταν στο MasterChef, είχε πολύ καλή σχέση με όλους τους κριτές, αλλά κυρίως με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με τον οποίο διαρκώς γελούσαν μέχρι δακρύων. Και όπως είπε στην συνέντευξή της: «Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μου κάνει συνέχεια like στο Instagram. Ο Κοντιζάς, όχι. Ο Πάνος Ιωαννίδης όμως δεν με ακολουθεί».

https://www.instagram.com/p/CP_Dg-6gmTp

Στο φετινό MasterChef που ξεκινά στις αρχές Ιανουαρίου, θα ξαναδούμε την Μαργαρίτα σε ένα επεισόδιο, καθώς θα είναι ανάμεσα στους παλαιότερους παίκτες και νικητές οι οποίοι θα κάνουν μία guest εμφάνιση. Το ίδιο άλλωστε έκανε και την περσινή χρονιά.