Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει τον τρόπο της για να απαντά σε όσες φλερτάρουν τον σύζυγό της - Θα ταυτιστείς

Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει τον τρόπο της για να απαντά σε όσες φλερτάρουν τον σύζυγό της - Θα ταυτιστείς

Η αποκάλυψη για την σκηνή ζηλοτυπίας προς τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη και η αντίδραση της Μπέττυς Μαγγίρα σε όσες τον φλερτάρουν, μέσω των social media. 

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης μετρούν ήδη 20 χρόνια γνωριμίας και 13 χρόνια γάμου και έχουν αποκτήσει μία υπέροχη οικογένεια με τα δύο κορίτσια τους. Το επίσης υπέροχο με αυτό το ζευγάρι, είναι ότι έχει βρει τον τρόπο να χειρίζεται τη ζήλια με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Το αποκάλυψε η ίδια στην συνέντευξή της στην Μαρία Μπακοδήμου. Τι συνέβη όταν η Μπέττυ Μαγγίρα χρειάστηκε να απαντήσει σε μήνυμα μίας γυναίκας που φλέρταρε τον σύζυγό της;

https://www.instagram.com/p/ClbUzBMMskH

«Ο Δημήτρης δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαιώματα»

Τίποτε δεν είναι τυχαίο στην σχέση της Μπέττυς Μαγγίρα και του συζύγου της και πρώην αθλητή του πόλο, Δημήτρη Μάζη. Το κυριότερο από ότι καταλάβαμε στην συζήτηση που είχε σήμερα με την Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή της «Γεια σου», είναι πως υπάρχει μεταξύ τους μία πολύ καλή επικοινωνία. Μοιράζονται τα πάντα, ακόμη και αυτά, τα οποία σε εμάς τις γυναίκες προκαλούν αυτόματα σκηνές ζηλοτυπίας. Όχι πως εκείνη δεν του έχει κάνει.

https://www.instagram.com/p/Ce_7VYVMZtT

Η Μαρία την ρώτησε αν ο ένας βλέπει το κινητό του άλλου και αν έχουν πέσει στην αντίληψή της, μηνύματα γυναικών που φλερτάρουν στα social media τον Δημήτρη.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα έμπλεξε ακόμη και σε καυγά για να υπερασπιστεί την αδελφή της Μπέττυ

https://www.instagram.com/p/ChRymMKr3Yr

Η απάντησή της θα σε κάνει να γελάσεις, αλλά θα δεις ότι η αντιμετώπισή της, ήταν υποδειγματική: «Μου τα έδειχνε τα μηνύματά του, γιατί είναι αυτό το παιδί το αθώο. Και εγώ εκνευριζόμουν, ενώ εκείνος μου έλεγε ούτε καν να ασχοληθώ και να απαντήσω. Ώσπου μία, του έστειλε ένα μήνυμα και του έγραφε: «Bρε Δημήτρη μου, αυτή η φωτογραφία που έχεις στο προφίλ σου σε αδικεί». Αυτή ήξερε ότι είναι παντρεμένος και έχει μαζί μου και παιδιά, δεν ήταν τελείως ξένη, γιατί κάπου τον είχε συναντήσει τέλος πάντων».

Tι έκανε λοιπόν η Μπέττυ; «Παίρνω λοιπόν το κινητό και της γράφω «Γεια σου, είμαι η Μπέττυ Μαγγίρα, είμαι η γυναίκα του Δημήτρη Μάζη - της έδωσα όλα τα δεδομένα - εγώ διάλεξα αυτή τη φωτογραφία του. Έχεις κάποιο πρόβλημα με την φωτογραφία; Θέλεις να την αλλάξω»; Ε, Μαρία για πότε το πήρε πίσω και άρχισε να μου γράφει ότι είναι θαυμάστριά μου, δε λέγεται. Όχι που θα την άφηνα».

Η Μαρία Μπακοδήμου ρώτησε την Μπέττυ αν και ο σύζυγός της έχει δει το δικό της κινητό και τα μηνύματα που της στέλνουν και η απάντησή της ήταν εξίσου απολαυστική: «Στα κρυφά, ναι, τα βλέπει. Εκείνος μου έχει βάλει και στο κινητό μία εφαρμογή και βλέπει που βρίσκομαι. Το έκανε για πλάκα με τους φίλους του και εγώ δεν το γνώριζα. Ο Δημήτρης γενικά δεν μου δίνει δικαιώματα. Εγώ του έχω κάνει όμως σκηνή ζηλοτυπίας και του είπα να βάλει όρια. Με άκουσε όμως. 20 χρόνια τώρα με ακούει δεν έχει κάνει κάτι. Απλά οι άντρες δεν ξέρουν να χειριστούν τις καταστάσεις αυτές, όταν μία γυναίκα τις φλερτάρει».

https://www.instagram.com/p/CbFbZpvArdK

Η Μπέττυ αποκάλυψε και ένα άλλο μυστικό του γάμου τους: «Ποτέ δεν μου έχει κάνει παρατήρηση για το αν είμαι προκλητικά ντυμένη. Ίσα ίσα με θαυμάζει όταν είμαι έτσι ντυμένη».