Το μελαγχολικό ταξίδι της Καινούργιου στο Λονδίνο και αυτό που έκανε για πρώτη φορά

Το μελαγχολικό ταξίδι της Καινούργιου στο Λονδίνο και αυτό που έκανε για πρώτη φορά

«Μετά από χρονια ξανά στο Λονδίνο… ο τόπος μοσχοβολά από αρώματα Χριστουγέννων», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια που έκανε ένα ταξίδι- αστραπή για να δραπετεύσει από την καθημερινότητά της όπως είπε.

Έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα ταξίδι στο Λονδίνο, το οποίο όπως αποκάλυψε είχε μια σημαντική διαφορά σε σχέση με το παρελθόν και με τα ταξίδια που έχει κάνα κατά καιρούς.

Ταξίδι με λίγες εικόνες:

Μπορεί στα ταξίδια που κάνει στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, η Καινούργιου να μας δίνει τον παλμό με stories και μπόλικες φωτογραφίες, όμως αυτή τη φορά, στο ταξίδι- αστραπή στο Λονδίνο, μας εξήγησε πως προσπάθησε αυτή τη φορά και κατάφερε να κάνει μια απόδραση στην οποία τράβηξε ελάχιστες φωτογραφίες, τις λιγότερες από κάθε άλλη φορά.

«When in doubt, follow your heart to London… 🇬🇧. Μετά από χρονια ξανά στο Λονδίνο …ο τόπος μοσχοβολά από αρώματα Χριστουγέννων κ γω δραπέτευσα λίγο από την καθημερινότητα μου … #blessed (και πρώτη φορά βγάζω τοσες λίγες φωτό», έγραψε χαρακτηριστικά η Καινούργιου.

https://www.instagram.com/p/Clelv1ZrPL6

Ενώ και στα stories της ήταν φειδωλή, δεν αποκάλυψε την παρέα με την οποία έκανε το ταξίδι στο Λονδίνο και προτίμησε να μας δείχνει τα στολισμένα κτίρια της βρετανικής πρωτεύουσας.

Ένας χρόνος μετά:

Πριν έναν χρόνο, η Καινούργιου είχε αποκαλύψει τον χωρισμό της από τον επί χρόνια αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Το καλοκαίρι του 2022 είχε γίνει μια προσπάθεια επανασύνδεσης με ένα μυστικό κοινό ταξίδι στη Ρώμη και την παρουσία της Καιονούργιου σε γάμο στον οποίο κουμπάρος ήταν ο Φίλιππος αλλά φαίνεται πως μιλάμε πια για οριστικό χωρισμό ανάμεσα στο ζευγάρι με την Καινούργιου να δηλώνει πριν μερικές εβδομάδες στον αέρα της εκπομπής της πως ο πρώην της όχι μόνο έχει προχωρήσει αλλά έχει και νέα σχέση.

Ο Φίλιππος πάντως, βρέθηκε σε φθινοπωρινό γάμο όπου και πόζαρε αγκαλιά με καλούς του φίλους.

Η εντυπωσιακή καστανή στο πλευρό του Τσαγκρίδη είναι η Katherine Embiricos LeFrak, η οποία χώρισε τον Απρίλιο από Harrison LeFrak - δεν έχει βγει τυπικά το διαζύγιό της σύμφωνα με πληροφορίες- και έχει αποκτήσει μαζί του έναν γιο.

tsagridis.jpg

«Ίσως η προβολή της σχέσης μου έκανε κακό και σε μένα την ίδια... Δεν νομίζω πως θα μιλήσω λοιπόν ποτέ για αυτό το θέμα», είχε πει η Κατερίνα για τον χωρισμό ενώ για τη νέα σχέση του Φίλιππου είχε τονίσει:

«Ποιος Φίλιππος καλέ; Ο Φίλιππος δεν έχεις μάθει τα νέα του; Έχει προχωρήσει στη ζωή του. Θα τα πούμε άλλη στιγμή. Αν έχει προχωρήσει για καλό ή θα του βγει σε κακό δεν ξέρω».

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ξανά για τους πρώην της και το κοινό της έδωσε μία χρυσή συμβουλή