Η Μαίρη Συνατσάκη έδειξε καρέ- καρέ τις ετοιμασίες από το Maryland δωμάτιο του μωρού της

Η Μαίρη Συνατσάκη έδειξε καρέ- καρέ τις ετοιμασίες από το Maryland δωμάτιο του μωρού της
Instagram

Η ταπετσαρία, οι λευκές πινελιές και όλα όσα μοιράστηκε η Μαίρη λίγες ημέρες πριν μπει στο μαιευτήριο. 

Όπως είναι γνωστό, στην τελική ευθεία είναι πλέον η Μαίρη Συνατσάκη για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί το οποίο και αποτελεί καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Η γνωστή instagrammer, επιχειρηματίας, παρουσιάστρια και youtuber, όλο αυτό το διάστημα επικοινώνησε τη σημαντική αυτή φάση της ζωής της, διακριτικά αποκαλύπτοντας μέσα από όμορφα post σε Instagram και YouTube κάποιες λεπτομέρειες για το πώς βιώνει το θαύμα της.

«Υπάρχει μωρό εκεί μέσα;»Η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε την καλύτερη απάντηση & για εμάς που δεν κυοφορούμε

Μάλιστα, τη βλέπουμε να βγάζει φωτογραφίες σε κάθε φάση των σημαντικών αυτών εβδομάδων της κύησης.

https://www.instagram.com/p/ClJPMppLBiz

Το παιδικό δωμάτιο

Βιώνοντας αυτό το θαύμα, η 37χρονη κοπέλα ποζάρει σε αρκετά πλάνα με φόντο το στιλάτο σπίτι της. Πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από σχετικό vlog είχε πει για το παιδικό δωμάτιο του μωρού της.

Μαίρη Συνατσάκη: Τα κιλά που πήρε, το παιδικό δωμάτιο και οι δύο νονοί του μωρού της

«Δεν έχουμε φτιάξει ακόμα το παιδικό δωμάτιο, υπάρχει όμως ένα άδειο δωμάτιο. Δυσκολεύτηκα πολύ για το κεφάλαιο της προετοιμασίας, έφτασα στον 6ο μήνα για να πάρω ένα φορμάκι για το μωρό. Θέλουμε να έχουμε τα απαραίτητα αλλά να μην πάθουμε αυτή την τρέλα. Στην αρχή θα είναι μαζί μας στο δωμάτιο το παιδί, όταν είναι όλα έτοιμα θα σας τα δείξω».

Οι ετοιμασίες του δωματίου

Λίγες ημέρες αργότερα, η διαδικτυακή Mairiboo μάς έδειξε το καροτσάκι του μωρού της και τώρα, η Μαίρη θέλησε να μοιραστεί και άλλα πλάνα μέσα από το vlog της στο YouTube.

1.jpg

Όπως θα δεις παρακάτω, η Μαίρη μάς έβαλε στη Maryland της δείχνοντας και άλλα πλάνα από το δωμάτιο του μωρού. Όπως λέει στο εν λόγω βίντεο πρόκειται να βάλει ταπετσαρία στου τοίχους ενώ, μεταξύ άλλων, βλέπουμε και κάποιες από τις κατασκευές των επίπλων.

Αν βαριέσαι να βάλεις τάξη στη ντουλάπα, δες τη Μαίρη Συνατσάκη στον 7ο μήνα να διδάσκει ξεκαθάρισμα

Το σπίτι όπου στεγάζει την ευτυχία της με τον Ίαν Στρατή

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια περίπου και όπως είναι γνωστό, συγκατοίκησαν σε ένα νέο σπίτι από την αρχή της σχέσης τους.

Στον εναλλακτικό χώρο, στον οποίο κουμάντο κάνουν οι τρεις γάτες τους φυσικά, έτσι γιατί μπορούν, κυριαρχούν τα χρώματα, τα μοντέρνα έπιπλα, τα βιβλία, και φυσικά η τεχνολογία. Όπως ήδη θα γνωρίζεις, δεν είναι λίγες οι φορές που η Mairiboo έχει δείξει στους χιλιάδες followers της πλάνα από το φωτεινό σπίτι στο οποίο στεγάζει τον έρωτά της με τον 30χρονο τραγουδιστή.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τις εικόνες στην gallery παρακάτω

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε το γούρι της από την πρώτη εξέταση στην εγκυμοσύνη