H Jlo παραδέχτηκε την πιο μεγάλη αλήθεια: «Όταν χωρίσαμε με τον Ben πίστεψα πως θα πεθάνω»

Πατούλια Κατερίνα
H Jlo παραδέχτηκε την πιο μεγάλη αλήθεια: «Όταν χωρίσαμε με τον Ben πίστεψα πως θα πεθάνω»

Η Jennifer Lopez, μίλησε στην καρδιά μας, σε μια συνέντευξη αναπάντεχη για την Apple Music, εξηγώντας το τότε και το τώρα της ζωής της με αλλά και χωρίς τον Ben Affleck.

Με αφορμή το νέο της άλμπουμ, This Is Me … Now, 20 χρόνια μετά το θρυλικό άλμπουμ του 2002, This Is Me… Then, η Jennifer Lopez όχι μόνο άνοιξε την καρδιά της αλλά παραδέχτηκε όσα φανταζόμασταν για το Love story της με τον Ben Affleck που έχει δύο μέρη και μπόλικη αγάπη.

Στη συνέντευξή της στο Apple Music 1, η τραγουδίστρια, δεν δίστασε να μιλήσει για τον μεγάλο πόνο που ένιωσε μετά τον χωρισμό του 2004 από τον Ben Affleck λίγο μετά την ακύρωση του γάμου τους:

«Ο πόνος ήταν αβάσταχτος όταν χωρίσαμε.

«Όταν ακυρώσαμε τον γάμο μας πριν 20 χρόνια, αυτή ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής μου.

Για 18 χρόνια μπήκα σε μια σπείρα και τίποτα δεν κυλούσε σωστά.

Αλλά τώρα, 18 χρόνια μετά, έχουμε ένα ευτυχισμένο τέλος, ένα τέλος από αυτά που δεν μπορεί ποτέ να συμβούν στο Hollywood. Ήθελα λοιπόν με το άλμπουμ αυτό να κρατήσω ζωντανή τη στιγμή αυτή για πάντα, τη στιγμή που έσμιξα ξανά με τον έρωτα της ζωής μου και αποφασίσαμε πως θα είμαστε για πάντα μαζί. Το μήνυμα του άλμπουμ μου είναι πως η αληθινή αγάπη υπάρχει, αυτή είναι αληθινή αγάπη », είπε η Jennifer στον Zane Lowe και συμπλήρωσε:

«Το άλμπουμ είναι η ουσία του ότι μπορεί να έχεις στιγμές που τα έχεις χάσει όλα και σχεδόν το έχεις βάλει κάτω αλλά δεν πρέπει. Η αληθινή αγάπη υπάρχει και κάποιες φορές διαρκεί για πάντα. Θέλω να σταλεί το μήνυμα αυτό σε όλον τον κόσμο κι ας δείχνει πόσο ευαίσθητοι είμαστε».

Η Lopez αρραβωνιάστηκε για πρώτη φορά τον Ben τον Νοέμβριο του 2002, τον ίδιο μήνα που κυκλοφόρησε και το άλμπουμ This is Me Then αλλά το 2004, μία εβδομάδα πριν την τελετή, ο γάμος ακυρώθηκε και οι Bennifer χώρισαν.

«Oι άνθρωποι νομίζουν ότι ξέρουν τι μου συνέβη σε όλη αυτή τη διαδρομή για τους άντρες που ήμουν μαζί τους, αλλά δεν έχουν ιδέα και πολλές φορές έχουν κάνει λάθος. Υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού μου που έκρυβα καλά μέσα μου. Και είμαι σε μία περίοδο της ζωής μου, που δεν έχω να πω τίποτε πια για αυτό», είχε πει πρόσφατα στη Vogue η Lopez, μιλώντας για την προσωπική της ζωή όλα αυτά τα χρόνια μακριά από τον Ben.

Το τότε και το τώρα

Πριν μερικές ημέρες και όπως κάποιοι ήδη είχαν υποψιαστεί, η Jennifer Lopez σε ένα εξαιρετικό μιντιακό τρικ, έσβησε κάθε της ανάρτηση, έριξε «μαύρο» στο προφίλ της στο Instagram, απλά για να επιστρέψει θριαμβευτικά και να μας παρουσιάσει το 9ο της album «This is me...now» ως απάντηση στο album «This is me...then» το οποίο είχε κυκλοφορήσει πριν από 20 χρόνια.

https://www.instagram.com/p/ClYsm3ajAD0

Ανησυχία για τη Jennifer Lopez: Διέγραψε τα πάντα -Σε μαύρο φόντο το προφίλ της στο Instagram

Και τα δύο έχουν άμεση σχέση με τον Ben Affleck. Γιατί πριν από δύο δεκαετίες, λίγο πριν την κυκλοφορία του έκαναν τον αρραβώνα τους και φυσικά του το είχε αφιερώσει. Υπήρχε μάλιστα και ένα τραγούδι που μιλούσε για εκείνον το «Dear Ben».

Τώρα επιστρέφει για να μας δείξει τον νέο της εαυτό, σύζυγο πλέον στο πλευρό του και ανοίγοντας έναν νέο κεφάλαιο στην ζωή της σε όλα. Μάλιστα έχει και την συνέχεια εκείνου του τραγουδιού με το «Dear Ben part two».