Στη Γη της Eλιάς έχουμε νέο ζευγάρι και η Αθηνά δεν θα αντισταθεί στο φλερτ του εισαγγελέα

Κατερίνα Μπούσιου
Στη Γη της Eλιάς έχουμε νέο ζευγάρι και η Αθηνά δεν θα αντισταθεί στο φλερτ του εισαγγελέα

Κάποιοι θα χωρίσουν και κάποιοι θα βρουν ένα νέο έρωτα στη Μάνη. Στην Αθηνά δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα, αν και θα δυσκολευτεί να αποδεχτεί τη νέα κατάσταση στη ζωή της. 

Στη Γη της ελιάς οι παλιοί έρωτες πάνε στον παράδεισο που λέει και το ρητό και οι νέοι ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο στη Μάνη. Μέχρι στιγμής αν βλέπεις τη σειρά, έχεις διακρίνει την προσπάθεια του εισαγγελέα που καταδίκασε την Αθηνά να την πλησιάσει για να της ζητήσει συγγνώμη. Η ίδια αντιστέκεται αλλά όχι για πολύ. Το φλερτ του θα είναι επίμονο και θα γίνουν ζευγάρι, όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες. Στο Twitter αν και αντιδρούν για το νέο της ταίρι, θέλουν να δουν την Αθηνά (την Queen τους) ευτυχισμένη.

Δύο όμως ακόμη ζευγάρια χωρίζουν και ένα ακόμη θα βρει τον δρόμο προς την ευτυχία.

Αθηνά και Μιχάλης - Γιώργης και Ευτυχία

Η Μυρτάλη μετά το σχέδιο ομηρίας του Αλέξη για να τον εκδικηθεί για όσα και εκείνη υπέστη εξαιτίας του στο παρελθόν, αποφασίζει τελικά να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Αυτό είναι το ένα ζευγάρι που χωρίζει στη Γη της ελιάς. Γιατί σύντομα όπως ξέρεις η Ιουλία και ο Γιώργης θα θέσουν ένα τέλος στον αδιέξοδο γάμο τους. Σήμερα θα δούμε και έναν καυγά τους, για να καταλάβουμε πως έχουν χάσει κάθε επικοινωνία μεταξύ τους.

Η αιτία του διαπληκτισμού τους, είναι ο νέος εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας, ο οποίος πλέον είναι μόνιμος κάτοικος στην Αρεόπολη. Πολλοί τον συμπαθούν, άλλοι όμως δεν ξεχνούν πως είναι η αιτία που έμεινε η Αθηνά στη φυλακή. Ο Γιώργης τον καλεί για φαγητό στο σπίτι, αλλά δίχως να ρωτήσει την Ιουλία.

Η πρώτη προσπάθεια του εισαγγελέα για να προσεγγίσει την Αθηνά, απέτυχε παταγωδώς. Θα υπάρξει όμως και μία δεύτερη και αυτή τη φορά στο σπίτι των Βρετάκων. Η Ιουλία θα φέρει ξανά τις αντιρρήσεις της, αλλά η Αθηνά θα δεχθεί την πρόκληση για να τον συναντήσει.

Η πρόκληση - πρόσκληση, θα της βγει σε καλό και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τους δούμε να λύνουν τις διαφορές του παρελθόντος. Το φλερτ του θα είναι αρχικά διακριτικό και στην συνέχεια πιο επιθετικό.

Η Γη της ελιάς θύμισε Παγιδευμένους και το κοινό ήδη αντέδρασε για την νέα σχέση της Αθηνάς

Η Αθηνά, όπως λένε οι πληροφορίες θα υποκύψει στην γοητεία του. Κανείς δεν αντιστέκεται φέτος στους τηλεοπτικούς γοητευτικούς εισαγγελείς. Βλέπε τους Παγιδευμένους.

Ωστόσο μία σκηνή της στο χθεσινό επεισόδιο στον γάμο της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου, όπου νοστάλγησε τον έρωτά της με τον Ιάκωβο έκαναν το κοινό στο Twitter να συγκινηθεί. Αυτό το ειδύλλιο και η ξαφνική παύση του, λόγω θανάτου του Ιάκωβου, είναι ένα από τα μεγάλα απωθημένα των fans.