«Θύμωσε ο Σταύρος και έγινε σεισμός»: Το κοινό του Σασμού διχάστηκε για το ξέσπασμά του

Κατερίνα Μπούσιου
«Θύμωσε ο Σταύρος και έγινε σεισμός»: Το κοινό του Σασμού διχάστηκε για το ξέσπασμά του

Επικά τα σχόλια για την έντασή του απέναντι στην Αργυρώ. Οι fans του Σασμού δικαιολόγησαν εν μέρει το θυμό του αλλά συνεχίζουν να θέλουν την «αποχώρησή» του από τη σειρά.  

Τις σοβαρές εξελίξεις στο σενάριο του Σασμού, οι τηλεθεατές τις αντιμετωπίζουν πάντα με χιούμορ. Αυτό συνέβη και στο χθεσινό επεισόδιο. Με τον καυγά Σταύρου και Αργυρώς λίγο πριν το διαζύγιό τους. Για πρώτη φορά το #cancelStavros που έχουν κάνει οι fans στο Twitter είχε και θετικά σχόλια για τον αδικημένο τηλεοπτικό ήρωα. Το απίστευτο ξέσπασμά του για τα ψέματα της, έφεραν επικά σχόλια.

Και έγιναν την ίδια στιγμή του σεισμού στην Εύβοια, που έγινε αισθητός και στην Αθήνα. Σεισμός και Σασμός πάνε μαζί.

Λίγο πριν την απαγωγή...

Ο Σταύρος ξέσπασε στην Αργυρώ και της απέδωσε την ευθύνη της κρίσης στον γάμο τους. Της εξομολογήθηκε με θυμό ότι την είδε μαζί με τον Αστέρη στο αεροδρόμιο και η κουβέντα τους ξέφυγε σε ένταση φωνής και χαρακτηρισμούς. Η κοροϊδία έλαβε τέλος και από τους δύο.

Για πρώτη φορά τα fan club της σειράς τον κατανόησαν, αν και υπήρχαν και τα συνήθη σχόλια εκείνων που θέλουν την επανένωση της Αργυρώς με τον Αστέρη και υποστηρίζουν το ευρηματικό #cancelStavros.

Ο Σταύρος στον Σασμό δεν είναι πια αυτός που ήξερες και η Αργυρώ κινδυνεύει να χάσει τον γιο της

Ο Σταύρος την παντρεύτηκε και έγινε πατέρας του παιδιού της, γνωρίζοντας πως βιολογικός πατέρας του Πετρή είναι ο Αστέρης. Εις γνώση του έγιναν όλα και αρκετά γρήγορα μόλις την γνώρισε. Όμως της στάθηκε στα δύσκολα και την έκανε να χαμογελάσει ξανά. Του αξίζουν τα credits για την καλοσύνη του. Αν και το ξέσπασμά του ήταν ακραίο. Το Twitter πήρε θέση.

Εκεί που τον συμπαθήσαμε, εκεί θα τον αντιπαθήσουμε ξανά. Ο Σταύρος, ο αρχικά ήρεμος και πράος Γιαννιώτης μόλις η Αργυρώ θα του πει τελικά να χωρίσουν, θα πάρει τον μικρό και θα εξαφανιστούν. Θα σημάνει συναγερμός στην οικογένεια και τα νέα θα φτάσουν μέχρι τον Αστέρη, ο οποίος θα πάει κοντά της για να βοηθήσει. Αγνοώνας, ότι αγνοείται ο γιος του. Από εδώ και πέρα ξεκινά το σασπένς που θα οδηγήσει και στην ερωτική νύχτα των ΑΑ, δηλαδή της Αργυρώς και του Αστέρη.

https://www.instagram.com/p/CljyS9dvdug

Στα social media πάντως έχουν ξεκινήσει ξανά τα παράπονα για τις αργές εξελίξεις και τις ανούσιες κάποιες φορές σκηνές με τα αντίστοιχα video clip με τα τραγούδια της σειράς και τα πλάνα από drone.

Όταν κάτι γίνεται με υπερβολή δύο και τρείς φορές σε κάθε επεισόδιο, καταντά κουραστικό. Και πάλι όμως χθες αναρωτήθηκαν γιατί όλοι πηγαίνουν μόνο στην Στέλλα για όλα τα νομικά τους ζητήματα. Η οποία φάσκει και αντιφάσκει. Δήλωσε ποινικολόγος, αλλά ασχολείται και με τα κληρονομικά. Παντός καιρού η Ευγενία Σαμαρά.