GNTM: Το κοινό ικανοποιήθηκε με την αποχώρηση της Γρηγοριάνας αλλά τα έβαλε και με τη Μαρίτα

Μαρία Ροδίτη
GNTM: Το κοινό ικανοποιήθηκε με την αποχώρηση της Γρηγοριάνας αλλά τα έβαλε και με τη Μαρίτα

Η δοκιμασία και η βιώσιμη μόδα, η πρόταση του Γιώργου Καράβα στην Coty και η Μαρίτα αλά... Rihanna.

Όσο πιο κοντά στον τελικό βρισκόμαστε τόσο πιο απαιτητικές γίνονται οι δοκιμασίες του GNTM. Στο χθεσινό επεισόδιο (29/11) οι διαγωνιζόμενες είχαν να φέρουν εις πέρας ένα mini challenge, αλλά και μια δύσκολη δοκιμασία. Το πρώτο task ήταν να φωτογραφηθούν με ένα νέο, κορυφαίο κινητό, προωθώντας το μήνυμα του δημιουργικού upcycling (δηλαδή της επαναχρησιμοποίησης) καθώς και το μότο: «τα σκουπίδια του ενός, είναι ο θησαυρός του άλλου».

Από την άλλη, η δοκιμασία αποχώρησης αφορούσε τη βιώσιμη μόδα με τα κορίτσια να καλούνται να δημιουργήσουν με τη βοήθεια artists τα δικά τους ρούχα από ανακυκλώσιμα υλικά και να φωτογραφηθούν με αυτά. Τελικά, η Γρηγοριάνα αποχώρησε, η Μαρίτα δέχθηκε τα πυρά του κοινού, ενώ η Coty έλαβε το πιο θετικό και κολακευτικό σχόλιο στην πορεία της στο GNTM ως σήμερα από τον Γιώργο Καράβα.

GNTM: H αποχώρηση της Ειρήνης και η νίκη της Μαρίτας προκάλεσαν αντιδράσεις λίγο πριν τον τελικό

Τα disadvantage, η Μαρίτα αλά Rihanna και η πρόταση στην Coty

Νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας του GNTM ήταν η Μαρίτα, η οποία στο χθεσινό επεισόδιο (29/11) έπρεπε να δώσει και τα disadvantages. Η Αλεξία και η Coty, λοιπόν, ήταν εκείνες που πήραν το μειονέκτημα, το οποίο… δεν ήταν και τόσο «κακό». Δεν ήταν 100% μειονέκτημα.

Για να καταλάβεις, σύμφωνα με τη δοκιμασία, ο κάθε artist-σχεδιαστής μόδας επέλεγε μια διαγωνιζόμενη για να δημιουργήσει πάνω της ένα φόρεμα από ανακυκλώσιμα υλικά. Η Μαρίτα, λοιπόν, είχε το δικαίωμα να επιλέξει ποια θα αλλάξει artist με κάποια άλλη. Αυτό ήταν το disadvantage. Έτσι, η Coty και η Αλεξία άλλαξαν μεταξύ τους artists χωρίς, βέβαια, αυτό να τους βγαίνει απαραίτητα σε κακό.

https://www.instagram.com/p/Cljv50BKaoP

Μάλιστα, η Coty – που φόρεσε μια λευκή δημιουργία- αποθεώθηκε από τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος της είπε ότι θέλει κάποια στιγμή να δουλέψει μαζί της, γιατί πια είναι μοντέλο υψηλών προδιαγραφών. Άποψη με την οποία ταυτίστηκε και το κοινό στο Twitter. Γιατί και οι fans αποθέωσαν την Coty στο χθεσινό GNTM.

Mε μια άλλη άποψη του Γιώργου Καράβα, όμως, δεν βρήκε ταύτιση το Twitter. Και αυτή αφορούσε τη Μαρίτα την οποία ο κριτής παρομοίασε με τη Rihanna. Το κοινό διαφώνησε κάθετα με αυτόν τον παραλληλισμό και το έδειξε ξεκάθαρα. Δες τη photo gallery παρακάτω.

MARITA_GNTM.jpg

Η αποχώρηση της Γρηγοριάνας, το εντυπωσιακό Instagram της και η «επίθεση» του κοινού στη Μαρίτα

Η Μαρίτα και η Γρηγοριάνα είχαν τις δύο πιο κακές φωτογραφίες, σύμφωνα με τους κριτές του GNTM, με την 22χρονη Γρηγοριάνα να αποχωρεί τελικά από τον διαγωνισμό μόδας και τη Μαρίτα να μην μπορεί να το πιστέψει.

Το κοινό στο Twitter, πάντως, συμφώνησε απόλυτα με το αποτέλεσμα, όμως τα έβαλε και με τη Μαρίτα με τους περισσότερους fans να σχολιάζουν ότι της έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες και ότι οι κριτές παραείναι καλοί μαζί της.

Εν τω μεταξύ, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω gallery και στις photos της Γρηγοριάνας. Η Κύπρια πρώην πια παίκτρια του GNTM έχει στο προφίλ της στο Instagram πολύ εντυπωσιακές και επαγγελματικές φωτογραφίες, άλλες με ρούχα haute couture και άλλες με elegant κοσμήματα και κοντινά πλάνα.

Το πρώτο ποστ της Γρηγοριάνας στο Instagram

https://www.instagram.com/p/ClkBQm-NiHE

«Από μικρή μου άρεσε να πιστεύω πως τα όνειρά μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αρκεί να τα πιστεύεις δυνατά και με την ψυχή σου!
Πάντα έβαζα υψηλούς στόχους στη ζωή μου και τους κυνηγούσα, δεν τους πετύχαινα πάντα με την πρώτη αλλά σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός!

Το @gntmgr οι κριτές @vickykaya_ @sophiahadjipanteli @anastasiossofroniou @yiorgoskaravas_official και οι coaches @maryvitinaros @christosbir μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό μου και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όμως τα 4 ΝΑΙ ήταν μόνο η αρχή !!

Συνοδοιπόροι μου σε όλο αυτό το μεγάλο ταξίδι και η κινητήριος δύναμή μου ήταν η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, το αγόρι μου και όλοι όσοι πίστευαν σε μένα με στήριζαν από την πρώτη μέρα! Σίγουρα χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω. Επίσης ευχαριστώ πολύ τα στηρίγματά μου στο παιχνίδι @giwten @margar1ta_lavda_drimili @mariam @alexandra.spyropoulou

Αυτή η εμπειρία και περιπέτεια θα τολμούσα να πω πως μου άλλαξε τη ζωή ριζικά ! Κατάλαβα πως ποτέ δεν είμαστε μόνοι, πάντα έχουμε σύμμαχο τον ίδιο μας τον εαυτό.

Κλείνοντας, να θυμάστε ότι if you wanna be on top πρέπει να μάθετε να ισορροπείτε σε αυτή.

Με αγάπη,
Γρηγοριάνα Πλυτά xx», έγραψε η παίκτρια που αποχώρησε στο Instagram.

Η Γρηγοριάνα Πλύτα είναι Κύπρια και έχει αφρικανικές ρίζες από τη γιαγιά της, η οποία κατάγεται από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Είναι 22 ετών και μένει στην Κύπρο. Η Γρηγοριάνα είναι το μεγαλύτερο από τα τρία αδέλφια της οικογένειας και σπουδάζει παιδαγωγικά.

Τα στοιχεία της προσωπικότητάς της που την κάνουν να ξεχωρίζει, όπως η ίδια λέει, είναι η ευγένεια, η ευαισθησία, η δύναμη αλλά και το πείσμα της. Το motto που έχει είναι το εξής: «No one is you and this is your power».