Η Ήβη Αδάμου έγινε 29: Η Γη της Ελιάς, η ολόλευκη τούρτα και τα γενέθλια στο πλευρό του Σχοινά

Μαρία Ροδίτη
Η Ήβη Αδάμου έγινε 29: Η Γη της Ελιάς, η ολόλευκη τούρτα και τα γενέθλια στο πλευρό του Σχοινά

Η Ήβη Αδάμου είχε γενέθλια στις 24 Νοεμβρίου. Η υπέροχη σχέση με τον σύντροφό της, Μιχάλη Κουϊνέλη, η κόρη τους και το νέο τραγούδι, «Ρίξε με».

Γενέθλια είχε πριν μερικές ημέρες η Ήβη Αδάμου. Η τραγουδίστρια έγινε 29 ετών στις 24 Νοεμβρίου και το γιόρτασε το περασμένο Σαββατοκύριακο (25-26/11) στο νυχτερινό κέντρο BOX Athens όπου και εμφανίζεται, στο πλευρό του Διονύση Σχοινά.

Η σύντροφος του Μιχάλη Κουϊνέλη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μια κόρη, δημοσίευσε στο Instagram της μερικές φωτογραφίες με την υπέροχη τούρτα που έσβησε, ενώ τα σχόλια με τις ευχές έπεσαν «βροχή».

Δύο στα δύο: Η Ήβη Αδάμου με τα hero pieces της σεζόν έκανε το πιο stylish βραδινό outfit

Η εντυπωσιακή τούρτα της Ήβης Αδάμου

Μια ολόλευκη τούρτα που έγραφε «Χρόνια πολλά Ήβη!» έσβησε η Ήβη Αδάμου στο νυχτερινό κέντρο BOX Athens, όπου και εμφανίζεται μαζί με τον Διονύση Σχοινά.

https://www.instagram.com/p/ClbjC2toEcM

Η 29χρονη τραγουδίστρια πόζαρε, μάλιστα, στο Instagram με την τούρτα της, έχοντας ένα πλατύ χαμόγελο και φορώντας κόκκινο κιμονό με λευκές ρίγες. Τα σχόλια και οι ευχές για τα γενέθλιά της ήταν αμέτρητα με τους fans να της εύχονται «χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα».

Η σχέση με τον Μιχάλη Κουϊνέλη και η κόρη τους, Ανατολή-Νεφέλη

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Stavento είναι ζευγάρι από το 2011 και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Ανατολή-Νεφέλη, που σήμερα είναι 4 ετών. Το 2009, σε ηλικία μόλις 16 ετών, η Ήβη Αδάμου συμμετείχε στο X-Factor του AΝΤ1, όπου ήταν μέλος της ομάδας του Γιώργου Θεοφάνους. Όσο βρισκόταν στο talent show γνωρίστηκε με τον Μιχάλη Stavento, με τον οποίο συνεργάστηκαν στην τεράστια επιτυχία «Σαν έρθει η μέρα» το 2010 και έγιναν ζευγάρι έναν χρόνο μετά.

Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι, έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές, και μοιράζουν τη ζωή τους ανάμεσα σε Αθήνα και Αλεξανδρούπολη (τον τόπο καταγωγής του Μιχάλη), όπου και μεγαλώνουν την κορούλα τους.

Η νέα επιτυχία «Ρίξε με» και η Γη της Ελιάς

Εκτός από τα προσωπικά, και τα επαγγελματικά της Ήβης Αδάμου πάνε από το καλό στο καλύτερο αυτό το διάστημα. Η 29χρονη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε πριν έναν μήνα το τραγούδι «Ρίξε με» - σε στίχους του αγαπημένου της Μιχάλη Κουϊνέλη- το οποίο ήδη έχει γίνει viral. Δεν παίζει, όμως, μόνο στα ραδιόφωνα και το YouTube.

Το «Ρίξε με» έπαιξε πριν λίγες μέρες και στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, και συγκεκριμένα στη σκηνή του γάμου της Ισμήνης με τον Κωνσταντίνο, με κουμπάρους τον Φίλιππο και τη Βασιλική.

Το industrial σπίτι της Ήβης Αδάμου και του Μιχάλη Κουϊνέλη στην Αλεξανδρούπολη φωνάζει «La La Love»

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης έχουν μια άκρως συγκινητική ιστορία αγάπης που οδήγησε στη δημιουργία μιας υπέροχης οικογένειας. Η τραγουδίστρια και ο ράπερ γνωρίστηκαν στο XFactor, όταν η Ήβη ήταν μόλις 16 ετών και ονειρευόταν μια καριέρα στη μουσική βιομηχανία. Σήμερα ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, με την κόρη τους, Ανατολή-Νεφέλη να είναι το επίκεντρο της προσοχής τους.

«Στο X Factor γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, είχα πάει γιατί τραγουδούσαν κάποιοι διαγωνιζόμενοι τα τραγούδια μας. Κι ήταν και η Ήβη ανάμεσα σε αυτούς. Μετά έγραψα το “Σαν έρθει η μέρα”, βγήκαμε για περιοδεία. Τότε πήγαινε Λύκειο, τι συζητάμε, ούτε καν. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, ζήτησε τη βοήθειά μου σαν φίλος, της έδωσα τη βοήθειά μου γιατί έτσι είναι οι φίλοι. Εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο κατ’ εμέ. Το απόλυτο είναι η κόρη μας», έχει δηλώσει για τη σχέση του με την Ήβη Αδάμου, ο Μιχάλης Κουϊνέλης.

«Γάμο δε θέλουμε να κάνουμε γιατί μετά θα πρέπει να χωρίσουμε και δεν είναι ωραίο να χωρίζουν οι άνθρωποι. Ενώ έτσι δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσουμε, αν δεν παντρευτείς δεν χωρίζεις ποτέ», ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο καλλιτέχνης για την απόφαση που έχουν πάρει από κοινού με την Ήβη Αδάμου.

https://www.instagram.com/p/CWqg_egoJCs

«Ούτε συζητήσαμε τοΝ γάμο, ούτε είπαμε αμάν να γίνει. Αν κάποια στιγμή νιώσουμε ότι θα θέλαμε να κάνουμε κάτι στα μάτια του Θεού έχουμε πει να το κάνουμε. Αν κι εγώ δεν πιστεύω ότι φύγαμε ποτέ από τα μάτια του Θεού, ούτε μας βλέπει περισσότερο αν παντρευτούμε. Αν θέλεις να είσαι μέσα στο πλάνο του Θεού, είσαι έξω απ’ όλα αυτά», πρόσθεσε ο 43χρονος.

Το υπέροχο σπίτι του ζευγαριού στην Αλεξανδρούπολη

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας και κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή. Πριν από μερικά χρόνια αποφάσισαν να μείνουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη και να έρχονται στην Αθήνα αποκλειστικά για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

https://www.instagram.com/p/CWvaCi2o1zr

4 ιδέες που θα φέρουν το φθινόπωρο στη διακόσμηση του σπιτιού

Το σπίτι τους έχει εμφανείς industrial επιρροές, παστέλ χρώματα και διαφέρει πολύ από τις μονοκατοικίες (και τα διαμερίσματα) άλλων Ελλήνων celebrities. H Ήβη Αδάμου έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και κατά καιρούς μας έχει αποκαλύψει αρκετές γωνιές από την κατοικία τους.

https://www.instagram.com/p/CY9TTuNIN1M

Tο σαλόνι είναι με διαφορά ο πιο aesthetic χώρος του σπιτιού, με τους μεγάλους μαύρους καναπέδες και τον ιδιαίτερο τοίχο από τούβλα να κλέβουν την παράσταση. Η επιβλητική βιβλιοθήκη φιλοξενεί αγαπημένα βιβλία και cd's του ζευγαριού ενώ ένας μεγάλος πίνακας προσθέτει χρώμα και στυλ. Τα minimal διακοσμητικά (γλαστράκια, κάδρα, κ.ά.) δίνουν ζωντάνια στον χώρο και ολοκληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/CUpGH6PIQPn

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο εξωτερικός χώρος με τα δέντρα και το γκαζόν ενδείκνυται για παιχνίδι και barbeque. Το ζευγάρι περνά συχνά εκεί ξέγνοιαστες στιγμές παρέα με τη μονάκριβη κόρη τους ή με αγαπημένους φίλους.

ΣτηΝ gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του δημοφιλούς ζευγαριού.