Τα πλάνα από το σπίτι του Mente Fuerte μαζί με την Μαρία Σολωμού μαρτυρούν πολλά για τη σχέση τους

Τα πλάνα από το σπίτι του Mente Fuerte μαζί με την Μαρία Σολωμού μαρτυρούν πολλά για τη σχέση τους

Ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου, η μικρή σκηνή ζηλοτυπίας της Μαρίας Σολωμού και τα πειράγματα στον...Γιώργο. 

All I want for Christmas is you και στο σπίτι του Γιώργου Τσακμακίδη όπως είναι το πραγματικό όνομα του τράπερ Mente Fuerte, τηρήθηκαν οι παραδόσεις και μαζί με την Μαρία Σολωμού αποφάσισαν να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Τα στιγμιότυπα που εκείνος ανήρτησε στο προφίλ του στο Tik Tok δεν αφήνουν αμφιβολίες για την σχέση τους και μας έβαλαν και σε υποψίες για πιθανή συγκατοίκησή τους.

Πήραμε όμως γεύση και από το στούντιο και το σαλόνι του Mente το οποίο είναι σε boho στυλ που ταιριάζει απόλυτα στην Μαρία.

https://www.instagram.com/p/Cgj7a5HsV47

Από τον στολισμό στο «μπεμπάκι» και στη ζήλια

Τελικά οι δυό τους, είναι πιο παραδοσιακοί από ότι περιμέναμε και έτσι χθες ξεκίνησαν να στολίζουν μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Τα πλάνα προδίδουν ότι άβαμε στο σπίτι του Mente, στο οποίο έχει και ένα μικρό studio όπου δεσπόζουν και οι δίσκοι που του έχουν απονεμηθεί, στον τοίχο.

Η Μαρία Σολωμού, η μούσα του έρωτά, όπως την είχε χαρακτηρίσει, ανέλαβε τις πιο δύσκολες δουλειές με το να ξεμπλέξει τα φωτάκια, ενώ όπως θα δεις και στο video, έκαναν μία κλασσική επιλογή με κόκκινες μπάλες και το ανάλογο αστεράκι για να διασκοσμήσουν το δέντρο τους.

Σε ένα δεύτερο όμως video βλέπουμε πλάνα και από το εντυπωσιακό boho σαλόνι στο σπίτι του Mente σε αποχρώσεις του ξύλου, με πολλά βιβλία και μικροαντικείμενα και επίσης διακοσμημένο με κάποια χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Εδώ θα δεις και μία στιγμή μεταξύ τους, που δεν αφήνει αμφιβολία για τη σχέση τους.

Η Μαρία Σολωμού πιστεύει πως η απιστία τονώνει τον έρωτα και δηλώνει single εκ πεποιθήσεως

Eκείνος μιλούσε στο τηλέφωνο και από μία ατάκα του, έκανε την μέχρι τότε ψύχραιμη Μαρία να αρχίσει να φωνάζει, κάνοντας μία (σκηνοθετημένη) δήθεν αυθόρμητη σκηνή ζηλοτυπίας, γιατί κατάλαβε πως εκείνος μπλοφάρει.

https://www.instagram.com/p/CXnsAe2gClQ

Αποκαλούσε κάποια ως «μπεμπάκι» και μάλιστα της είπε ότι δεν μπορεί να της μιλήσει παραπάνω γιατί δεν είναι μόνος. Εκείνη βέβαια το κατάλαβε και άρχισε να του κάνει σκηνή, αλλά τελικά μάλλον μας τρόλαραν κανονικά και οι δύο.

Aν παρατήρησες στο video η Μαρία αποκαλεί τον Mente με το κανονικό του όνομα ως Γιώργο και φυσικά δεν χρησιμοποιεί το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο. Οι fans του τράπερ γνωρίζουν βέβαια ότι το πραγματικό του όνομα είναι Γιώργος Τσακμακίδης.

solomou_fuerte.jpg

Οι δυό τους συνεχίζουν να επιλέγουν να μας χαρίζουν κοινές στιγμές τους, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτούν πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Μας το είχε ξεκαθαρίσει και η Μαρία Σολωμού σε πρόσφατη συνέντευξή της: ««Δεν είμαι σχεσάκιας, η μενταλιτέ μου είναι single. Και μέσα σε μία μου σχέση θέλω την ελευθερία μου. Τα τελευταία 4-5 χρόνια δεν ήθελα να απασχολώ με τα προσωπικά μου. Αλλά από εκεί και πέρα δεν θα κλειδωθώ και μέσα στο σπίτι. Δεν είμαι τρελή. Και αν κάποιος με δει έξω με κάποιον δεν θα πω «Δεν είναι αυτό που νομίζετε». Και επίσης να σου πω και κάτι; Δεν αφορά κανέναν τι κάνω».