Είναι τελικά ερωτευμένη η Κατερίνα Καινούργιου; Η σπόντα του συνεργάτη της και το ταξίδι στο Λονδίνο

Κατερίνα Μπούσιου
Είναι τελικά ερωτευμένη η Κατερίνα Καινούργιου; Η σπόντα του συνεργάτη της και το ταξίδι στο Λονδίνο

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας την χαρακτήρισε φρεσκοερωτευμένη, αν και η Κατερίνα Καινούργιου απέφυγε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει πως ένας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της. 

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλλον αποφάσισε να μας εκπλήξει προς τα τέλη της χρονιάς ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή. Οι φήμες μιλούν για έναν νέο έρωτα, ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της Φίλιππο Τσαγκρίδη και ένα ταξίδι - αστραπή στο χριστουγεννιάτικο Λονδίνο μαζί με τον νέο αγαπημένο της.

Ποιος είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά και γιατί η Κατερίνα δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες;

https://www.instagram.com/p/Clelv1ZrPL6

«Εσύ που είσαι φρεσκοερωτευμένη...»

Η παρουσιάστρια σήμερα ξεκίνησε την εκπομπή με ένα παράπονο προς τον σκηνοθέτη της, για το άστοχο χριστουγεννιάτικο τραγούδι που είχε επιλέξει για την έναρξη της Super Κατερίνα.

Στη συνέχεια ανέφερε πως προτιμά τα πιο beat χριστουγεννιάτικα άσματα και πως το αγαπημένο της είναι ένα τραγούδι της Δέσποινας Βανδή με τον στίχο «...περίμενα με την ψυχή στο στόμα για να'ρθεις», αναφερόμενη προφανώς στο τραγούδι «Κάλαντα», λιγότερο γνωστό τραγούδι της Δέσποινας. Αυτό όμως έδωσε και την ευκαιρία στον Γρηγόρη Γκουντάρα να της πει ότι είναι φρεσκοερωτευμένη. Η Κατκεν, δεν ήθελε όμως ούτε να επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και να διαψεύσει την είδηση.

Αυτή η δήλωση σημαίνει ότι όντως κάτι συμβαίνει, απλά δεν είναι ακόμη καιρός για δημόσια παραδοχή, προφανώς γιατί είναι ακόμη πρόσφατη η γνωριμία τους.

Η Κατερίνα και οι πρώην

Η Κατερίνα επειδή έχει μία τάση να μιλά στην εκπομπή της για τους πρώην συντρόφους της, μάλλον έχει αποφασίσει αυτή τη φορά να κρατήσει χαμηλούς τόνους και σωστά θα πράξει. Ό,τι και αν λέει δημιουργεί παρεξηγήσεις και νέο κύκλο κριτικής στο πρόσωπό της, που αδικούν την φετινή πρωτιά της στην πρωινή ζώνη.

Ο νέος της σύντροφος όπως φημολογείται είναι ο Βαγγέλης Ροδόπουλος, διευθύνων σύμβουλος των ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ένας επιχειρηματίας χαμηλών τόνων. Αν δεν τον θυμάσαι, ο επιχειρηματίας υπήρξε ζευγάρι με τη Μαρία Ηλιάκη το 2014.

rodopoulos.jpg

Αν θυμάσαι και την περσινή χρονιά είχαμε ξανακούσε το όνομά του, καθώς υπήρξε μία φωτογραφία από έξοδό τους μαζί την Δανάη Παππά και τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη, με τον οποίο ο Ροδόπουλος έχει φιλική σχέση.

https://www.instagram.com/p/CleCKKGNCF5

Η νέα γνωριμία έρχεται σε μία στιγμή που και ο πρώην σύντροφός της Φίλιππος Τσαγκρίδης φαίνεται πως έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.

Το μελαγχολικό ταξίδι της Καινούργιου στο Λονδίνο και αυτό που έκανε για πρώτη φορά