Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Μελίνα Νικολαΐδη: Το story αγάπης με τον Αλέξανδρό της

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Μελίνα Νικολαΐδη: Το story αγάπης με τον Αλέξανδρό της

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή είναι full in love με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και αυτό δεν κρύβεται.

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στην προσωπική της ζωή βιώνει η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα. Η 18χρονη είναι full in love με τον personal trainer και αθλητή του βόλεϊ, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, και πια δεν κρύβεται ούτε στα social media.

Απόδειξη, το χθεσινό (30/12) Insta Story που ανέβασε και δείχνει τον έρωτά της και την ασφάλεια που νιώθει δίπλα στον σύντροφό της, με τον οποίο μετρά μερικούς μήνες σχέσης.

Η Δέσποινα Βανδή εξηγεί τι συνέβη λίγο πριν το διαζύγιό της - Η θλίψη και η ψυχοθεραπεία

Το story αγάπης της Μελίνας Νικολαΐδη για τον Αλέξανδρό της

Ένα Insta Story με τη Μελίνα Νικολαΐδη και τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη να κρατιούνται χέρι-χέρι ήταν αρκετό για να καταλάβουμε ότι το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις στη ζωή του.

melina_alexandros.jpg

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και ο 35χρονος είναι αχώριστοι και δεν κρύβουν τα συναισθήματά τους. Το ζουν.

Ο libero της καρδιάς της

Η Μελίνα έφυγε φέτος για σπουδές υποκριτικής στο Λονδίνο, όμως φαίνεται πως ο έρωτας την έχει κάνει να πηγαινοέρχεται από την Αθήνα στη Βρετανική πρωτεύουσα και πάλι πίσω. Έτσι, στις αρχές Νοέμβρη η κόρη της Δέσποινας Βανδή βρέθηκε στην Αθήνα και πέρασε χρόνο τόσο με τη μαμά και τον αδελφό της, Γιώργο, όσο και με τον Αλέξανδρό της.

Μάλιστα, όπως είδαμε στο Instagram, μαμά και κόρη μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη γυμναστική, και ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να αθληθούν; Το studio pilates του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη. Εκεί βρέθηκε η Μελίνα με τη Δέσποινα στις αρχές του μήνα και μοιράστηκαν ένα story από την ώρα της γυμναστικής.

melina_despoina.jpg

Όπως καταλαβαίνεις, η Μελίνα Νικολαΐδη είναι αρκετά εκδηλωτική με τον σύντροφό της και αυτό φαίνεται και από άλλα σχόλια στο Instagram. Ειδικότερα, τα σχόλιά της ως mine (δικός μου) ή το «Τι άντρα κυκλοφορώ», δεν αφήνουν πολλά περιθώρια και όλοι καταλαβαίνουμε ότι η 18χρονη είναι full in love αυτό το διάστημα.

melina2.jpg

Εκτός αυτών, η Μελίνα στηρίζει τον Αλέξανδρο και στους αγώνες βόλεϊ στους οποίους συμμετέχει. Σε πρόσφατο αγώνα, μάλιστα, η 18χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή έκανε ένα ιδιαίτερα εμψυχωτικό σχόλιο στον Αλέξανδρο και τον χαρακτήρισε ως τον «λίμπερο της καρδιάς μας». Παρεμπιπτόντως, ο παίκτης αγωνίζεται στην ομάδα της ΑΕΚ. Αυτό συναισθηματικά για τη Μελίνα σημαίνει κάτι ιδιαίτερο, λόγω και του πατέρα της, ο οποίος υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.

libero.jpg

Οι κοινές διακοπές με τον Ανδρέα Γεωργίου

Η ιδιαίτερη σχέση η οποία υπάρχει μεταξύ Μελίνας και Αλέξανδρου αποκαλύφθηκε και από μία ανάρτηση ενός πολύ γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, από κοινές διακοπές, φέτος το καλοκαίρι. Το ζευγάρι μαζί με κοινούς φίλους και τον Ανδρέα Γεωργίου, ταξίδεψαν στην Κίμωλο. Στην πρώτη κοινή τους φωτογραφία, τους βλέπουμε μεν μαζί, αλλά όχι να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον. Η Μελίνα διακρίνεται στη δεύτερη σειρά από δεξιά (πίσω από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη) και ο Αλέξανδρος από αριστερά, μία σειρά πριν το τέλος.

https://www.instagram.com/p/Ch7sphpsViS