Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τα πειράγματα στο Instagram με τον Γρηγόρη Morgan - Οι φήμες για νέο έρωτα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τα πειράγματα στο Instagram με τον Γρηγόρη Morgan - Οι φήμες για νέο έρωτα

«Είμαι πολύ καλά! Πέρασα πολύ ωραία το καλοκαίρι, μαζί με τον Κώστα Κοκκινάκη και με μεγάλη παρέα», τόνιζε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στα μέσα Σεπτεμβρίου

Κι όταν την ρωτούσαν πού είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και γιατί δεν είναι μαζί, εκείνη απαντούσε απλά και λιτά ως μη χωρισμένη:

«Τον Κωνσταντίνο τον έχω στείλει για ψάρεμα σήμερα. Όχι, δεν είμαι μόνη μου!". "Τα τελευταία πέντε χρόνια, αυτά ακούγονται. δεν μπορώ».

Οι χωριστές διακοπές

Ευρυδίκη και Κωνσταντίνος έκαναν χωριστά διακοπές, με ένα μικρό διάλειμμα δύο ημερών που υπήρξαν μαζί με μεγάλη παρέα στα Χανιά αλλά η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι της δημοσιογράφου στην Κρήτη, είχε καλούς φίλους, μπόλικο σέρφινγκ και μάλλον έκρυβε και έναν μεγάλο έρωτα.

https://www.instagram.com/p/ChzSj-WLXso

Κι αυτό γιατί, σε εκείνο το βίντεο που συνόψιζε το καλοκαίρι της Ευρυδίκη στην Κρήτη, υπάρχουν πλάνα του φερόμενου ως νέου αγαπημένου της αλλά κανένα πλάνο του Κωνσταντίνου.

Η ανακοίνωση του χωρισμού

eyxes-valavani.jpg

Μόλις χτες, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο Νίκος Γεωργιάδης είχε αποκαλύψει πως Βασάλος και Βαλαβάνη συνεχίζουν μεν να μένουν μαζί αλλά έχουν πια χωρίσει. Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στα γενέθλια του Κωνσταντίνου στα τέλη Οκτωβρίου όπου υπήρξε μόνο ένα στόρι από πλευράς Ευρυδίκης.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε στην Αθήνα όμως το βίντεο από το φετινό καλοκαίρι μας ταξίδεψε

Κι ενώ Βασάλος και Βαλαβάνη έχουν διατηρήσει τις κοινές τους πόζες στα προφίλ τους στο Instagram, το νέο αγόρι της Βαλαβάνη όπως αποκάλυψε το περιοδικό ΟΚ, κάνει από το καλοκαίρι πειράγματα και ταγκαρίσματα στην Ευρυδίκη.

Ο Γρηγόρης, ντράμερ στο επάγγελμα και λάτρης του σερφ, έχει φωτογραφίες τις οποίες έχει τραβήξει η Βαλαβάνη αποκαλώντας την σπουδαία φωτογράφο ενώ στα posts της στο Instagram αφήνει τα δικά του πειράγματα πια!

Ο 43χρονος Γρηγόρης είναι γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή του στο Nomads. Ο ντράμερ ήταν ανάμεσα στους παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤΙ1 το 2018 και ήταν δεύτερο φιναλιστ.

https://www.instagram.com/p/ChrRRBrsMMO

To 2019, o Γρηγόρης φωτογραφιζόταν για το ΟΚ και μιλούσε για τη μοναδική μακροχρόνια σχέση στη ζωή του.

Το Nomads εκείνη τη σεζόν είχε κερδίσει ο Στέλιος Χανταμπάκης.

https://www.instagram.com/p/Bt6G4dAhiL_

Ένα ακόμα κοινό σημείο ανάμεσα σε Ευρυδίκη και Γρηγόρη είναι η αγάπη για τα τατουάζ.

grigoris.jpg
1669974954918-100220840-grigoris.jpg

Έρχεται το All Star Survivor

Το διάστημα αυτό πάντως φουντώνουν οι φήμες πως τόσο η Ευρυδίκη όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ετοιμάζουν βαλίτσες για το All Star Survivor. Το καλύτερο θα ήταν να ζήσουμε στιγμές Κατσούλη- Ρουμελιώτου- Λιβάνη ξανά.