Ο Παπακαλιάτης δίνει το απόλυτο spoiler του Μaestro ενώ το κοινό αποθέωσε τον Γιάννη Τσορτέκη

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Παπακαλιάτης δίνει το απόλυτο spoiler του Μaestro ενώ το κοινό αποθέωσε τον Γιάννη Τσορτέκη

Ο «γίγαντας» Γιάννης Τσορτέκης και η μεγάλη αποκάλυψη που έκανε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Στο Τwitter επικράτησε πανικός με την λύση του μυστηρίου της σειράς, πριν μιλήσει ο ίδιος ο δημιουργός της. 

Ο Γιάννης Τσορτέκης, ο βάναυσος Χαράλαμπος, σύζυγος της Μαρίας Καβογιάννη, ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο έβδομο επεισόδιο του Maestro. Ο ηθοποιός αποθεώθηκε για την ερμηνεία του, αλλά στο Twitter ξεκίνησαν ήδη τα στοιχήματα για την δολοφονία του και επικράτησε ένας μικρός πανικός με τα σχόλια. Πώς θα λυθεί το μυστήριο της σειράς; Μήπως τελικά η δολοφόνος του είναι η Κλέλια Ανδριολάτου; Ή η Μαρία Καβογιάννη;

Ο ίδιος ο δημιουργός, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, έδωσε όμως το απόλυτο spoiler για το τέλος και την...επιστροφή του Χαράλαμπου και του Maestro.

https://www.instagram.com/p/ClLe4IntKs6

Η μάνα Καβογιάννη και ο μεγάλος γρίφος

To flashback στην παιδική ηλικία του Χαράλαμπου, για να εξηγηθεί ο απάνθρωπος χαρακτήρας του, μας αποκάλυψε παθογένεις της ελληνικής οικογένειας που δυστυχώς ακόμη υπάρχουν. Ένας βίαιος πατέρας, μία μητέρα που αποφάσισε να φύγει μακριά για να γλιτώσει και ένα παιδί που βίωσε τη φρίκη δίπλα του νιώθοντας μοναξιά και μίσος για τους γύρω του και κυρίως για τις γυναίκες.

https://www.instagram.com/p/ClpCw0ErUjh

Ο έρωτας και η βία δημιούργησαν ένα περίεργο μείγμα συναισθημάτων στον Maestro. Με μία Μαρία Καβογιάννη να προσπαθεί να καλύψει τον γιο της για να είναι ευτυχισμένος και μία Χάρις Αλεξίου να μιλά για συναισθήματα και για την αποξένωση των ανθρώπων μπροστά σε μία οθόνη.

kavogianni5.JPG

Αριστουργηματική η Μαρία ως ελληνίδα μάνα που ανοίγει τις φτερούγες της για να προστατέψει το παιδί της, πάντα υπέροχη η Αλεξίου που ήρθε και αντιμέτωπη με τον Χαράλαμπο για να του πει την επική ατάκα: «Πώς σε αντέχεις»; Και του χάρισε και βιβλία από το βιβλιοπωλείο της.

xaris3.JPG

Χθες όμως είχαμε και την πρώτη ερωτική σκηνή Κλέλιας και Χριστόφορου στο αυτοκίνητο, για το οποίο είχε πει χιουμοριστικά ο Χριστόφορος «Αυτό το αυτοκίνητο είναι της μητέρας μου που μένει στους Παξούς και το έχει πολλά χρόνια. Αν ήξερε τι κάναμε μέσα στο αυτοκίνητο δεν θα μου το έδινε. Θα το δει στην τηλεόραση». Ο παλιός ορθόδοξος Παπακαλιάτης με τις ερωτικές σκηνές στις σειρές του μόλις επέστρεψε.

papakaliatisklelia.JPG

Όμως η απόλυτη σκηνή του επεισοδίου, ήταν εκείνη που δείχνει τον Χαράλαμπο ως έφηβο να αφήνει τον βίαιο πατέρα του να πεθάνει από ανακοπή και να πέφτει στη θάλασσα, αλλά και εκείνη στο τέλος και με το γιο του, να συμμετέχει στη δολοφονία του, επίσης στη θάλασσα.

tsortekis.JPG

Από το πρώτο επεισόδιο, βλέπουμε από μία σκηνή του 9ου και τελευταίου επεισοδίου, όπου δολοφονείται ο Χαράλαμπος. Μέχρι τώρα έχουμε δει την συμμετοχή στο φόνο των: Παπακαλιάτη, Μουρατίδη, Στεφανίας Γουλιώτη και Γιώργου Μπένο. Στο επόμενο θα δούμε και τον Αντίνοο Αλμπάνη.

Μένει ένα επεισόδιο για να δούμε τελικά την μεγάλη αποκάλυψη. Στο Twitter ξεκίνησαν τα...στοιχήματα και επικράτησε πανικός με τις προβλέψεις. Ή όλοι μαζί τον σκότωσαν, ή η Κλέλια για να μην αποκαλύψει τον δεσμό της με τον δάσκαλο ή τελικά Καβογιάννη με Αλεξίου. Γρίφος για πολύ δυνατούς λύτες.

Στο podcast που ακολούθησε του επεισοδίου, ο Χριστόφορος συνομίλησε με τον αριστουργηματικό Γιάννη Τσορτέκη, ο οποίος εκτός από την σκηνή της δολοφονίας όπου έμεινε κάτω από το νερό για 40 λεπτά με δύτες να του δίνουν οξυγόνο και τον ίδιο τον Παπακαλιάτη να έχει τρελαθεί από την αγωνία του για την εξέλιξη της σκηνής, δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του στη σειρά.

Ανατομία ενός εγκλήματος: Οι απειλές λίγο πριν το τέλος και η ερωτική σκηνή Χριστόφορου και Κλέλιας

«Όταν διάβασα το σενάριο μου σφίχτηκε το στομάχι μου για το ρόλο μου. Και το μοιράστηκα με τον Χριστόφορο για να ξέρει πως αισθάνομαι. Στην σκηνή της βιαοπραγίας μου σφίχτηκε δύο φορές».

Όταν όμως ο digital manager του Mega Νίκος Πιτσιλαδής, ο οποίος συμμετέχει σε αυτά τα podcast, ρώτησε τον Χριστόφορο αν του είναι δύσκολο που θα αποχωριστεί τον ηθοποιό, εκείνος έκανε την μεγάλη έκπληξη με την απάντησή του και έδωσε το απόλυτο spoiler: «Κάτσε περίμενε...δεν ξέρουμε (αν θα τον αποχωριστώ), σενάριο είναι. Δεν το ξέρει ούτε και ο ίδιος, τώρα του το λέω».

Λέτε τελικά να γλιτώνει; Και να τον δούμε στον δεύτερο κύκλο; Αυτό και αν είναι ανατροπή.