Η Μαριάννα Τουμασάτου με την αλλαγή στα μαλλιά της θυμίζει 20χρονη

Η Μαριάννα Τουμασάτου με την αλλαγή στα μαλλιά της θυμίζει 20χρονη
Instagram

«Μου κόβεις χρόνια και δεν θα πάρω σύνταξη. Θα μείνω στον μισθό».

H Μαριάννα Τουμασάτου επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από την τελευταία σεζόν της σειράς «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια.

https://www.instagram.com/p/Cnp7GN2N7_B

Πριν από λίγο καιρό η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στο Queen.gr και στη Κατερίνα Μπούσιου για τη θέση της γυναίκας σήμερα σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο. Για τον ρατσισμό, τον σεξισμό, για τις ευκαιρίες και τους δύσκολους ρόλους, αλλά και τις νέες γενιές που δεν πρέπει να μεγαλώσουν με το στίγμα του φόβου.

Γνωστή για τις δημόσιες τοποθετήσεις της και τα empoweringμηνύματα που στέλνει συνεχώς και με όποιο τρόπο μπορεί, η ηθοποιός διατηρεί ένα χαμηλών τόνων προφίλ στην προσωπική της ζωή και στα social media.

Μαριάννα Τουμασάτου και Αλέξανδρος Σταύρου μεγαλώνουν την κόρη τους σε ένα υπέροχο σπίτι στην εξοχή

Η Μαριάννα διαθέτει βεβαίως τον λογαριασμό της στο Instagram στον οποίο και επικοινωνεί ελάχιστα πλάνα από την καθημερινότητά της. Όποιος την ακολουθεί στο Insta, θα γνωρίζει τη σχέση της Μαριάννας με τα μαλλιά της αφού και τα προσέχει πολύ και κάνει συχνότατα -πλέον- αλλαγές με το χρώμα και το μήκος.

https://www.instagram.com/p/Cmwy5dULCNA

Η ταλαντούχα Μαριάννα δείχνει συχνά πλάνα με τον αγαπημένο της κομμωτή, Ιωάννη Μιχαλέλη.

«Αχ αυτό το πλάσμα @mariannatoumasatou για ένα κούρεμα στα γρήγορα πέρασε για να αποχαιρετίσουμε έναν Υπέροχο χρόνο. Ακομπλεξάριστη χωρίς Make up ήθελε να φωτογραφηθούμε. Μια κούκλα εξωτερικά αλλά η ομορφιά την ψυχής είναι κάτι το ασύλληπτα όμορφο και καλό. Σ´αγαπώ και εύχομαι τα χρόνια να περνάνε έτσι απο το καλό στο καλύτερο με αλήθεια, αγάπη, υγεία πολλά χαμογελά», έγραψε ο κομμωτής πριν την αλλαγή του χρόνου.

P.png

Όπως είδες και θα δεις και παρακάτω, η Μαριάννα ανανέωσε το κούρεμα και το χρώμα. Από τα πλάνα φαίνεται πως πρόκειται για ένα πιο κοντό μοντέρνο καρέ, που δένει πλέον άψογα με φράντζα, την οποία και μακραίνει. Το εν λόγω hair look προσέδωσε στο μαλλί της περισσότερο όγκο, κίνηση και «αέρα» ενώ τόνισε ακόμη περισσότερο το νεανικό της vibe. Η γνωστή ηθοποιός, ανανέωσε και το χρώμα στα μαλλιά της και φαίνεται πως πλέον έχει πια βρει όσα ζητούσε στο λαμπερό, με ανταύγειες ξανθό της χρώμα, το οποίο της ταιριάζει πολύ.

Μαριάννα Τουμασάτου - Αλέξανδρος Σταύρου: Η 12χρονη κόρη τους, Παναγιώτα -Χρυσηίδα, είναι μια κούκλα

Χαμογελαστή, φυσική, αυθεντική και με υπέροχο μακιγιάζ, πόζαρε στο πλευρό του κομμωτή της. «Λες και είναι 25 ετών την κάνατε» και αλλά τέτοια σχόλια (για ακόμα μια φορά) είδαμε στο προφίλ του hair expert.

https://www.instagram.com/p/CloJWxcISS-

Μάλιστα, σε παλαιότερο post της, αστειευόμενη για το πόσο πιο νέα την κάνει πάντα να δείχνει, εξέφρασε το «παράπονό» της. «Μου κόβεις χρόνια και δεν θα πάρω σύνταξη. Θα μείνω στον μισθό», είχε πει με χιούμορ και η αλήθεια είναι πως μοιάζει να την χωρίζουν πολλά, πολλά χρόνια από την ηλικία συνταξιοδότησης.

«Η πολιτική είναι ένα πράγμα που με αφορά»

Για την πορεία της στην υποκριτική αλλά και τη μητρότητα, μίλησε η Μαριάννα Τουμασάτου στην εκπομπή Breakfast@Star την Παρασκευή (2/12).

«Οι καινούργιες μαμάδες πιστεύω ότι είμαστε πιο εξελιγμένα μοντέλα. Το θέμα δεν είναι μόνο πώς μεγαλώνουν οι μαμάδες τις κόρες, αλλά και το πώς μεγαλώνουν οι μαμάδες τους γιους, δεν μας ανήκουν τα παιδιά μας».

Για τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου, είπε: «Ο Αλέξανδρος είναι ένας άνθρωπος με πολύ καλή κρίση. Είμαι κατά της συμβουλής, το συζητώ μαζί του για να είμαι πιο σωστή (σ.σ. για ρόλο). Όπως συζητά κι αυτός μαζί μου».

Για τη σχέση της με τον χρόνο τόνισε: «Θέλω να περνά ο χρόνος να μεγαλώσω κι αν γίνει να γεράσω. Δεν μπορώ να κάνω photoshop, είμαι ανίκανη να γράψω δύο λόγια κάτω από ένα post. Με τις αισθητικές επεμβάσεις αν αυτό τους κάνει να νιώθουν καλά, επίσης δεν μου πέφτει λόγος. Δεν παίρνω εγώ τη νάρκωση. Αυτός που το επιλέγει και το έχει προτιμήσει, κάτι ξέρει καλύτερα από εμένα».