Στη Γη της ελιάς ο Φίλιππος κατηγορείται για βιασμό και ένα τεστ DNA ανατρέπει τα πάντα

Κατερίνα Μπούσιου
Στη Γη της ελιάς ο Φίλιππος κατηγορείται για βιασμό και ένα τεστ DNA ανατρέπει τα πάντα

Δύο συγγγενικές οικογένειες στην τηλεοπτική Μάνη βρίσκονται στα χαρακώματα. Ο Φίλιππος κατηγορείται για βιασμό, αλλά όλοι θα προσπαθήσουν να αποδείξουν την αλήθεια. 

Το καλύτερο παιδί της Μάνης, ο τηλεοπτικός Φίλιππος στη Γη της ελιάς, αντιμετωπίζει τον χειρότερο εφιάλτη του. Δύο οικογένειες μπαίνουν σε αντιπαράθεση αλλά κάποιος θα τον βοηθήσει στον μέγιστο βαθμό για να γλιτώσει τον κίνδυνο και να μη μπει στη φυλακή. Τι στάση θα κρατήσει η σύζυγος και η μητέρα του; Αλλά το κυριότερο: Θα δείξει το τέστ DNA την άγνωστη αδελφή του;

Στάθης ο μέγας σωτήρας

Η πολυπλοκότητα του σεναρίου στη Γη της ελιάς στα τελευταία επεισόδια και οι διαφορετικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όλοι οι αγαπημένοι του κοινού τηλεοπτικοί ήρωες, φαίνεται πως μέχρι στιγμής έχει αποδώσει. Και αυτό φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης, καθώς η συγκεκριμένη σειρά στο prime time, δεν έχει τόσες μεγάλες απώλειες λόγω των αγώνων του Μουντιάλ στον ΑΝΤ1.

Η Ήβη Αδάμου έγινε 29: Η Γη της Ελιάς, η ολόλευκη τούρτα και τα γενέθλια στο πλευρό του Σχοινά

Με την μεγάλη έκπληξη που έρχεται στα επόμενα επεισόδια θα κρατήσει ακόμη περισσότερο τη δυναμική της. Ο ερχομός της Ειρήνης και κόρης της Ασπασίας και του Δημοσθένη στη Μάνη έχει φέρει ήδη αναστάτωση. Η μικρή μάλλον έχει κληρονομήσει την εγκληματική φύση του πατέρα της.

https://www.instagram.com/p/ClqOWdSDL91

Αφού φλερτάρει έντονα τον Φίλιππο (και σύζυγο της ξαδέλφης της Βασιλικής) αλλά συναντήσει την αντίστασή του, θα χρησιμοποιήσει πιο...σκληρή τακτική. Θα πάει στην αστυνομία και θα τον κατηγορήσει για βιασμό. Ο εισαγγελέας θα ξεκινήσει έρευνα και στη Μάνη ξεσπά...πόλεμος.

Οι δύο οικογένειες κατηγορούν η μία την άλλη, η Βασιλική ευτυχώς θα πιστέψει την αθωότητα του αγαπημένου της και η Χάιδω θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σώσει την τιμή του γιου της. Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια και ο πεθερός του. Ο Στάθης ακούει την Ειρήνη να λέει ότι όλα αυτά ήταν σχέδιο της Αρετής, αλλά δεν θα την πιστέψει.

Ένας ακόμη που δεν θα πιστέψει την Ειρήνη, είναι ο αδελφός της Κίμωνας, τον οποίο θα δούμε στα επόμενα επεισόδια να φτάνει στην Αρεόπολη. Ο Βαγγέλης Κακουριώτης που τον υποδύεται θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σειρά. Είναι ακέραιος και τίμιος. Δηλαδή, καμία σχέση με τον πατέρα του.

https://www.instagram.com/p/ClJNlfkLKrn

Το μεγάλο όμως ερώτημα είναι το τέστ DNA που έκανε η Ασπασία, μετά από πίεση της Χάιδως. Είναι τελικά η Ειρήνη η αδελφή του; Έκανε απιστία ο πατέρας του με την μητέρα της; Όλος του ο κόσμος γκρεμίζεται ξανά. Οι πληροφορίες λένε, πως ναι, είναι αδελφή του η Ειρήνη. Και οι...προβολείς στρέφονται πια, στον Δημοσθένη. Γιατί αν μάθει την απιστία της γυναίκας του, κανείς δεν θα μπορέσει να τον συγκρατήσει.

Εκτός αν η τιμωρία για τις δικές του παρανομίες, προηγηθεί. Αυτό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.