«I followed my heart», έγραψε η Καινούργιου και το κάρμα την οδήγησε κοντά στον Φίλιππο

«I followed my heart», έγραψε η Καινούργιου και το κάρμα την οδήγησε κοντά στον Φίλιππο

«I followed my heart and it led me to…Thessaloniki» έγραψε η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Νιώθεις έτοιμη να μιλήσεις για τον χωρισμό σου; Ή είναι κάτι που δεν μπορείς να συζητάς ακόμα», ήταν η ερώτηση follower στην Κατερίνα Καινούργιου τον Αύγουστο του 2022.

«Δε θέλω να μιλήσω για αυτό. Ίσως η προβολή της σχέσης μου έκανε κακό και σε μένα την ίδια.. Δε νομίζω πως θα μιλήσω λοιπόν ποτέ για αυτό το θέμα», είχε πει τότε η Καινούργιου, λίγο μόνο καιρό μετά τις τότε φήμες για επανασύνδεση με τον πρώην της Φίλιππο και το μυστικό ταξίδι στη Ρώμη.

Σε αναζητώ στη Σαλονίκη ξημερώματα

Η επανασύνδεση δεν πήγε καλά, η Κατερίνα ίσως να είναι ερωτευμένη ξανά και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο Λονδίνο. Αυτό όμως το weekend βρήκε την παρουσιάστρια στη Θεσσαλονίκη και η σύμπτωση που συνέβη είναι καρμική μάλλον.

Βλέπεις η Καινούργιου έγραψε χαρακτηριστικά πως η καρδιά της την οδήγησε στη Συμπρωτεύουσα.

https://www.instagram.com/p/Clt8MZRLNnL

Η Κατερίνα πάντως, το βράδυ της το πέρασε στην Άννα Βίσση που το διάστημα αυτό κάνει νυχτερινές εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη.

katken.JPG

Το περίεργο είναι πως στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε και ο πρώην της Φίλιππος Τσαγκρίδης, ο οποίος έβαλε και stories από εστιατόριο αλλά και από την οδό Τσιμισκή.

«I had a dream about you last night», έγραψε λίγο αργότερα η Κατερίνα με μια φωτογραφία από το night look της που ήταν sexy as hell!

https://www.instagram.com/p/ClwMjpqIUvF

Οι φήμες πάντως θέλουν τον Φίλιππο να έχει προχωρήσει στη ζωή του με την Κατερίνα να επιβεβαιώνει πριν μερικές εβδομάδες τα νέα μιλώντας με τον Νίκο Κοκλώνη.

philippos_tsangrides_2985423099763727632-(1).jpg

Φίλιππος και Κατερίνα σε νέα σχέση;

«Ποιος Φίλιππος καλέ; Ο Φίλιππος δεν έχεις μάθει τα νέα του; Έχει προχωρήσει στη ζωή του. Θα τα πούμε άλλη στιγμή. Αν έχει προχωρήσει για καλό ή θα του βγει σε κακό δεν ξέρω.

«Εγώ πιστεύω ότι δεν θα ξεκολλήσει ποτέ από σένα. Το λέω και στην κάμερα να το ακούσει», είχε απαντήσει τότε ο παρουσιαστής του J2US.

philippos.JPG

«Για μένα που είχα να διαχειριστώ πολύ δύσκολα πράγματα και το άγχος της μεταγραφής και χωρισμούς και προσωπικά. Σε ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου και με αυστηρότητα και αγάπη σε όλα», είχε τονίσει η Κατερίνα Καινούργιου στον Νίκο Κοκλώνη το καλοκαίρι.

Είναι τελικά ερωτευμένη η Κατερίνα Καινούργιου; Η σπόντα του συνεργάτη της και το ταξίδι στο Λονδίνο

Πάντως, οι άλλες φήμες θέλουν την Κατερίνα επίσης φρεσκοερωτευμένη.

Ποιος είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά και γιατί η Κατερίνα δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες;

Ο νέος της σύντροφος όπως φημολογείται είναι ο Βαγγέλης Ροδόπουλος, διευθύνων σύμβουλος των ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ένας επιχειρηματίας χαμηλών τόνων. Αν δεν τον θυμάσαι, ο επιχειρηματίας υπήρξε ζευγάρι με τη Μαρία Ηλιάκη το 2014.

Η Κατερίνα επειδή έχει μία τάση να μιλά στην εκπομπή της για τους πρώην συντρόφους της, μάλλον έχει αποφασίσει αυτή τη φορά να κρατήσει χαμηλούς τόνους και σωστά θα πράξει. Ό,τι και αν λέει δημιουργεί παρεξηγήσεις και νέο κύκλο κριτικής στο πρόσωπό της, που αδικούν την φετινή πρωτιά της στην πρωινή ζώνη.