Η πρωτότοκη κόρη του Ben Affleck ψήλωσε τόσο που περνάει και τη Jennifer Lopez

Η πρωτότοκη κόρη του Ben Affleck ψήλωσε τόσο που περνάει και τη Jennifer Lopez

H Violet Affleck έγινε 17 ετών και είναι πανύψηλη.

1η Δεκεμβρίου 2005: Έρχεται στη ζωή το πρώτο παιδί του Ben Affleck, καρπός του μεγάλου έρωτα με την ηθοποιό Jennifer Garner, την οποία ο Ben παντρεύτηκε την ίδια εκείνη χρονιά και παρέμεινε παντρεμένος μέχρι και το 2018, οπότε το λες και σχέση ζωής.

https://www.instagram.com/p/ClsT4wOLWWv

Ο 50χρονος Affleck απέκτησε τρία παιδιά με την Garner, την Violet που έγινε 17 ετών, την 13χρονη Seraphina και τον δεκάχρονο Samuel.

Η 17χρονη πια Violet συνόδευσε τη μαμά της στο γεύμα που διοργάνωσε ο Λευκός Οίκος για τον πρόεδρος της Γαλλίας Εmmanuel Macron και τη σύζυγό του και το Twitter πήρε φωτιά για το πόσο μεγάλωσε η Violet, πόσο πολύ μοιάζει με τη μαμά της αλλά και με τον μπαμπά της και φυσικά πόσο πολύ έχει ψηλώσει, ξεπερνώντας πια και την Garner και φυσικά τη νέα σύζυγο του μπαμπά της Jennifer Lopez.

Violet η θεά έφηβη!

Ανάμεσα στους υπόλοιπους λαμπερούς καλεσμένους του γεύματος στον Λευκό Οίκο, ήταν και η εγκυμονούσα Chrissy Teigen, η Lupita Nyong’o και η Julia Louis-Dreyfus.

Πάντως, η Violet τράβηξε τα βλέμματα με το γεμάτο καρδιές Carolina Herrera φόρεμά της και τον υπέροχο κότσο της. Τη Violet δεν την βλέπουμε συχνά και η τελευταία της εμφάνιση ήταν στο ταξίδι μέλιτος του μπαμπά της με την Lopez στο Παρίσι όπου η Jennifer αντάλλαξε μια τρυφερή αγκαλιά με την 17χρονη.

Η Lopez είχε πρόσφατα συγχαρεί την Garner για την άψογη συνεργασία της με τον Ben στο μεγάλωμα των παιδιών τους.

«Δουλεύουν υπέροχα μαζί», είχε πει η Jen ενώ ο Affleck είχε εξηγήσει στο WSJ τον Δεκέμβριο του 2021 πως το πιο σημαντικό πράγμα για εκείνον είναι το να είναι καλός πατέρας.

«Η ζωή μου είναι καλύτερη όταν είμαι κοντά στα παιδιά μου, τα παιδιά μου δίνουν αξία στη ζωή μου».

Αν νομίζεις πως η Jennifer Garner στεναχωριέται για τον γάμο του Ben Affleck με τη Jlo κάνεις λάθος!

Xαρούμενη για τον πρώην της η Garner

Πηγή από το περιβάλλον της Garner πάντως διαβεβαίωσε τον Αύγουστο πως η Jennifer είναι πολύ πολύ χαρούμενη που δεν θα χρειάζεται να φροντίζει πια το τέταρτο παιδί της, τον 50χρονο Ben:

«Αν του συμβεί κάτι ή κυλήσει ξανά εκτός πορείας, δεν θα είναι πρόβλημά της πια. Θα είναι πρόβλημα της έτερης Jen. Είναι σίγουρο πως η Garner είναι ενθουσιασμένη που θα αποδεσμευτεί από το τέταρτο παιδί της», τόνισε άτομο από το περιβάλλον της ηθοποιού.

Αυτό που επισημαίνει η Page Six πολλούς μήνες τώρα, είναι πως οι φίλοι της Garner ήταν έξαλλοι με τον Affleck μετά τις δηλώσεις στον Howard Stern πως θα έπινε ακόμα αν ήταν παντρεμένος μαζί της.

«Η Jen πάντα θα είναι εκεί για τον Ben, πάντα θα τον νοιάζεται, έχουν τρία παιδιά μαζί, πάντα θα τον αγαπά και θα τον έχει στην καρδιά της και το μόνο που θέλει για εκείνον είναι να είναι ευτυχισμένος όπως είναι κι εκείνη με τον σύντροφό της».