«Μα δεν υπάρχει πουθενά ένας εισαγγελέας»; Το τρολάρισμα στον Λεβεντογιάννη και η επιστροφή του

Κατερίνα Μπούσιου
«Μα δεν υπάρχει πουθενά ένας εισαγγελέας»; Το τρολάρισμα στον Λεβεντογιάννη και η επιστροφή του

Οι θαυμάστριες του δεν τον έχουν αφήσει σε ησυχία το τελευταίο διάστημα. Ακόμη και σε πρόσφατη έξοδο του όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω του. Πότε και πώς επιστρέφουν οι «Παγιδευμένοι»; Θα υπάρξει ανατροπή με τον ρόλο του Μιχάλη Λεβεντογιάννη;  

Φέτος είναι η χρονιά του και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τηλεοπτικούς ήρωες του κοινού και μόνιμο trend στο Twitter. Για τις fans του, είναι ο εισαγγελέας της καρδιάς τους και εκτός από τα παράπονα που κάνουν για την επιστροφή της σειράς «Παγιδευμένοι» δεν τον αφήνουν σε ησυχία ακόμη και στις βραδινές του εξόδους.

Η σειρά επιστρέφει στις αρχές Ιανουαρίου και μάλιστα με εξέλιξη - έκπληξη που τον αφορά.

«Γύρνα πίσω θα φαρμακωθώ»

Το Μουντιάλ έφερε αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και οι τηλεθεατές που έβλεπαν τη σειρά «Παγιδευμένοι» έχουν αρχίσει εδώ και αρκετές ημέρες τα παράπονα και ζητούν την επιστροφή της σειράς. Η πρώτη μικρή επιστροφή θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου, με την επανάληψη όλων των επεισοδίων που έχουμε δει από την αρχή της σεζόν. Το μεγάλο όμως τηλεοπτικό comeback, αναμένεται στις 9 Ιανουαρίου με τα νέα επεισόδια.

Οι θαυμαστές της σειράς και του Μιχάλη , δεν τον έχουν αφήσει σε ηρεμία όλες αυτές τις ημέρες που δεν γίνεται η μετάδοση της σειράς. Ακόμη και σε βραδινή του έξοδο πριν από δύο ημέρες στο Κολωνάκι, οι θαμώνες του μαγαζιού εντόπισαν τον εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτο και τον τρόλαραν κανονικά.

Μπορεί η σειρά να μην μεταδίδεται, αλλά οι ηθοποιοί συνεχίζουν κανονικά τα γυρίσματα, γιατί όσα θα δούμε από τον Ιανουάριο θα είναι επεισόδια - ας χρησιμοποιήσουμε το κλισέ - με καταιγιστικές εξελίξεις. Ήδη το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε μας έδωσε μία ιδέα. Δείχνοντας τον Άγγελο που είναι ο δολοφόνος της ιστορίας μας να μελετά ένα βιβλίο στην φυλακή (είναι της εισαγγελέως που υποδύεται η Μαρία Κανελλοπούλου). Δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλογή του.

Γιατί με τις άλλες υποθέσεις που διαβάζει θα καταστρώσει το σχέδιο απόδρασής του. Θα τα καταφέρει τελικά αλλά η Άννα θα αρχίσει να τον ψάχνει. Θα τον βρει νεκρό αλλά θα κατηγορηθεί η ίδια για την δολοφονία του, ως εκδίκηση για το φόνο της αδελφής της.

«Δεν ανασαίνουμε» - Τα δάκρυα του Λαγούτη και του Λεβεντογιάννη λύγισαν το κοινό στους Παγιδευμένους

Κάπου εδώ στην ιστορία μας έρχεται ο εισαγγελέας μας. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης θα αναγκαστεί να παραιτηθεί από την θέση του, για να μπορέσει να βοηθήσει στην υπεράσπιση και στην έρευνα του φόνου. Δεν θέλει να αφήσει την αγαπημένη του να καταδικαστεί.

https://www.instagram.com/p/ClBoABjNh2j

Το καλό στην ιστορία είναι πως ούτε και η πρώην του, (η Κατερίνα και πρόεδρος δικαστηρίου) δεν θα πιστεύει στην ενοχή της και αυτό θα λειτουργήσει υπέρ των ερευνών.

Όλες οι ενδείξεις πάντως οδηγούν πως ο πατέρας του Άγγελου έχει διαπράξει τον φόνο του γιου του για να κρύψει ενδεχομένως τα στοιχεία που τον αφορούν. Ο οποίος αν βλέπεις τη σειρά θα θυμάσαι πως τον είχε απειλήσει πως θα αποκάλυπτε το πλαστό πτυχίο της Νομικής το οποίο έχει και διάφορες άλλες λεπτομέρειες για τη δράση του.

https://www.instagram.com/p/ClgT0aWI0Kw

Φαίνονται όλα απλά, αλλά δεν είναι. Είναι τελικά ο πατέρας του Άγγελου υπεύθυνος για τη δολοφονία του ή κάποιος άλλος ο οποίος επίσης είχε απειληθεί;

https://www.instagram.com/p/Clr0iQVo77b

Προς το παρόν οι θαυμαστές του Μιχάλη ζητούν την επιστροφή του για να κρίνουν οι ίδιοι το τι ακριβώς συμβαίνει. Αποθεώνοντάς τον μετά από ένα post που έκανε ο ίδιος στο προφίλ του στο Instagram με στιγμιότυπα backstage από τα γυρίσματα.