Ο Αστέρης γίνεται ο σωτήρας του Παύλου στον Σασμό και αποκαλύπτει στη Βασιλική το μεγάλο μυστικό

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Αστέρης γίνεται ο σωτήρας του Παύλου στον Σασμό και αποκαλύπτει στη Βασιλική το μεγάλο μυστικό
George Xantinakis

Ο ήρωας που έχει υποστεί τις περισσότερες δυσκολίες κάνει αγώνα για να μην αρχίσει ξανά η βεντέτα. Ο Αστέρης όμως αναγκάζεται να πει το μεγάλο του μυστικό στον άνθρωπο που εμπιστεύεται περισσότερο. 

Αν κάποιος έχει δεινοπαθήσει περισσότερο σε τηλεοπτική σειρά από την περσινή χρονιά, αυτός είναι ο Αστέρης του Σασμού. Είδε τη ζωή του να αλλάζει, ερωτεύτηκε και έχασε το κορίτσι του, μπήκε στη φυλακή, έσωσε τη ζωή της ως δότης νεφρού και προσπαθεί πάντα να κατευνάζει τις εντάσεις. Αυτή τη φορά θα σώσει τη ζωή του μεγαλύτερου εχθρού της μητέρας του και θα ζήσει μία άκρως συγκινητική στιγμή με την μόνη γυναίκα που εμπιστεύεται εκτός από την Αργυρώ. Εκείνη θα μάθει το μεγάλο του μυστικό.

Η συμπλοκή στα κτήματα και ο σωτήρας του Παύλου

Οικογενειακά συμβούλια συγκαλούνται στις δύο οικογένειες της βεντέτας του Σασμού. Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες παίρνουν αποφάσεις που αφορούν στα χωράφια - κληρονομιά της Αργυρώς.

Η Αργυρώ όμως έχει πάρει την απόφασή της και αλλάζει την αρχική της θέληση ύστερα από την πίεση του θείου Παύλου. Έτσι αποφασίζει να κρατήσει και όχι να πουλήσει τα χωράφια στον Αστέρη. Αυτό δημιουργεί ένα ντόμινο εξελίξεων.

Αρχικά αυτή την εβδομάδα θα δούμε να ξεσπά φωτιά στο σπίτι της Καλιόπης και του Αστέρη και τελευταία στιγμή ο Παύλος που παρακολουθεί, σώζεται αν και πηγαίνει τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Δεν ήταν όμως εκείνος ο ένοχος της ενέργειας. Η Καλλιόπη - και αυτή είναι μεγάλη έκπληξη - επειδή της έσωσε τη ζωή, θα βρεθεί στο πλευρό του. H συζήτηση τους δεν θα έχει λόγια γλυκά και τρυφερά, αλλά και κάποιες απειλές.

sasmos_pavlos.JPG

Λύθηκε ο γρίφος του Σασμού: Είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο γιος του Στέλιου Μάινα;

https://www.instagram.com/p/ClmUz9TLKl2

Μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, σε λίγες μέρες ανάβουν ξανά. Οι Σταματάκηδες αυτή τη φορά θα περάσουν στην αντεπίθεση και τα ανίψια της Καλλιόπης μαζί με τον Νικηφόρο ετοιμάζονται να καταστρέψουν τα χωράφια των Βρουλάκηδων. Τελευταία στιγμή ειδοποιείται ο αστυνόμος αλλά και ο Αστέρης ο οποίος και θα αφοπλίσει τον ξάδελφό του που στοχεύει τον Παύλο. Θα ακουστεί ένας πυροβολισμός, αλλά τελικά θα σωθούν και οι δύο.

https://www.instagram.com/p/ClyD28ZqNRq

Όταν πια τελειώσει η πολεμική διαμάχη, θα ανοίξει ο δρόμος για να βρεθεί ξανά ο Αστέρης μαζί με την Αργυρώ. Η Βασιλική παίρνει την απόφαση να ζητήσει από όλους σασμό. Και κάπου εκεί θα μάθει από τον ίδιο τον Αστέρη ότι έσωσε τη ζωή της Αργυρώς, με το να γίνει δότης νεφρού. Από εκείνη θα το μάθει και η νεαρή Βρουλάκη και πια είναι μονόδρομος για να γυρίσει στην αγκαλιά του άντρα που ερωτεύτηκε και δεν ξέχασε ποτέ.