Kirstie Alley: Η σύντομη μάχη με τον καρκίνο και το σπαρακτικό αντίο του John Travolta

Kirstie Alley: Η σύντομη μάχη με τον καρκίνο και το σπαρακτικό αντίο του John Travolta

Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

Τα παιδιά της Kirstie Alley ανακοίνωσαν τον θάνατό της, έπειτα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο. Το συγκινητικό μήνυμα του John Travolta.

Έφυγε από τη ζωή η 2 φορές βραβευμένη με Emmy ηθοποιός, Kirstie Alley, σε ηλικία 71 ετών. Η star, που είχε συμμετάσχει στις σειρές Cheers και Veronica’s Closet, πέθανε μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο, με τον θάνατό της να ανακοινώνεται χθες (5/12) βράδυ στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter από τα παιδιά της.

Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της star και τα πολλά παραπανίσια κιλά

Η ανακοίνωση του θανάτου της Kirstie Alley

«Με λύπη σάς ενημερώνουμε ότι η απίστευτη, δυναμική και αξιαγάπητη μητέρα μας έφυγε από τη ζωή έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, με τον οποίο ήρθε αντιμέτωπη πρόσφατα. Ήταν περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της και πάλεψε με μεγάλη δύναμη, αφήνοντάς μας με τη βεβαιότητα της ατελείωτης χαράς της ζωής που είχε ανεξάρτητα από τις περιπέτειες που βρίσκονταν μπροστά της. Όσο εμβληματική κι αν ήταν στην οθόνη, άλλο τόσο εκπληκτική μητέρα και γιαγιά ήταν», έγραψαν τα παιδιά της στο Twitter.

Η οικογένεια έκανε, επίσης, αναφορά στην «απίστευτη ομάδα» του Moffitt Cancer Center, όπου και νοσηλεύτηκε η ηθοποιός. «Το κέφι και το πάθος της μητέρας μας για τη ζωή, τα παιδιά, τα εγγόνια και τα πολλά ζώα της, για να μην αναφέρουμε την αιώνια χαρά της δημιουργίας, ήταν απαράμιλλα και μας αφήνουν την έμπνευση να ζήσουμε τη ζωή στο έπακρο όπως και εκείνη. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και τις προσευχές σας και ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», συνέχιζε η δήλωση.

Το μήνυμα του John Travolta και άλλων stars

Ο John Travolta ήταν από τους πρώτους που απέτισε φόρο τιμής στην Kirstie Alley με post στο Instagram. «Η Kirstie ήταν μία από τις πιο ξεχωριστές σχέσεις που είχα ποτέ», ανέφερε στο post μετά την ανακοίνωση του θανάτου της ηθοποιού. Και συνέχισε: «Σ’ αγαπώ Kirstie. Ξέρω ότι θα ξανασυναντηθούμε».

https://www.instagram.com/p/ClzsZ_Ttswq

Άλλοι stars που απέτισαν φόρο τιμής στα social media στην ηθοποιό ήταν ο κωμικός και ραδιοφωνικός παραγωγός, Adam Carolla, ο οποίος έγραψε ότι «ένιωσε τυχερός» που τη γνώρισε και η ηθοποιός, Valerie Bertinelli, του Hot in Cleveland, που έκανε ένα λιτό tweet, γράφοντας: «Oh Kristie, Rest In Peace».

«Είτε συμφωνούσατε μαζί της είτε όχι, η Kirstie Alley ήταν ένα αναμφισβήτητο ταλέντο που έφερε χαρά σε πολλούς – μέσω της οθόνης και με το ζεστό, ξεκαρδιστικό πνεύμα της», πρόσθεσε η κωμικός Jackée Harry. «RIP, luv. Ήσουν μοναδική στο είδος σου», σημείωσε.

Ποια ήταν η Kirstie Alley

Η Kirstie Alley γεννήθηκε στο Wichita του Κάνσας το 1951 και το 1969 γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας για να σπουδάσει αρχιτεκτονική και διακόσμηση. Τελικά, όμως, την κέρδισε η υποκριτική και η ίδια έγινε περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της ως sexy manager bar, Rebecca Howe, στην κωμωδία του NBC, Cheers, στην οποία πρωταγωνίστησε δίπλα στον Ted Danson από το 1987 έως το 1993. Για τον ρόλο της, μάλιστα, η ηθοποιός κέρδισε βραβείο Emmy το 1991, αλλά και Χρυσή Σφαίρα.

Στην 40χρονη καριέρα της είχε συμμετάσχει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, μεταξύ των οποίων το Star Trek II: The Wrath of Khan και το Look Who's Talking το 1989, στο οποίο επίσης πρωταγωνιστούσαν οι John Travolta, Bruce Willis, Olympia Dukakis και George Segal.

Είχε κάνει, όμως, και πολλή κωμωδία και τηλεοπτικές σειρές, όπως τα The Goldbergs, The Middle, Hot in Cleveland, The King of Queens, Dharma & Greg, μεταξύ άλλων.

Η Alley είχε παντρευτεί 2 φορές στο παρελθόν. Ο πρώτος της σύζυγος ήταν ο Bob Alley, με τον οποίο ερωτεύτηκαν στο Γυμνάσιο κι έμειναν παντρεμένοι από το 1970 ως το 1977 και ο δεύτερος σύζυγός της ήταν ο Parker Stevenson με τον οποίο έμειναν μαζί από το 1983 ως το 1997. Υιοθέτησαν και 2 παιδιά, τον Γουίλιαμ Τρου και τη Λίλι, πριν πάρουν διαζύγιο το 1997.

Το 2018 η ίδια είχε αποκαλύψει ότι στο παρελθόν υπήρχε ένα ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνη και τον John Travolta. «Παραλίγο να το σκάσω και να παντρευτώ τον John. Τον αγαπούσα, τον αγαπώ ακόμα. Αν δεν είχα παντρευτεί, θα πήγαινα και θα τον παντρευόμουν. Και θα ήμουν σε αεροπλάνο, γιατί έχει το δικό του! Να σας πω, κορίτσια. Δεν φαίνεται σημαντικό να έχει κάποιος ιδιωτικό jet, αλλά είναι. Όσο μεγαλώνεις, δεν θα θέλεις να κάνεις παρέα με άλλους στα αεροδρόμια», είχε δηλώσει η Kirstie Alley στο Celebrity Big Brother UK.