Η 20χρονη Φαίδρα Μπάρμπα άλλαξε εντελώς τα μαλλιά της και είναι αγνώριστη - Οι σπουδές στη φιλοσοφία

Η 20χρονη Φαίδρα Μπάρμπα άλλαξε εντελώς τα μαλλιά της και είναι αγνώριστη - Οι σπουδές στη φιλοσοφία

«Η ζωή της μαμάς μου στα φώτα ήταν νορμάλ για εμένα και εγώ ήμουν μέρος της». 'Όσα αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της η κόρη της ηθοποιού Βάνας Μπάρμπα. 

Πρώην μοντέλο, Μις Ελλάς 1984, ηθοποιός. Γεννημένη στις 13 Μαρτίου του 1966 η Βάνα Μπάρμπα μεταξύ άλλων, ήταν υποψήφια Μις Κόσμος. Με την παρουσία της στην ιταλική ταινία Μεντιτερανέο, η οποία κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας το 1991, έγινε ιδιαίτερα γνωστή και συνέχισε την σταδιοδρομία της εμφανιζόμενη στην τηλεόραση και στο θέατρο. Όπως είναι γνωστό, η 56χρονη ηθοποιός έχει μία κόρη, τη Φαίδρα Θεοδώρα Μπάρμπα Μαρασλή η οποία γεννήθηκε το 2002.

https://www.instagram.com/p/CCF5YCuJ2uX

Φαίδρα Μπάρμπα: «Η ζωή της μαμάς μου στα φώτα ήταν νορμάλ για εμένα και εγώ ήμουν μέρος της»

Η 20χρονη κοπέλα, αν και δεν μοιάζει ιδιαίτερα με τη μητέρα της, είναι το ίδιο εντυπωσιακή ενώ μόλις ενηλικιώθηκε ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ κάνοντας επιλεκτικά κάποιες δουλειές. Η μητέρα της, τη στηρίζει στις επιλογές της και βρίσκεται πάντα στο πλευρό της.

«Η Φαίδρα είναι το αντίθετό μου, ακριβώς. Είναι η συνέχεια μου, έχει μια δυναμική ο χαρακτήρας της, αλλά είναι ορθολογίστρια, έχει τα πρέπει που δεν έχω εγώ και από εκείνη μαθαίνω. Μου την έστειλε ο θεός για να διορθώσει εμένα. Είναι ήρεμη δύναμη», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της η περήφανη μαμά.

Σε άλλη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! η Βάνα Μπάρμπα έχει δηλώσει για την κόρη της: «Τα παιδιά μας είναι αυτόνομες προσωπικότητες, αλλά κουβαλούν το DNA των γονιών τους. Η Φαίδρα είναι ένα παιδί της ηλικίας της που έχει μεγαλώσει με το Ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά από την άλλη βλέπω ότι έχει τον τσαμπουκά και το δυναμισμό που είχα κι εγώ όταν ήμουν στην ηλικία της. Η Φαίδρα θέλει να σπάσει τα δεσμά, όπως κι εγώ όταν έφυγα από τα Γιάννενα με δυο παπούτσια πάνινα (...) Έκανα την επανάσταση μου στα 17-18. Εκείνη ήδη από τα 13 της έχει αρχίσει να με αμφισβητεί. Υπήρχαν φορές που της έλεγα: "Η μαμά σου ήταν ωραία" και μου απαντούσε "Μα πώς σε έβρισκαν ωραία; Σιγά τα αυγά!"».

Στα πιο πρόσφατα νέα της οικογένειας Μπάρμπα και μετά από αρκετό καιρό, είδαμε τη νεαρή Φαίδρα να παραχωρεί συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας. Με εντελώς διαφορετικό look από αυτό με το οποίο τη γνωρίσαμε, η 20χρονη κοπέλα ρωτήθηκε σχετικά με το αν έχει αφήσει το μόντελινγκ. «Ναι είναι κάτι που το έχω αφήσει. Κάνω περιστασιακά κάποιες δουλειές καθώς σπουδάζω φιλοσοφία στην Πάτρα. Ήταν πολύ ενθαρρυντική με αυτό το κομμάτι η μητέρα μου αλλά εγώ πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τις σπουδές μου και με ωθούσε και εκείνη προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλω να ασχοληθώ με τη φιλοσοφία πάρα πολύ, μετά ίσως με το μάρκετινγκ που σκοπεύω να κάνω και μεταπτυχιακό».

Όσο για το πώς είναι να βρίσκεται στα φώτα από πολύ μικρή ηλικία: «Ήταν κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Η ζωή της μαμάς μου στα φώτα ήταν νορμάλ για εμένα και εγώ ήμουν μέρος της. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση και σίγουρα τη συμβουλεύομαι».

Ακολουθούν περισσότερες πλάνα της νεαρής

https://www.instagram.com/p/CMcGXgElqRS
https://www.instagram.com/p/CMaQkSCFFzV