Μιας και ο Νίνο θυμήθηκε την Άσπα Τσίνα, η τραγουδίστρια είναι και πάλι ενεργή στο Facebook

Μιας και ο Νίνο θυμήθηκε την Άσπα Τσίνα, η τραγουδίστρια είναι και πάλι ενεργή στο Facebook

20 χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία με την Άσπα Τσίνα και τρία χρόνια μετά την αποκάλυψη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της, η πάλαι ποτέ παίκτρια του Fame Story είναι και πάλι ενεργή στο Facebook.

20 χρόνια μετά από εκείνο το επικό πρώτο Fame Story στον ΑΝΤ1, οι παίκτες εκείνης της θρυλικής φουρνιάς καλλιτεχνών, δεν σταματούν να κάνουν τα πιο ωραία come back.

Γεια σου Άσπα

Το Σπίτι με το Μega του Σαββάτου, έφερε στις οθόνες μας και πάλι τον Νίνο Ξυπολιτά. Ναυαγοί και Ροβινσώνες, Φοβάμαι, Ας τελειώσουμε Καλύτερα, Επηρεάστηκα είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια που ο Νίνο ξαναείπε το βράδυ του Σαββάτου. Κάπου εκεί, ο Νίνο, θυμήθηκε και την Άσπα Τσίνα και έστειλε χαιρετίσματα:

«Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ! Χίλια συγγνώμη. Να πούμε ένα γεια στην Άσπα Τσίνα; Να πούμε ένα γεια στην Άσπα Τσίνα; Έτσι, την θυμήθηκα τώρα… Γεια σου, Άσπα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίνο για να τον ακολουθήσει ο Γρηγόρης Πετράκος στους χαιρετισμούς προς την πρώην συμπαίκτρια στο Fame Story.

Τι κάνει η Άσπα;

Ενεργή ξανά στο Facebook είναι η Άσπα Τσίνα, η οποία έχει κλείσει μεν τον λογαριασμό της στο Instagram αλλά έχει ενεργό το προφίλ της στο Facebook.

Η Άσπα ευχαρίστησε τον Νίνο εκείνο το βράδυ, που μας θύμισε πάλι τον ομηρικό καυγά με τη Φωτεινή και την Ελεάνα με την επική εκείνη ατάκα της Φωτεινής για την Άσπα: «Τι της έχω κάνει της μ@λ@κισμένης».

Πριν 20 χρόνια ερωτευτήκαμε τον Νίνο στο Fame Story και το Σπίτι με το Mega μας θύμισε το γιατί

Η Άσπα πάντως, έχει αλλάξει στην εικόνα του προσώπου της, τα μάτια της παραμένουν το ίδιο εκφραστικά και η ίδια τόνισε πριν μερικές ημέρες πως έκλεισε ένας κύκλος είκοσι ετών και ξεκινάει ένας νέος δεκαετής κύκλος, χωρίς να εξηγήσει το τι θα αφορά αυτός.

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου μας θύμισε γιατί την γουστάραμε τόσο στο Fame Story

Η Ελεάνα δεν μετανιώνει

Η Ελεάνα Παπαιωάννου, είχε κάνει κι αυτή come back τηλεοπτικό μιλώντας στη Φαίη Σκορδά, όπου και είπε:

«Δεν μετανιώνω που πήγα στο Fame Story. Δεν είχα σκοπό να γίνω τραγουδίστρια, ήμουν στο πρώτο έτος της φιλοσοφικής και περνούσα φανταστικά στην Πάτρα. Ο πρώτος χρόνος μετά το Fame Story ήταν δύσκολος, μη διαχειρίσιμος. Ήμουν μόλις 19 ετών. Η μητέρα μου, για να με προσγειώσει, μου έλεγε ότι το χειροκρότημα είναι δυο μπάτσες που συναντιούνται στον αέρα.

Έχω αλλάξει από τότε. Ήμουν πάρα πολύ αθυρόστομη και δεν αντέχω να με βλέπω. Όλα τα πλάνα μου ήταν με ένα τσιγάρο και νόμιζα ότι ήθελαν να με δείχνου αντιπαθή.

Αν ξέραμε ότι ο καβγάς με την Άσπα θα συνεχίζει να παίζει μετά από 20 χρόνια, θα τον είχαμε εμπλουτίσει», είπε η Ελεάνα Παπαϊωάννου.