Με ένα έπαθλο ήδη στα χέρια ο Κωνσταντίνος Βασάλος ετοιμάζεται να γίνει και το φαβορί του Survivor

Κατερίνα Μπούσιου
Με ένα έπαθλο ήδη στα χέρια ο Κωνσταντίνος Βασάλος ετοιμάζεται να γίνει και το φαβορί του Survivor

Μετά το Asia Express ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που είναι πια περιζήτητος παίκτης αγωνιστικού reality ετοιμάζεται για μία ακόμη νίκη. 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα τηλεοπτικά πρόσωπα. Από το 2017 με την συμμετοχή του σε ένα από τα πιο δύσκολα Survivor μέχρι σήμερα, έχει αποδείξει ότι είναι ο πιο περιζήτητος παίκτης reality. Κυρίως για τη αγωνιστικότητά του και τον ήρεμο χαρακτήρα του. Μετά την συμμετοχή του και στο Asia Express, τώρα ετοιμάζεται για το Survivor All Star, όπου και εκεί είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Λέτε να είναι ο μεγάλος νικητής του Asia Express και να κατακτήσει και το Survivor; Θα είναι ο μόνος που θα το έχει καταφέρει και σε... παγκόσμιο επίπεδο.

Ο νικητής του Asia Express

Αν και μέχρι να δούμε τον τελικό του Asia Express την προσεχή Κυριακή (11/12) δεν θα γνωρίζουμε ποιο ζευγάρι κερδίζει το μεγάλο έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ, οι τελευταίες πληροφορίες δίνουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster να είναι οι μεγάλοι νικητές.

https://www.instagram.com/p/ClrLzWqNWw2

Το αξίζουν. Όχι μόνο για την προσαρμοστικότητά τους (παρά την γκρίνια του Βασάλου) και την ευρηματικότητά τους, για να ζήσουν και να εκπληρώσουν τις σκληρές δοκιμασίες σε 3 χώρες, αλλά κυρίως για το τηλεοπτικό τους ταμπεραμέντο. Οι συνομιλίες τους και οι κόντρες τους, έγιναν πολλές φορές trend στο Twitter.

O Κωνσταντίνος Βασάλος πόσταρε το απόλυτο mood μετά τη μεγάλη απογοήτευση

https://www.instagram.com/p/ClxAcRSpRpg

Μαζί με τον Παύλο Γαλακτερό και τον Χρήστο Ζώτο, αλλά και την Χριστίνα Κολέτσα (μεγάλη έκπληξη) με την Maria Maroulis, ήταν από τα ζευγάρια που ξεχώρισαν.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα αναχωρήσει σε λίγες ημέρες για τον Άγιο Δομήνικο με τον αέρα του νικητή του Asia Express, αλλά και ως το φαβορί για την νίκη και στο Survivor All Star. Μην εκπλαγείτε αν τελικά τα καταφέρει. Στο Survivor του 2017 είχε τερματίσει τρίτος, αλλά τότε ήταν δύσκολο να ξεπεράσει τον...τυφώνα Ντάνο. Φέτος ίσως τα καταφέρει.

https://www.instagram.com/p/Ck6txwRokwd

Το θρίλερ με τον Τριαντάφυλλο

Σήμερα οι τηλεοπτικές κάμερες των πρωινών εκπομπών, είχαν στήσει για μία ακόμη μέρα, το συνηθισμένο τους καρτέρι, έξω από τις εγκαταστάσεις της Αcun Media, της εταιρείας παραγωγής του Survivor. Οι παίκτες που ήδη έχουν επιλεγεί θα περνούσαν από εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις και τεστ κοπώσεως. Και ενώ όλοι οι άλλοι παίκτες πήγαν με τις αθλητικές τους φόρμες, ο Τριαντάφυλλος πήγε με τον... δικηγόρο του. Από την δήλωση μάλιστα που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες, μάλλον καταλάβαμε ότι συνεχίζονται οι σκληρές οικονομικές διαπραγματεύσεις του τραγουδιστή με την εταιρεία παραγωγής.

Γιατί όπως είπε: «Είναι στο χέρι της Acun να αποφασίσει αν θέλει ένα Survivor με έναν Τριαντάφυλλο μέσα και νούμερα πάνω από 60% ή αν θέλει ένα Survivor χωρίς αυτά τα νούμερα».

Ο Τριαντάφυλλος αν και αρχικά είπε ότι πέρασε από τα γραφεία για να πιει έναν καφέ, επικαλέστηκε στη συνέχεια και ένα προσωπικό οικογενειακό θέμα που θέτει υπό αμφισβήτηση την συμμετοχή του, αλλά δεν έπεισε τελικά με τις προθέσεις του, μετά την δήλωση του δικηγόρου του. Ξεκάθαρα γίνεται όλες αυτές τις ημέρες ένα σκληρό οικονομικής φύσεως deal.

Μόνο που δεν φέρνει μόνο ο Τριαντάφυλλος τα νούμερα τηλεθέασης.