H μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Μαρίας Σολωμού και η γιορτινή προσθήκη στο σπίτι της

H μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Μαρίας Σολωμού και η γιορτινή προσθήκη στο σπίτι της

H γνωστή ηθοποιός απέκτησε νέο look λίγο πριν τα Χριστούγεννα και δείχνει να το απολαμβάνει στο έπακρο.

Η Μαρία Σολωμού λατρεύτηκε από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στη σειρά «Singles» όπου υποδύθηκε την Ράνια. Η 48χρονη απέχει φέτος από τα τηλεοπτικά δρώμενα ωστόσο οι fans έχουν την ευκαιρία να την απολαμβάνουν μέσα από το podcast της.

Πριν λίγα 24ωρα η δημοφιλής ηθοποιός επισκέφθηκε τον γνωστό hairstylist-μακιγιέρ, Ιωάννη Μιχαλέλη, τον οποίο εμπιστεύεται συχνά τα τελευταία χρόνια για τις εμφανίσεις της. Η δημοφιλής ηθοποιός δημοσιεύει συχνά στο Instagram στιγμιότυπα από το κομμωτήριο καθώς και τα τελικά looks της τα οποία είναι πάντα το ένα καλύτερο από το άλλο.

Το νέο look της Μαρίας Σολωμού

https://www.instagram.com/p/CltjoQjIyG7

Σε post του γνωστού κομμωτή στο Instagram είδαμε πρώτες το νέο look της Μαρίας Σολωμού, η οποία αποχωρίστηκε για λίγο τις signature μπούκλες της για να αποκτήσει ένα υπέροχο sleek χτένισμα με τα μακριά, ίσια μαλλιά της να κερδίζουν πολύ θετικές εντυπώσεις.

«Νot curly hair today», έγραψε ο κομμωτής εννοώντας πως η ηθοποιός τείνει να επιλέγει διαρκώς το ίδιο στυλ μαλλιών.

Τα πλάνα από το σπίτι του Mente Fuerte μαζί με την Μαρία Σολωμού μαρτυρούν πολλά για τη σχέση τους

Το πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο της ηθοποιού

Η Μαρία Σολωμού αγαπά την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και δεν παραλείπει να τοποθετεί εγκαίρως στο σπίτι της το δικό της ξεχωριστό δέντρο. Όπως η ίδια δημοσίευσε σε Instagram-stories πριν από λίγες ώρες, η κρεμαστή κατασκευή που κοσμεί τον χώρο της τα τελευταία χρόνια είναι έτοιμη για να υποδεχθεί τους καλεσμένους της ηθοποιού.

dentro1.jpg

Η φημολογούμενη σχέση με τον Mente Fuerte

Tο σχετικά νέο hot ειδύλλιο της ελληνικής showbiz είναι η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte. Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, όμως κυκλοφορούν μαζί, ενώ τόσο ο ένας όσο και ο άλλος μιλούν με υπονοούμενα και είναι αρκετά ενεργοί στα social media κάνοντας posts με… νόημα.

https://www.instagram.com/p/Cgj7a5HsV47

Η ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα σε εκδήλωση και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, όχι μόνο για τον Mente Fuerte αλλά και για την ηλικία της, που όπως φάνηκε την ενοχλεί να ακούγεται, καθώς δεν της αρέσουν τα νούμερα.

Η απάντηση της Μαρίας Σολωμού για τις φήμες ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Mente Fuerte

Kαλεσμένη του Πρωινού του ANT1 ήταν πρόσφατα η δημοφιλής ηθοποιός. Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι η ηθοποιός είναι σε σχέση η Μαρία Σολωμού απάντησε: «Από πού το βλέπετε ρε παιδιά; Ενημερώστε με. Καλά. Μπορεί να λένε διάφορα και να γράφονται διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα κι επίσης έχω πάρα πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο».

Σε ερώτηση της Φαίης Σκορδά αν θα έλεγε ότι ζει κάτι μοναδικό στην προσωπική της ζωή, η ηθοποιός τόνισε: «Δεν έχω πει τίποτα τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με δεν έχω μονάσει. Δεν θα έλεγα κάτι».

Η ηθοποιός και ο γνωστός τράπερ έχουν κάνει πολλές κοινές εμφανίσεις μέχρι σήμερα, με όλους να μιλούν για ένα νέο ειδύλλιο στην showbiz. Η Μαρία Σολωμού είχε επί χρόνια σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη, με τον οποίο υπήρξε μαζί χωρίς κρυφτό και κυνηγητό από τους παπαράτσι.

Πηγή κεντρικής: michalelis_ioannis