Ο Άκης Πετρετζίκης μας έδειξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του αλλά θαυμάσαμε την κόρη του

Ο Άκης Πετρετζίκης μας έδειξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του αλλά θαυμάσαμε την κόρη του

Ο πρώτος Έλληνας MasterChef, ο Άκης Πετρετζίκης καμαρώνει για τα παιδιά του και δεν το κρύβει. Κι επιτέλους είδαμε έστω και άτυπα την κορούλα του.

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ένας cool χαζομπαμπάς!

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2022, ο Άκης Πετρετζίκης, με ένα ποστ στο Instagram- ακριβώς όπως έκανε και την πρώτη φορά- αποκάλυψε πως έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά.

Η κόρη του Άκη είναι μια κούκλα

Ο μπαμπάς εις το τετράγωνο πια Άκης και η αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ καμαρώνουν τόσο για τον πρωτότοκο γιο τους Αχιλλέα όσο και για την κορούλα τους και δεν το κρύβουν. Και μπορεί ο Αχιλλέας να φιγουράρει συχνά στο προφίλ του Άκη με τους περισσότερους από 1 εκατομμύριο followers όμως η μικρή που είναι πια τριών μηνών δεν έχει κάνει επίσημη εμφάνιση ακόμα.

Αλλά επειδή ο σεφ μας έδειξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού του στην Αγία Παρασκευή, παρατηρήσαμε και τις υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες του Άκη, με τις δύο των παιδιών του να ξεχωρίζουν. Ειδικά εκείνη της κόρης του με στέκα στα μαλλιά, μας ξετρέλανε.

kori1.jpg

O Άκης Πετρετζίκης έντυσε τσολιά τον μικρό Αχιλλέα & παίρνει επάξια το βραβείο #familygoals

akis_petretzikis_2987446561919769851-(1).jpg

Ένα ακόμα στολίδι που ξεχωρίζει στο δέντρο είναι αυτό με το όνομα του Αχιλλέα.

https://www.instagram.com/p/Cim1EP8MAY0

Το ποστ του ερχομού του δεύτερου παιδιού

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! #Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα... Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @detorakisstelios, στη μαία μας @ioannadim21, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί). Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @mitera.gr που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Άκης!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Άκης Πετρετζίκης! Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Ήταν αρχές Απριλίου 2022 όταν ο Άκης και η Κωνσταντίνα αποφάσισαν να ανακοινώσουν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. «Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα», έγραψε τότε ο διάσημος σεφ για να συμπληρώσει την τρυφερή φωτογραφία με το «Baby Loading» που ανέβασε στο προφίλ του.

Όταν ο Άκης και η Κωνσταντίνα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και βάπτισαν τον γιο τους, έναν περίπου χρόνο πριν

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου του 2021 με θρησκευτικό γάμο, ενώ την ίδια μέρα βάφτισαν και τον γιο τους Αχιλλέα.

«27/9/2021: Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές», έγραψε ο Άκης ο οποίος και μοιράστηκε φωτογραφίες από τα δύο μυστήρια και από το πάρτι που ακολούθησε.