Η απίθανη γκάφα στον Σασμό από την Ευγενία Σαμαρά προκάλεσε τα σχόλια και την έκπληξη του κοινού

Κατερίνα Μπούσιου
Η απίθανη γκάφα στον Σασμό από την Ευγενία Σαμαρά προκάλεσε τα σχόλια και την έκπληξη του κοινού

Η Στέλλα πρόδωσε το μεγάλο μυστικό του Αστέρη στον Σασμό και οι χρήστες των social media το διασκέδασαν με την ψυχή τους. 

Παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες, τα επεισόδια των εξομολογήσεων στον Σασμό και αν είσαι fan της σειράς, αυτό σημαίνει ότι ετοιμάζεται σταδιακά η επανένωση των ΑΑ, δηλαδή του Αστέρη και της Αργυρώς. Στο τέλος του χθεσινού επεισόδιου είχαμε και την επική γκάφα της Στέλλας που θα οδηγήσει στην αναζωπύρωση του μεγάλου έρωτα.

Το κοινό στο Twitter αντέδρασε με επικά σχόλια, την ίδια στιγμή που η Ευγενία Σαμαρά που υποδύεται την Στέλλα, τρόλαρε τον χαρακτήρα της με τον νέο ξαφνικό πελάτη που απέκτησε στο δικηγορικό της γραφείο.

«Ποιο παιδί και ποιο νεφρό»;

Εξαγριωμένος ο Σταύρος τα έβαλε με όλους και με όλα στον Σασμό. Η απόφαση της Αργυρώς να του ζητήσει διαζύγιο, του ξύπνησε τα χειρότερά του ένστικτα. Το καλό και ήρεμο παιδί, σας είχαμε προειδοποιήσει ότι θα αλλάξει. Μέχρι και τον Αστέρη απείλησε.

Ο πάντα cool ως ρόλος, Ορφέας Αυγουστίδης συμβούλεψε πάντως την Αργυρώ να πάει στην Στέλλα και να ζητήσει νομική συμβουλή, μετά την απειλή του Σταύρου ότι θα ζητήσει την κηδεμονία του παιδιού. Που να ήξερε ο Αστέρης ότι το παιδί είναι δικό του...

https://www.instagram.com/p/Cll8G0CIC8a

Την πρόλαβε όμως ο Σταύρος και όπως είδαμε στο τέλος του χθεσινού επεισοδίου, αλλά θα το δούμε πιο αναλυτικά στο σημερινό, πήγε στην μία και μοναδική δικηγόρο της Κρήτης (αυτό είναι και το μόνιμο τρολάρισμα για την Στέλλα) για βοήθεια. Η Ευγενία Σαμαρά μας είχε προειδοποιήσει με ανάρτησή της, τρολάροντας τον εαυτό της: «Χαρούμενη δικηγόρος, σκληρή και αιμωβόρα, ανέλαβε τούτη την κρύα μέρα, καινούργιο πελατάκι που δεν ανήκει στην γνωστή οικογένεια»

https://www.instagram.com/p/ClzCifpNqM-

Στον Σασμό έχουμε συγκίνηση και δάκρυα με την Αργυρώ να μαθαίνει πως ο Αστέρης είναι ο σωτήρας της

Εκείνος κατάλαβε από το ύφος της ότι ξέρει για τον πραγματικό πατέρα του μικρού Πετρή, εκείνη νόμιζε ότι εννοούσε το μυστικό με το νεφρό και πως ο Πέτρος έσωσε τη ζωή της Αργυρώς και του το αποκάλυψε κανονικότατα, με τον Σταύρο να μένει άναυδος.

Αυτό σημαίνει ότι σε λίγο θα το πει και στην Αργυρώ και εκείνη συγκινημένη θα τρέξει ξανά στην αγκαλιά του Αστέρη.

Η επική γκάφα του Σασμού, αν και σεναριακά ήταν ένα απλοικό και κατώτερο των περιστάσεων τέχνασμα, δεν έμεινε ασχολίαστη. Οι χρήστες του Twitter το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Το μυστικό για το παιδί και όχι για το νεφρό, θα το μάθει και ο παπάς του χωριού από τη γιαγιά Ειρήνη. Ο παπάς σοκάρεται για δεύτερη φορά. Ξέρει το μυστικό του Μαθιού πως είναι ο δολοφόνος, τώρα ξέρει και αυτό. Πόσα να αντέξει;

https://www.instagram.com/p/Cl4Yvd4NEbz

Πάντως αυτό που οι μισοί τηλεοπτικοί ήρωες του Σασμού ξέρουν για το παιδί και οι άλλοι μισοί για το νεφρό, θα προκαλέσει μπελάδες. Το ποιος ξέρει τι, θα δημιουργήσει μεγάλο κομφούζιο.