Όλη η Ελλάδα δίπλα στη Νατέλα: Σοκαρισμένη η Αγγελική Νικολούλη με την υπόθεση Άλεξ-«Ωχ Παναγία μου»

Όλη η Ελλάδα δίπλα στη Νατέλα: Σοκαρισμένη η Αγγελική Νικολούλη με την υπόθεση Άλεξ-«Ωχ Παναγία μου»

«Όταν βλέπω τη Νατέλα καταλαβαίνω τι παιδί μεγάλωνε». «16 χρόνια μετά; Ποιος αθεόφοβος το κρύβει τόσα χρόνια μέσα του; Αυτή τη μάνα δε τη σκέφτηκε;».

Μία συγκλονιστική εκπομπή παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής (9/12) με το «Φως στο Τούνελ» να καθηλώνει για ακόμα μία φορά τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Mega. Η Αγγελική Νικολούλη, η επίμονη αυτή αστυνομική ρεπόρτερ, επέστρεψε σε μια υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο πριν από χρόνια και που συνεχίζει να σοκάρει. Ο πρωταγωνιστής, το θύμα εν προκειμένω, ένα παιδάκι. Ο Άλεξ.

https://www.instagram.com/p/Cl10ZnxjIta

16 χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του 11χρονου Άλεξ Μεσχισβίλι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως στην πολύκροτη υπόθεση της Βέροιας, οδηγούν τις Αρχές σε νέο κύκλο ερευνών προκειμένου να εντοπιστεί η σορός του άτυχου παιδιού, που έπεσε θύμα άγριου bullying από συμμαθητές του.

Η Αγγελική Νικολούλη έκλεισε το Τούνελ με μια βόμβα για τον Αλεξ: «Ακούτε εκεί στην Βέροια»

Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε στη Βέροια και μίλησε με υπεύθυνους του Δήμου, με εργολάβους, αλλά και με κατοίκους της περιοχής. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έφτασαν μαρτυρίες, με μία από αυτές να σοκάρει την παρουσιάστρια αλλά και όλους τους τηλεθεατές. Κάποια στιγμή, συνεργάτης της παρουσιάστριας τη φώναξε για να της δείξει ένα μήνυμα.

«Ωχ Παναγιά μου, αμάν» ακούγεται να λέει η Αγγελική Νικολούλη. «Χριστέ μου. Αυτό είναι σοκαριστικό, χρειάζεται παρέμβαση εισαγγελέα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά», είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια με την ίδια αντίδραση να έχει και ο δικηγόρος της οικογένειας αλλά και όλοι μας.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως το μήνυμα αυτό υποδυκνύει συγκεκριμένο τόπο που υποτίθεται ότι είναι η σορός του άτυχου παιδιού και πως τον ίδιο χώρο είχε υποδείξει και ένας άλλος μάρτυρας.

Η οργή της παρουσιάστριας

«Κάντε τώρα ό,τι δεν κάνατε τόσα χρόνια! Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους, αυτό που δεν έγινε όλα αυτά τα χρόνια, που δεν κινήθηκε κανείς οργανωμένα να κάνει αυτήν την έρευνα και να προχωρήσει, να γίνει τώρα για να πάρουμε τις απαντήσεις αυτές εφόσον πλέον ξεκαθαρίζει η εικόνα και μιλάμε για την περιοχή αυτήν.

Είναι συγκεκριμένη η ακτίνα, μια χαρτογράφηση θέλει για να ξέρουν πού θα κινηθούν ανάλογα και με τη μορφολογία του εδάφους για να προχωρήσουν την έρευνα. Να πω ότι κάτι κάναμε επιτέλους για αυτό το παιδί, ότι κάτι κάναμε σαν κοινωνία, σαν πολίτες, σαν γονείς, σαν Αρχές για αυτό το παιδί. Μετά από 16 χρόνια κάτι κάνουμε. Μπορεί να μη δείξει τίποτα η έρευνα. Και τι έγινε; Ας το κάνουμε και μετά ας πούμε ότι δεν έγινε, ότι δεν βρήκαμε κάτι.

Αλλά δεν πρέπει να το κάνουμε; Ε; Και αν τα είχαμε κάνει νωρίτερα, θα είχαμε ξεκαθαρίσει τώρα. Θα είχαμε πλήρη εικόνα, αλλά κανείς δε συντονίστηκε. Δεν πίστεψαν τα παιδιά, δεν πίστεψαν ότι έχουν άγριο bullying στη Βέροια, δεν πίστεψαν ότι έχει γίνει αυτό. Εγώ ήμουν εκείνη η φαντασιόπληκτη που τα έβγαζε τότε. Παιδιά; Πού τα βρήκε έλεγαν, από το μυαλό της τα έβγαλε; Και να τι αποκαλύφθηκε. Αν τα είχαν συγκεντρώσει, αν τα είχαν σε έναν χώρο, αν έμεναν σε εκείνες τις καταθέσεις και μετά τα παιδιά είχαν μοιραστεί σε άλλους χώρους, είχαν φύγει από αυτό το άρρωστο περιβάλλον που ζούσαν, θα είχε ξεκαθαρίσει και η εικόνα. Κάντε λοιπόν τώρα αυτό που δεν κάνατε τότε και ας πάει στράφι, ας μην είναι η έρευνα σωστή.

Μην τα ξαναλέω τώρα γιατί φούντωσα. Ας δούμε όμως ότι κάτι γίνεται. Είχες τον μάρτυρα που σου έλεγε ότι εκεί έριξαν τσιμέντο και δεν τον πήρες να πας να σου δείξει το σημείο. Ψάχνουμε τόσα χρόνια μετά να βρούμε εμείς άκρη. Αναρωτήθηκε κανείς τι στην ευχή λέει; Κανείς δεν πήγε να ψάξει. Κάπως έτσι γίνονται οι έρευνες, γι’ αυτό και μένουν κενές υποθέσεις».

Κάποια ενδεικτικά σχόλια του Twitter για τη συγκλονιστική εκπομπή

Το νέο project του γιου της Αγγελικής Νικολούλη & η συνεργασία του με Κορινθίου, Τζόλα, Πρεζεράκου