Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης θυσιάζεται για την Άννα του και έτσι κάνουν come back οι Παγιδευμένοι

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης θυσιάζεται για την Άννα του και έτσι κάνουν come back οι Παγιδευμένοι

Η επιστροφή της σειράς Παγιδευμένοι έρχεται με μία μεγάλη έκπληξη που αφορά στην αγάπη του Δημήτρη και της Άννας και έναν μυστηριώδη ένοχο που θέλει να τους καταστρέψει. 

Για τίποτε δεν μπορείς να είσαι σίγουρη, αν παρακολουθείς τη σειρά «Παγιδευμένοι» και θα συντονιστείς την Δευτέρα στις 16 Ιανουαρίου για την πρεμιέρα των νέων επεισοδίων. Άννα και Δημήτρης δοκιμάζονται και ο γοητευτικός εισαγγελέας παίρνει μία ριψοκίνδυνη απόφαση.

Θα πιάσει τόπο η μεγάλη του θυσία; Και ποιος τους θέλει νεκρούς μετά την δολοφονία του Άγγελου;

Όλα για την Άννα του

Η Άννα η θαρραλέα δικηγόρος των Παγιδευμένων, όπως ήδη σε έχουμε ενημερώσει θα πέσει στην παγίδα του Άγγελου. Ο δολοφόνος της αδελφής της, σκηνοθετεί την αδιαθεσία του, πηγαίνει στο νοσοκομείο και εκεί θα την κάνει να καταλάβει πως θα αποδράσει. Ο στόχος του είναι να τον ακολουθήσει.

Το αποτέλεσμα είναι η Άννα (Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ) να βρεθεί λιπόθυμη σε ένα δάσος, με ένα όπλο στο χέρι και εκείνον νεκρό. Όλες οι υποψίες πέφτουν πάνω της και έτσι συλλαμβάνεται.

«Αχ κύριε εισαγγελέα»: Ο Λεβεντογιάννης έδειξε άλλο ένα ταλέντο αλλά ο Λαγούτης έκανε το top σχόλιο

https://www.instagram.com/p/ClgT0aWI0Kw

Ο Δημήτρης αφού ξεπεράσει το πρώτο σοκ και είναι σίγουρος πως δεν εκδικήθηκε η Άννα τον φόνο της αδελφής της, παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο και κάνει την υπέρτατη θυσία για την αγαπημένη του. Αποφασίζει να παραιτηθεί από εισαγγελέας, να αφήσει την καριέρα του και να γίνει ο συνήγορός της. Παράλληλα ξεκινά μόνος του έρευνες για να βρει την αλήθεια και να την βγάλει από την φυλακή.

Έρχεται σε κόντρα με τον πατέρα του ο οποίος θεωρεί ότι η Άννα κάνει κακό στη ζωή του γιου του. Ο μόνος που δεν συμφωνεί με αυτό είναι ο παππούς του Γεράσιμος, ο οποίος τον βοηθά παρασκηνιακά. Τα βάζει με όλους, αρκεί να αθωώσει την αγαπημένη του.

Όμως κάποιος φαίνεται πως θέλει την Άννα στη φυλακή και να βγάλει από την μέση τον εισαγγελέα που πλησιάζει προς την αλήθεια. Μήπως είναι εκείνος που δολοφόνησε τον Άγγελο; Οι υποψίες μέχρι στιγμής πηγαίνουν στον πατέρα Χατζή. Εκείνος είχε όφελος να κυριαρχήσει εναντίον όλων.

https://www.instagram.com/p/Ck9Hum6AuqG

Αλλά το μεγάλο μυστικό κρύβεται και στο κύκλωμα ναρκωτικών που κινεί τα νήματα και θέτει ακόμη και την ζωή της ανιψιά της Άννας σε κίνδυνο. Η Λίνα σώζεται τελευταία στιγμή, αλλά αυτό το συμβάν δεν είναι άσχετο με όλα τα υπόλοιπα. Ίσως τώρα αρχίζουμε να μαθαίνουμε την πραγματική ιστορία που κρύβεται πίσω από έναν φόνο.

Τον αρχικό της Μυρτώς στον οποίο βασίζεται όλη η ιστορία μας.