ΑΝΚΑR: Ο 15χρονος γιος των Πάνια-Καρβέλα κάνει καριέρα ως micro-influencer & λατρεύει τα αδέρφια του

ΑΝΚΑR: Ο 15χρονος γιος των Πάνια-Καρβέλα κάνει καριέρα ως micro-influencer & λατρεύει τα αδέρφια του

Φωτογραφίες του έφηβου Ανδρέα Καρβέλα που ασχολείται ενεργά με την trap και όλα δείχνουν ότι θα απασχολήσει έντονα στο μέλλον.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αννίτα Πάνια στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της «Έλεος» με τον Ηλία Ψινάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων, για τις εκπομπές που έκανε στο παρελθόν, για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα και τον γιο τους, Ανδρέα Καρβέλα.

«Εγώ δεν αισθάνομαι ότι παντρεύτηκα, γιατί με τον Νίκο Καρβέλα ήταν μια σχέση τόσο συμβατή, οπότε δεν αισθανθήκαμε κάτι επειδή παντρευτήκαμε. Αυτό ήτα σαν ένα event για εμάς, το ζήσαμε ωραία, το ευχαριστηθήκαμε. Ο Νίκος το γούσταρε τότε, αλλά νομίζω πάντα με έναν ιδιαίτερο τρόπο που σκέφτεται και εκείνος και εγώ, δεν το είδαμε ποτέ ότι πάμε να ενώσουμε τις ζωές μας με τα δεσμά του γάμου», είπε η Αννίτα Πάνια.

Και πρόσθεσε: «Ο Νίκος Καρβέλας μού την έπεσε από το τηλέφωνο. Το ζήσαμε πολύ ωραία αυτό που ζήσαμε, εγώ δεν είχα μητρικό φίλτρο, ήρθε από τη σχέση μου με τον Νίκο, θέλαμε να έρθει ένα παιδί στη ζωή μας και ήρθε ο Ανδρεάς. Είναι ο άντρας μου για όλα πλέον. Περνάμε ωραία μαζί. Εμπιστεύομαι πολύ τον γιο μου, η ανασφάλεια και η ανησυχία υπάρχει πάντα όμως».

Ο 15χρονος γιος Καρβέλα-Πάνια κάνει ήδη καριέρα

Ο γιος του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια, Ανδρέας είναι φέτος 15 ετών και όσο μεγαλώνει αποδεικνύει πως είναι ένα παιδί με εκρηκτικό ταπεραμέντο και έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Τα τελευταία χρόνια ο νεαρός τραγουδιστής έχει δείξει την κλήση του στη μουσική και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργώντας το δικό του κανάλι στο Youtube. Ο 15χρονος είναι ένας micro-influencer με τον λογαριασμό του σε Instagram και Youtube να ξεπερνά τους 10 χιλιάδες ακόλουθους.

https://www.instagram.com/p/CTDL8H5N3Fl

Ο έφηβος καλλιτέχνης αγαπά την τραπ σκηνή και όποτε του δίνεται η ευκαιρία φωτογραφίζεται με αγαπημένους του καλλιτέχνες όπως ο Snik και o Ηawk.

https://www.instagram.com/p/B6ImC5dnk8Z

Σοφία Καρβέλα: Το ξέφρενο πάρτι για τα γενέθλιά της και οι πόζες Άννας Βίσση-Νίκου Καρβέλα

Ο Ανδρέας Καρβέλας είναι αδερφός της Σοφίας Καρβέλα αλλά και του 9 μηνών βρέφους που απέκτησε ο Νίκος Καρβέλας με την σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου.

Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, ο 15χρονος ανέβασε το πρώτο του τραγούδι στο Internet, με στίχους ομολογουμένως αμφιλεγόμενους.

https://www.instagram.com/p/B1oqjB5oWTX

Φυσικά ο τότε 10χρονος δεν άργησε να γίνει viral και το βίντεό του πάρα πολλά views σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τους στίχους τους είχε γράψει ο ίδιος- ένα ακόμη κοινό στοιχείο με τον μουσικό μπαμπά του. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Καρβέλας junior θα ακολουθήσει καριέρα Youtuber και παράλληλα θα κάνει προσπάθεια να εδριαωθεί στη εγχώρια μουσική βιομηχανία.

Πηγή κεντρικής: andre.kvl